Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hackeeeee #13319 üzenetére
hackeeeee gondolkodtál már egyébként azon hogy valósítanád meg azt hogy 2D nél az integrált 3D nél a HD4870.ed adjon képet a monitornak? mert ugye ha az alaplapi integráltra van rádugva a monitorod addig okés hogy az adja a képet 2D-ben de hogy fog a HD4870.ed képe rákerülni a monitorodra ha elindítasz egy játékot?
A másik mondok neked inkább egy sokkal egyszerűbb megoldást! be kell állítani a 4870.es kártyádat hogy 2D-ben ne menjen azon az őrült magas órajeleken ami gyárilag megvan adva neki! (ha jól emléxem már rég volt 4870.es karim többmint 1.éve) 500.ra veszi le a GPU órajelét és annyi, a ramokat nem bántja tehát full 900 (3600.MHz) en ketyegnek! ha viszont beállítod hogy 2D ben levegye a kártya az órajeleit GPU:150. Mem:200.ra akkor szinte semmivel nem fog többet fogyasztani mint egy integrált VGA!
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13319 üzenetére
Viszont c'nq' műxött giga 785g-us2h lapban tuning mellett, valaki azt mondta GB-vel nem megy, de lapom nem lett...hosszú történet, Everest fogymérő xar
Külső hw-es fogymérővel mérek konnektorból.
Max üzemhez mennyi prime kell? Vagy én vagyok a láma vagy még mindig nincsenek kinn az egyes opciók feltételei. Én az 1.35V-os opciót max üzemre is akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon Forbidden West
- Goddess of Victory:Nikke
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged