Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Emberek!!!
Itt vmi óriási nagy félreértés van!!!!
Takhanto:
"Akkor ez milyen topic???? Ne idegesíts már,cpu-tuning.... jól olvastam vagy sem?"
Összekevered ezt a topikot,a szájbarágós topikkal,és még reklamálsz.Segítünk mindenkinek akinek csak tudunk,de azért a stílust jó lenne megtalálni.Az adatok össze vissza jönnek,hiányzik róla cpu-z,everest,meg mit tudom én,fpo,vid.
Ez így nem fog menni,ameddig a táblázat a 21xx-es procikkal foglalkozott addig kőkeményen be volt tartva minden feltétel.
És ez így lesz ezután is.
Szerintem nem nagy kérés ez,ezért megkérek mindenkit,hogy nézze át az eredményeit ,főleg amik most érkeztek,kell hozzá az összes olyan adat,ami hiányzik,és akkor senkinek nem kell feleslegesen dolgoznia.
Hiába szép egy eredmény,ha hiányos.fagy53: az 1,2v-os eredményednél az everest 1,22V-ot mutat,amiért nekem anno ugyancsak nem fogadták el az eredményemet.
És ez nem kötözködés,ne érts félre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest