- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #13318 üzenetére
A fogyasztás a vid-től is függ.A tiednek 1.26 akármennyi,akosé meg 1.15v.Vid felett nincs alulfeszelés.Ott már tuning van.Alapfesz alatt kevesebbet eszik az övé mint a tied,az biztos.Az már más kérdés hogy az ő procijának valamivel jobban kéne menni,mert alacsony vides,de az s verziók nem tuningra lettek tervezve.A másik meg az hogy a 2 proci fogyasztását ugyanolyan lapba kéne megnézni,mert a lap érzékelők nem egyformák.Ezt láthatod is az everestbe az érzékelő tipusa feliratnál.
Amugy az a legrosszabb ha nagyon alacsony a vid,és nem megy jól,mert akkor tényleg sokat eszik a proci.Én láttam már személyesen műszeres mérést q9550 és q9550s között,ahol lap is és vid is megeggyezett direkt,és 10-15w közt van valósan a külömbség,de más hozzáértőktől is ezt hallottam.Mármint a 10-15w-ot,ami igazából nem sok,de aki ilyet vesz hidd el nem a fogyasztás miatt veszi,hanem azért hogy neki s verzió legyen és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged