Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nem hiányoznak a low playerek. Én is az vagyok. És valószínűleg a játékosok 70-80% az. De félek, hogy még alá is tippeltem. A baj az, hogy utánam az agyhalottak következnek.
Engem az bánt, hogy mégis ezekkel játszom együtt.
9999 ratinggel, ne kapjak már olyan csapattársat, aki nem talál át Train-en "A" lerakóról "B"-re, csak T kezdő fele, amikor lent a bomba. És biztos azt hiszitek, hogy túlzok, nem is úgy volt az.. De nem. Az ember nem ismerte a mapot.. Innen indulunk. Akkor szerinted az ilyenek tudják az eco jelentőségét? Az utility használatot, a kommunikációt?!Mit csinálok rosszul, hogy én ezeket kapom magam mellé?! Nem tartom magam jó játékosnak. De értelmesen próbálom játszani a játékot. És ekkora játékosbázissal nem igaz, hogy ez így jól működik.
Nekem mirage-on a topmid smoke-ot azért kell dobnom minden áldott körben, hogy a csapattársam, aki dezivel megy a window awp ellen, ne halljon a 10. másodpercben, hanem mondjuk adok neki még 10mp-et. Hátha az első awp lövés hallatán átgondolja, hogy nem kellene.. De ha én ott ellövöm az egy smoke-omat, akkor több nincs. Mert más nem vesz. Mert forcebuy van minden körben MP5-re, meg shotira.. És ha valami csoda folytán bemennénk lerakóra, akkor ott már csak az ima segít...Persze vannak olyan meccsek amikor 13:0-ra nyerünk. És a meccs eleji "hello team"-en kívül meg sem kell szólalni, mert mindenki szétlő mindenkit. Na de az megint nem jó. Nyilván nem minden meccs rossz. De a fent leírtak, azok konkrét esetek. Ilyenekkel én nem akarok találkozni. Nem igaz, hogy ezek között van a helyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest