-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gardaai #1446 üzenetére
Minimálisan jobb a Phantom Spirit 120 SE, viszont annak most a készlethiány miatt elszállt az ára. Ha nem sürgős, akkor 1-2 hónap múlva visszafog állni ilyen 19-20k köré. A nem SE verziója viszont még mindig vállalható áron megy:
Thermalright Phantom Spirit 120Egyébként ez a 10 év mennyire állja meg a helyét?
Felhasználástól függ. Jelenlegi trendet nézve nem a processzor fogy el a játékok alatt, hanem a videokártya. 5 évvel ezelőtti processzorok is még mindig teljesen jól viszik a játékokat 1440p-n is akár, a userek többsége pedig 1080p-n van, ahová elég az AM4 szint is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gardaai #1431 üzenetére
Szerintem felesleges annyit költeni rá, inkább a jól szellőző házba érdemes fektetni.
Nekem egy Phantom Spirit 120 van (az alap) egy 9800X3D-vel, ha leveszed a borda aljáról a fóliát, akkor tökéletesen hűt, jó, mondjuk egy elég nagy házba került (Fractal Mehsify 3 XL), és van mellette 7 db 14 cm-es házventi. Netezgetés közben 48-51 fok között van (eléggé le vannak véve a ventik), de most futtattam egy Aida stressz tesztet, 10 percig ment, és a proci 65 fok fölé nem ment, azzal együtt, hogy a ventik is 80% körül mentek, ahogy be van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest