- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
"Ha jól emlékszem a kiinduló elv az volt, hogy a leendő CPU felhasználókat segítsük azzal, hogy megmutatjuk CPU-ink képességeit"-----Hát...Őszintén!Én úgy emléákszem,hogy :
"látod szaros 1,235V-on mit megy a 2180-as procim?"Á! az semmi !!Ezt nézd 1,425-ön ennyit tudtam!!Stb...Így kezdődött,s jött az ötlet,ez nem ok,egységesíteni kellene.Még kérdeztem is Zájectől,hogy miért pont 1,3V?Mondta,hogy máshol is elfogadott az 1,3..ezért--(be is vált!!!)Szóval,mondjuk ki,menőzés,és büszkeség szülte,s nem volt verseny???Basszus!Majd meg hóttam,úgy fáztam,s azért,hogy Zájec eredményét csk 10MHZ-cel meg tudjam dönteni!(s ez nem egyedi ,csak más nevében nem nyilatkozhatok)Sőt!!!Volt 1000 vita,szidtuk 1mást,s annyit veszekedtünk,hogy egy nászutas pár megirigyelte volna,de..EZ A JÓ!!!!!Pont e miatt,egyszer meglepődve tapasztaltuk,hogy BARÁTOK lettünk,közben megismertük 1mást és 1más családját stb..S letisztult,segítettünk 1másnak.
S mikor Ő q66-ra,én 6750-re váltott(váltottunk)rittunk,h kva unalmas.."minek a RAM, VTT feszültségeinek ismerete, vagy az, hogy mennyit esik a 12V?"---
Pontosan azért,hogy látszódjon,hogy adott lapban,x-y alkatrészek mennyi feszen szolgálják ki a procit adott órajelen.Pl.Mikor nálam a +12V úgy 3,7GHz felett nagyot esett,már tudtam,hogy kevéske a DTK tápom,s egy Orthos kvra el fog dobni...Mennem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Intel Core i7-12700KF
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest