- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12315 üzenetére
Jah, de nembaj, a tudat megvan, h leeht lesz itt is, jobb később, mint soha !
Nekem van egy 32mm-es SilverStone ventim, amivel adom a hűtőt, dehát nem akar elmenni semmi pézé, de ennél olcsóbban már nem fogom adni az egész hűtőt, me már annyié adom így is, amennyi csak a venti volt...
Gondolkozom rajta, hogy át kéne rakni a ventit a Scorpion-ra, de valahogy nem tom, a Coolink légszállítása sztem jobb, és legalább halk is ez mellett. Gondolkoztam azon is, hogy rágyógyítok még1 bordéra valahogy. Pl az FM123-at rá a bordára, az FM122-t meg betenni hátra, csak nemtom mennyivel lenne jobb.
Még gondolkoztam azon is, hogy a 123 kéne a procira, de ugyanazért a hangért a Coolink sztem több levegőt szállít, a SwiF2 120P-ről van szó.
@Lipi: Haver vett ilyen CM vinyókeretet, lehet pont ilyet, és gyári hibás volt... Most tárgyal a CM-mel mail-ben, hogy mit lehetne tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest