- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Remélem van javulás..
Én..visszanyomoztam a lapom eredetét..katasztrófa és..mulatságos is.
Másfél éve XaraX vett egy UD3R-s lapot és első perctől fogva szar volt..Kinlódott nem keveset, hol procival, hol rammal, végül a hangkártya szállt el. Vett másikat ezt gariztatta és mikor visszajött, eladta Toomy-nak egy 8200 társaságában. Ő nem tuningolta, eladta Yolannak. Ő se tudta kihasználni, én meg megvettem tuningra és ...
kb vettem egy közepes G31-es lapot, több mint 2xes áron.(#17874) kop8: Szívatsz? Tegnap estétől tolom a carlosca-t vissza torrentre mert azt mondtad, nehezen jön. Erre nem azzal tesztelsz? (ezért (is) ment egész éjszaka a gépem, mert azt írtad, nehezen jön le, gondoltam Seed-elem Neked iccaka, hogy le tudd húzni (kicsi szar netem van)
-
lipi67
nagyúr
Nem! Annál többet ér jóval, csak..
Van egy hozzávetőlegesen jó, stabil beállításod. Biosba bemész és a VTT-t és ref értékeket felé lövöd picivel, és a ramot is úgy osztod vissza, hogy ha majd emeled a FSB-t akkor ne szabjon semmi gátat. Boot és játszhatsz. Ha megvan egy primesatbil FSB, vissza a bios és 2-3 FSB-vel alá mészt az ET6-tal elértnek, mert azon nem fog felállni a rendszer. Így tudsz 24/7-est is. Max OC-re meg ahogy mondtad, arra tök jó.(#17825) darál0w : Gyönygvirág!
Mikor dugtad be a buksid egy miskolci boltba?
Polcokon kánaán..Fenét..Nincs pénz, nincs kereslet, nincs áru, vagy ha van, csak az alapok. Ha kell valami szólsz és rendelenek. Már kocsma is zárt be, majd a kockáknak tartanának full számtec boltot... -
lipi67
nagyúr
Jól. Alapon ok, de ha 1,24V feletti MCH kell egy tuninghoz akkor már nem.
Szóval..nekem kb semmit se ér..ET6-tal vigyázz!
FSB lépegetésre ok , de a VTT és ref értékeket nem jól csinálja.
És..ami azzal megvan 4,1GHz nálam most..(Vcore)
Azzal 4GHz-en se bootol.
kben hasznos, csak szokni kell. Ha nem vársz többet tőle mint a set FSB, akkor nem csalódsz majd. -
számitógép vezérelt esztergák marógépek készitették el.
én is CNC-ztem ugyhogy tudom milyen türések vannak.
szal mondhatjuk hogy elég pontos.#16344 subaruwrc : bug is lehetett amiért eldobta 8-10 percnél.
tegnap ugynaigy jártam az E5200-vel.
egyszerüen ujra ráküldtem és ment szépen.
mondjuk én semmi feszt nem állitgattam még,csak a vcore-t.az is lehet vmi csak egy picit sok neki.
-
subaruwrc
félisten
óóbzdmeg azt nem így kell
200c-n max 2 3 percig maradhat utána fokozatosan vissza kell hűteni kapkodni meg főleg nem lehet vele
minek kellett egyáltalán a sütőhöz folyamodni?
a dvi csatikat lesz a legnagyobb szívás visszatenni, a többi 20 perc max, de lehet h azok miatt bhatod a kártyádat -
Nekem volt Big Typhoon hűtőm,még a 120mm ventivel.
E2160-t hűtött elég hatékonyan,nagyon szerettem.
semmi hangja nem volt,iszonyat halk az a venti.
gondolom a 140mm-es még csendesebb.
5k-ért tuti bestbuy kategóriában van,és van rajta heatpipe rendesen.#16107 kisza25 : az a maxoc,akkor nem maxoc,ha lefut a cinebench 20MHz-el kevesebbel. vmi elfogy,de vszinü nem a proci. nézzél utána a dolgoknak sztem.
egyébként jóformán feszt sem kap az a proci,
ne sajnáld tőle,látom hogy "akarná ő is"nem baj,ha elküldted,emilek közt elfér
-
ffodi
veterán
-
helkis
veterán
-
Hát az a Winfos BUG-ja
sajnos még Win7.ben se javították ki ezt a bug-ot hogy szerinte a proci tuning esetén mindég gyári szorzón működik pl: i5-750.esetén ugye gyárilag 20x133.on jár a proci ugye i5-750.nél tudsz 21.es szorzót is állítani de a win akkoris 20.nak érzékeli ha nyomsz egy Számítógép/tulajdonságokat az FSB-t (BCLK-t) felismeri rendesen de a szorzót nem tudja beolvasni így ő mindég az adott CPU gyári szorzójával szorozza fel az FSB.t jelen tesztnél ugye 214,6.volt a BCLK-m amit 20.al szorzott fel a win ezért ír a 3D mark 4293.MHz-et de ugye valójában 21.es szorzóval járt a proci ami ugye 21x214,6=4507.MHz amennyit a CPUZ is mutat!
Ez a bug visszafelé is igaz ha lejjebb veszed a gyári szorzónál a procit és emeled az FSB-t akkor meg többet fog mutatni a win a procira!
íme a Q9550.procimnál 8x450.en jár és szerinte 3825.MHz en megy (a buzija nem 8.as szorzóval számol hanem gyári 8,5.el) mikor csak 3600.on használom!
-
Bagira01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest