- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
válasz
Anonymus23 #1528 üzenetére
Na hát elég kicsi ez az fsp s110es ház, előre nem is fér venti. Csak felülre, de talán be tudok szuszakolni egyet a ház meg a borda közé, kérdéses lesz a hatékonysága ugyanakkor. Mindenesetre fancontrolt kihagytam, a biosban szerencsére lehetett allítani a venit fordulatot. 65%ra raktam 0-85 fokig, onnan 100%. Így elviselhető a hangja. 77 fok a maximum hwinfo szerint doom eternal közben, átlag 72 fok. 40-42 fok a windows idle. 7600x ryzen. Lehet nem úszom meg a szétszedést, meglátom. Minden esetre köszönöm a tippket, így már jobban élvezem a játékot!
-
hatnor
tag
válasz
Anonymus23 #1519 üzenetére
Igen, alakul. Biosban találtam beállításokat, már 80fok fölé nem megy, vannak még beállítások, majd próbálgatom őket, melyik lesz az optimális.
-
hatnor
tag
válasz
Anonymus23 #1504 üzenetére
Hát, most CS2-ztem az este egyet. 20-30%on megy a proci, ventillátort beállítottam maxra és 70-75 fok körül van a hőmérséklet. De ha felmegy 40-50%ra akkor hirtelen 85-87 fokos a proci...holnap újrapasztázom, hátha elrontottam valamit.
Néztem videót, ilyen procival 65 fok körül mentek a Battlefield 6 betában. -
KAMELOT
titán
válasz
Anonymus23 #1437 üzenetére
Esetleg, ha betennél képet is akkor abból többet negtudnánk!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #1437 üzenetére
CPU+FPU stresszteszt 78 fok, igaz 100%-on pörög minden, de élhető.
Mondjuk amire nekem kell, játékok alatt 50-60 fok között elvan. -
válasz
Anonymus23 #1422 üzenetére
Kb. ugyanazt a szintet tudja, mint az MX-4, nem egy nagy durranás. Teljesen átlagos szürke paszta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest