Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz fagy53 #822 üzenetére

"Ha jól emlékszem a kiinduló elv az volt, hogy a leendő CPU felhasználókat segítsük azzal, hogy megmutatjuk CPU-ink képességeit"-----Hát...Őszintén!Én úgy emléákszem,hogy :
    "látod szaros 1,235V-on mit megy a 2180-as procim?"Á! az semmi !!Ezt nézd 1,425-ön ennyit tudtam!!Stb...Így kezdődött,s jött az ötlet,ez nem ok,egységesíteni kellene.Még kérdeztem is Zájectől,hogy miért pont 1,3V?Mondta,hogy máshol is elfogadott az 1,3..ezért:)--(be is vált!!!)Szóval,mondjuk ki,menőzés,és büszkeség szülte,s nem volt verseny???Basszus!Majd meg hóttam,úgy fáztam,s azért,hogy Zájec eredményét csk 10MHZ-cel meg tudjam dönteni!(s ez nem egyedi ,csak más nevében nem nyilatkozhatok)Sőt!!!Volt 1000 vita,szidtuk 1mást,s annyit veszekedtünk,hogy egy nászutas pár megirigyelte volna,de..EZ A JÓ!!!!!Pont e miatt,egyszer meglepődve tapasztaltuk,hogy BARÁTOK lettünk,közben megismertük 1mást és 1más családját stb..S letisztult,segítettünk 1másnak.
    S mikor Ő q66-ra,én 6750-re váltott(váltottunk)rittunk,h kva unalmas..

"minek a RAM, VTT feszültségeinek ismerete, vagy az, hogy mennyit esik a 12V?"---
    Pontosan azért,hogy látszódjon,hogy adott lapban,x-y alkatrészek mennyi feszen szolgálják ki a procit adott órajelen.Pl.Mikor nálam a +12V úgy 3,7GHz felett nagyot esett,már tudtam,hogy kevéske a DTK tápom,s egy Orthos kvra el fog dobni...

Mennem kell :K

Új hozzászólás Aktív témák