- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #10470 üzenetére
te se vagy normális
(#10472) krammerka esetleg okát is tudod miért nem megy? én is nézegettem naponta,aztán vagy 3-4 napja nem megy...
(#10475) zolynet ha annyi lenne... de ez +1ghz
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
fapados lapokbol akad bőven. aki nem ért hozzá az meg meg is veszi. aztán meg rádöbben amikor kicsivel okosabb lesz és tuningolni szeretne, h uj lap kell...
-
darál0w
Jómunkásember
na akkor. elég redva BIOS. látszik, h olcso lap
3as kép alapján.
AI overlocking ha manual, akkor mit látsz? gondolom FSB fog felugrani. csinálj arrol is egy képet.
meg nézd meg, h mekkora az alapfesz a procinak. cpuzban látod, és prime terhelés közben nézd.
memory overvoltage lesz a ramfesz és Vcore overvoltage a procifesz
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
némeg. esik a ho, meg -2C, de nincs mit tesztelni.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #10106 üzenetére
hát nemtudom igazábol. lehet ki kellene probálni egy másik lapban is.
1.24Val viszi ezt az 500as FSBt. és sok validot láttam 500 feletti, majdnem 600as FSBvel Q8200ről. nemhiszem, h kifogtam egy olyat, ami 500nál wallos lenne.
elcsábultál, megvetted, leteszteled, aztán joáron megválsz tőle?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #10097 üzenetére
gyorsvoltam, megvagyok, de semmi jo...
a proci 495FSB felett már nem stabil, de ez lehet a lap miatt van, mivel 500FSBnél többet nem is tudok neki adni semmilyen feszekkel...500FSBnél meg kb 5 perc után fagyi bármit is csinálok. mehet felőle IBT is vagy akár egy egyszerű mozilla, vagy semmi. csak kifagy
szoval vége
de bőven elég egyenlőre
(#10099) Aggregátor hát sok állítolagot hallottam már. a vodkás fültisztíto az ánuszba is ilyen
-
darál0w
Jómunkásember
no ugy érzem nekem ez a 0C megfelel hát megprobálok egy ujabb max FSBt. nembírom már estig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4.gen i5 procik
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest