- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Emberek!!!
Itt vmi óriási nagy félreértés van!!!!
Takhanto:
"Akkor ez milyen topic???? Ne idegesíts már,cpu-tuning.... jól olvastam vagy sem?"
Összekevered ezt a topikot,a szájbarágós topikkal,és még reklamálsz.Segítünk mindenkinek akinek csak tudunk,de azért a stílust jó lenne megtalálni.Az adatok össze vissza jönnek,hiányzik róla cpu-z,everest,meg mit tudom én,fpo,vid.
Ez így nem fog menni,ameddig a táblázat a 21xx-es procikkal foglalkozott addig kőkeményen be volt tartva minden feltétel.
És ez így lesz ezután is.
Szerintem nem nagy kérés ez,ezért megkérek mindenkit,hogy nézze át az eredményeit ,főleg amik most érkeztek,kell hozzá az összes olyan adat,ami hiányzik,és akkor senkinek nem kell feleslegesen dolgoznia.
Hiába szép egy eredmény,ha hiányos.fagy53: az 1,2v-os eredményednél az everest 1,22V-ot mutat,amiért nekem anno ugyancsak nem fogadták el az eredményemet.
És ez nem kötözködés,ne érts félre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest