- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Apple MacBook
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - iPad topik
 - Apple asztali gépek
 - Milyen processzort vegyek?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik

- 

PROHARDVER!
Ide várunk:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

szasanyi
félisten
Azok a házak 2-2,5x árkategóriában versenyeznek, bár a hűtési teljesítmény közel azonos.
 Persze a márkanév mindig sokba kerül, és az esztétikai érzékünk sem egyforma. Viszont az, hogy a MESH előlap mágneses és 1 mozdulattal eltávolítható és uo. könnyen visszarakható portalanításhoz a legjobb megoldás.Kiderül amint leteszleked. Elől 3db 140mm venti van?
 - 

szasanyi
félisten
 - 

cucka
addikt
Proci az egy 9700x, és a hűtő egy Deepcool AK500. Azért vettem ezt, mert jól néz ki és volt belőle fehér színű
 . Amúgy jól hűt, de kell állítani a görbéken, nagy fordulaton elég hangos.A ház egy Lian Li mini air. Ház topikban nagyon ajánlgatták, eddig nagyon tetszik, igényes cucc jó szellőzéssel, és befér minden, mégsem olyan böszme nagy, mint amik most divatosak.
A házhoz adnak gyárilag előre 2 140-es ventit, hátra meg egy 120-ast (pwm-esek). Én pont ma cseréltem őket Arctic P14-re és P12-re, mert világítósat akartam
 . A gyári ventik se rosszak, de ezek az arctic-ok halkabbak. - 

cucka
addikt
Szerintem cserélj házat, azzal nyernéd messze a legtöbbet.
Ha jól látom, ez az old school hangszigetelt házad van, nulla légáramlattal. Hiába hajtod a ventillátort, annyit érsz vele, hogy gyorsabban keringteted a házban felgyűlt meleg levegőt.
Az ilyen házak arra jók, hogy kis fogyasztású hardveren tudsz internetezni meg videót nézni úgy, hogy kvázi hangaltan a rendszer. Meg jól leszigeteli a hdd-k hangját.
De hogy csutkán hajtsd a 12 magot, és még hűvös is legyen, és még halk is úgy hogy zárt házban van minden, na az nem fog menni.
Én most mértem a saját 9700x-emet, mesh ház, csutkán hajtva 800rpm-ig engedem a ventiket (de így sem zajos), és 60 fok fölé nem megy. Szóval ha zavarnak a magas hőmérsékletek, az új ryzen széria tetszeni fog.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
 - iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
 - Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Persze a márkanév mindig sokba kerül, és az esztétikai érzékünk sem egyforma. Viszont az, hogy a MESH előlap mágneses és 1 mozdulattal eltávolítható és uo. könnyen visszarakható portalanításhoz a legjobb megoldás.

. Amúgy jól hűt, de kell állítani a görbéken, nagy fordulaton elég hangos.