- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asztrofotózás
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szarni bele!Aki hülye,szenvedje is meg!
-ez a való világ,a hülyeség megbosszúlhatja magát,nem úgy mint az életben,ahol majmok,analfabéták(Győzike,Pákó stb..)még meg is élnek belőle..Mostanság nem áll módomban extra tuning(1,7V-os),talán jövhéten..De valamit megpróbálok,bár a léghűtés feszhatárait asszem már igy is kitoltam nagyon,de nem megy ez az szar!
Takhanto:
"Akkor ez milyen topic???? Ne idegesíts már,cpu-tuning.... jól olvastam vagy sem?"-Ezt én észre se vettem!
Szájbarágósan:Ez EREDMÉNYTÁBLÁZAT topikja!Kvra nem érdekel senkit hogy hogy,s mivel éred el,itt jelented be,ha a feltételeknek megfelelő tuningot nyomtál.S ha ok,megy a táblázatba.Igaz,ahogy Krammerka barátom is mondta,segítünk itt is ha kell,de annyi ilyen jellegü topik van,s neked nem a tuning az alaplapod jelent gondot.Tudod..Ok a tuning szerencse kérdés!----->FELEJTSD EL! Lehet Neked (nem szó szerint Rád mondom!)szuper tuningpotenciáju procid,ha lusta vagy,nem ismered a deszkádat,s csak tapogatózol.Igen is,MINDENKI VEGYE A FÁRADTSÁGOT ÉS ISMERJE MEG A SAJÁT LAPJÁT! Nem is azt a tipust,mert nagy lehet a szórás,hanem azt a szerencsétlent amibe a procija ketyeg.Mire,hogy reagál,a legkisebb biosmódosításra mit,s hogyan reagál,melyik bios melyik szorzót szereti stb...Régebben más volt azért.Most vki vesz egy gépet,solvasgatja(ha)a topikokat..ennyi.Időt nem fordít rá,csak kérdez-kérdez s sír a végén,hogy neki miért nem.A tuningnál 1 lépés a manual, s utána körbeérdeklődni,s TESZTELGETNI a SAJÁT lapodban a SAJÁT procidat,a SAJÁT memóriáiddal és tápoddal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Cyberpunk 2077
- Milyen videókártyát?
- Bundle topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Escape from Tarkov
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest