Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6196 üzenetére
Persze ha lehet akkor szeretném megtartani mellé az E8400-at is
Azért alszok még rá egy párat hogy kell-e nekem a Q9550-es, hogy egyáltalán kihasználnám-e vagy semMeg még lenne mellé egy HD5850-es is oda meg azért kell az erő
Mindez UD3P+Team Xtreem-mel karöltve ha meglesz még neked hónap elején
-
Zsubi
őstag
Nem igazán, mert bár nyitva van az ablakom de eléggé be van szorulva a levegő ide.
Polír előtt a szobában olyan 27-28fok volt most sincs bent sokkal kevesebb max 2-3fokkal.
jah és polír előtt csináltam éjszaka is egy tesztet hűvös levegővel de akkor sem tudtam 58fok alá szorítani -
Zsubi
őstag
Én 600-al kezdtem utána 800-1000-1500. Lehetne rajta mit finomítani még de ráhagytam
A True-nak elég gázos volt a talpa és azt hittem többet fog hozni rajta.
Bár most 4100mhzen 50 fok alatt tudom tartani a procit
Lehet jobb lett volna a másik de szerintem erre sem panaszkodhatok(#6174) akoska07: Szépnek szép csak hát nekem nem az volt a célom
-
Zsubi
őstag
Volt egy kis időm tegnap este és ma délelőtt, neki álltam procit és hűtőt polírozni egy kicsit
A végén csak 1500-sal finomítottam le de szerintem az is bőven elég
Ami a legjobban zavar hogy a hőfokok alig javultak valamit load csak 2-3 fokot
-
-
Zsubi
őstag
THX
Nekem egy szabályozható Coolink venti van rajta aminek a fordultszámát 900 és 1600rpm között tudod változtatni. Azt vettem észre hogy ha 900rpm-en megy és feltekerem 1600rpm-re akkor sem változnak a hőfokok szinte semmit max. 1-2fok különbség van Load alatt de akkor sokat mondtam -
Zsubi
őstag
Üdv srácok!
Végre megérkezett az új családtag egy Thermalright TRUE Black 120 személyében
Elég csúnyán elveri a volt TX3-om, úgy is lehetne fogalmazni hogy ég és föld a két hűtő de hát az ember el is várja hogy 20k-ért normális cpu hűtőt kapjon.
Végére egy kis erő demonstráció: [link]
Megjegyezném hogy a TX3-sal 4300Mhz-en 1.2V-al elérte a 70-72fokot -
Zsubi
őstag
Ennyire jutottam egyenlőre alapfeszen+1.2v
Sajnos 1.2v-on már eléggé melegszik szegény, megérdemli az új hűtőt
Alapfeszen ment volna még szerintem, majd holnap lehet hogy rápróbálok mégHűtés: CM Hyper TX2
Ramok: 2x1Gb 1066Mhz Crucial Ballistix Tracer
FPO-t csak hétfő-kedden tudok írni ha hűtőt cserélek -
Zsubi
őstag
-
Zsubi
őstag
Sikerült egy ilyet össze hoznom: [link]
Csak valaki azt árulja el hogy miért van az hogy small-t eldobja de large-el ilyen sokáig fut hiba mentesen -
Zsubi
őstag
Hát nem tudom
Régen ugye volt UD3R-em de a proci nem volt tuningos annyira sajnos bár ez mellett csak is pozitív tapasztalataim voltak vele. Ha nagyon felidegesítem magam akkor veszek egy UD3P és egy Maximus is a DS4 mellé és amelyik jobban megy tuningban azt tartom meg
UD3P-t vennék szívesen de a Maximushoz sokkal több extra tartozik és brutál jól is nézz ki
-
Zsubi
őstag
Most mi a helyzet ezzel a procival
Megvette Zé
Mert lehet hogy engem is érdekelne
Bár az enyémre sem panaszkodok de addig amíg nem lesz normális hűtőm és nincs elég hideg nem tesztelek
Én meg lehet hogy veszek egy Maximus II Formulát
Nagyon kíváncsi vagyok arra a lapra hogy milyen, meg nekem fontos lenne a hangkari is ami hozzá van gyárilag -
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #5638 üzenetére
Bőven elég mindenre szvsz
Nem igazán kell több a 96GT-nek ami most a gépemben van, lehet hogy még ez is sok
Nem akarok addig komolyan tesztelni ameddig nem érkezik egy komolyabb hűtő (Thermalright TRUE Black vagy Thermolab Baram még nem tudom) meg nem lesznek hidegek
(#5640) zolynet: E8200-hoz képest nem rossz
-
Zsubi
őstag
Így használom a gépemet a mindennapokban: [link]
-
Zsubi
őstag
Szépen kezd esténként lehűlni a levegő: [link]
Lassan lehet jókat tuningolni esténként -
Zsubi
őstag
Nem listás eredmény de gondoltam hogy megosztom veletek: E8400@8x500 1.104V
Be kell ruháznom nekem is valami komolyabb hűtésre, mert 1.2V körül már eléggé melegszik ilyen időbe és nem szeretném ha ez szabna gátat a jó eredményeknek
-
Zsubi
őstag
Nagy nehezen ezt sikerült össze hozni: E8400@4257Mhz 1.184V
Plusz még egy kis Everest Bench [link] -
Zsubi
őstag
Most ezzel próbálkozok: E8400@4250Mhz 1.184V-al
-
Zsubi
őstag
Új procim: E8400@4012Mhz 1.104V-al
Hamarosan csinálok listás eredményeket is
-
Zsubi
őstag
Üdv újra srácok!
Haza értem a nyaralásból és itt van az újdonsült procim is
Most tesztelgetem és elsőre nem tűnik olyan rossznak
Hamarosan jövök eredményekkel -
Zsubi
őstag
válasz
Stukker1987 #5088 üzenetére
Itt nézz szét
-
Zsubi
őstag
Azt tudom ha ARCTIC COOLING RC Ram Cooler van a ramokon akkor az ARCTIC COOLING RC Ram Cooler Turbo Module-nak nem ér le az alaplapra az alja ha minden igaz[link]
Ez szerintem nem ér le így a fehér "memóriabepantinttokra"
De ez függ attól is hogy milyen ramod van, ha nem magasított akkor leér bőven szvsz
A bordák nekem voltak anno egy CSX CEC kiten és nagyon jók voltakCsak is ajánlani tudom
-
-
Zsubi
őstag
Kicsit lehűlt a levegő gondoltam csinálok egy alulfeszes eredményt: 7x430@1.0V
-
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #4725 üzenetére
Csak azért nem mindegy hogy az ember vesz egy C2D procit ami hasít rendesen használtan 40-45k-ért vagy veszel egy Q9550 E0-t használtan 50-55k-ért kettő között van különbség
Bagira01: Szerintem ez nem csak Quad-nál van így, bár te nagyon jó áron adod és annak ellenére sem kapkodnak utána
-
Zsubi
őstag
Nekem "csak" UD3R-em volt egy P5Q után és tényleg hasítanak benne a procik, nekem ennél jobb lap nem kellene
Most sajnos nem annyira extra lapom van de még egyszer lesz UD3-om az is biztos, mert nagyon szeretem
Igaz nem egyszerű belőni rendesen de ha egyszer rájössz a titok nyitjára onnantól kezdve gyerek játék
Biztos jó lap lehet a Biostar is nem mondtam azt hogy nem jó csak nekem valamiért szimpatikusabb az UD3 -
Zsubi
őstag
válasz
DroiDMester #4706 üzenetére
Párszor szoktam a lapom 2 VGA-val használni és majdnem 10-12 fokkal több az alaplap hőmérséklete ha két kari van benne
Most 1 karival 40-42fok körül van 2 karival pedig 50fok felett szokott lenni kicsivelHol lehet ilyen deszkát venni
-
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #4670 üzenetére
Ha lesz valami komolyabb procim arra csak is ilyen hűtőt fogok venni ThermoLab Baram
Meg valami brutális venti hozzáHajrá várjuk az eredményeket
Nincs is meleg nem tudom miről beszélsz -
Zsubi
őstag
LinX 7x500-on majd a cpu feszen megpróbálok egy kicsit finomítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest