Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Nem hiányoznak a low playerek. Én is az vagyok. És valószínűleg a játékosok 70-80% az. De félek, hogy még alá is tippeltem. A baj az, hogy utánam az agyhalottak következnek.
    Engem az bánt, hogy mégis ezekkel játszom együtt.

9999 ratinggel, ne kapjak már olyan csapattársat, aki nem talál át Train-en "A" lerakóról "B"-re, csak T kezdő fele, amikor lent a bomba. És biztos azt hiszitek, hogy túlzok, nem is úgy volt az.. De nem. Az ember nem ismerte a mapot.. Innen indulunk. Akkor szerinted az ilyenek tudják az eco jelentőségét? Az utility használatot, a kommunikációt?!

Mit csinálok rosszul, hogy én ezeket kapom magam mellé?! Nem tartom magam jó játékosnak. De értelmesen próbálom játszani a játékot. És ekkora játékosbázissal nem igaz, hogy ez így jól működik.

Nekem mirage-on a topmid smoke-ot azért kell dobnom minden áldott körben, hogy a csapattársam, aki dezivel megy a window awp ellen, ne halljon a 10. másodpercben, hanem mondjuk adok neki még 10mp-et. Hátha az első awp lövés hallatán átgondolja, hogy nem kellene.. De ha én ott ellövöm az egy smoke-omat, akkor több nincs. Mert más nem vesz. Mert forcebuy van minden körben MP5-re, meg shotira.. És ha valami csoda folytán bemennénk lerakóra, akkor ott már csak az ima segít...

Persze vannak olyan meccsek amikor 13:0-ra nyerünk. És a meccs eleji "hello team"-en kívül meg sem kell szólalni, mert mindenki szétlő mindenkit. Na de az megint nem jó. Nyilván nem minden meccs rossz. De a fent leírtak, azok konkrét esetek. Ilyenekkel én nem akarok találkozni. Nem igaz, hogy ezek között van a helyem. :)

Új hozzászólás Aktív témák