Hirdetés
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12315 üzenetére
Jah, de nembaj, a tudat megvan, h leeht lesz itt is, jobb később, mint soha !
Nekem van egy 32mm-es SilverStone ventim, amivel adom a hűtőt, dehát nem akar elmenni semmi pézé, de ennél olcsóbban már nem fogom adni az egész hűtőt, me már annyié adom így is, amennyi csak a venti volt...
Gondolkozom rajta, hogy át kéne rakni a ventit a Scorpion-ra, de valahogy nem tom, a Coolink légszállítása sztem jobb, és legalább halk is ez mellett. Gondolkoztam azon is, hogy rágyógyítok még1 bordéra valahogy. Pl az FM123-at rá a bordára, az FM122-t meg betenni hátra, csak nemtom mennyivel lenne jobb.
Még gondolkoztam azon is, hogy a 123 kéne a procira, de ugyanazért a hangért a Coolink sztem több levegőt szállít, a SwiF2 120P-ről van szó.
@Lipi: Haver vett ilyen CM vinyókeretet, lehet pont ilyet, és gyári hibás volt... Most tárgyal a CM-mel mail-ben, hogy mit lehetne tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.19
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő