- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
Esetleg ha van valakinek egy field testedes red lamija és megválta tőle akkor egy phoenix kulcsot tudok adni érte
-
Slystyle
őstag
Na meglett a 3. Phoenix ládám is, de sajnos tegnap este óta jól bezuhant az ára, úgy néz ki sok embernek dobott. Sebaj, majd ennek és a következő árából jön a Red Laminate, már a matrica is megvan rá.
-
Xero
nagyúr
Délelőtt kicsit puboltam 128ticken. Hiába ment folyamatosan zene, még így is szemtelenül adta.
Funolni kiváló volt.
-
SamS20
senior tag
használok p90-et elég sűrűn de úgy érzem inkább szerencsét próbálok és majd ebből a pénzből nyitogatok ládákat
amúgy phoenix volt amit tegnap kaptam idle szerón (melle még egy esport meg egy skin is esett)
-
SamS20
senior tag
Most nyitottam néztem az árát, 22 euró körül mozog
szerintetek érdemes ennyiért eladni, vagy tartsam meg ?!
-
Jim-Y
veterán
Mondjuk az ilyet nagyon utalom ha valaki -nem rad gondolok- par vesztett kor utan bevagja a durcit es elkezdi, hogy rugjuk ki vagy elmegy afk-ba. Ertitek mondjuk 0-5 van tehat meg siman hozhato max volt par szar korunk erre az egyik ovodas elkezdi kirugatni magat. Majd amikor raeszmel hogy nem fogjak kirugni akkor afk lesz... Megtortent eset: fent vazolt szitu, nem rugtuk ki, par kor utan kidobta a rendszer, egy het piheno, mi meg a bottal megforditottuk a meccset es nyertunk. De az ilyen embert legszivesebben egy honapra is kitiltanam. Nekem is van olyan hogy nagyon nem megy, meg durvan bena vagyok, de akkor sem lepek le mert egy botnal meg mindig hasznosabb vagyok.
-
Mate
nagyúr
Na csak nem hagytam annyiban. Mai tanulságom, hogy el kell felejteni a túszos pályákat. Csak hülyék járnak oda és csak felhúzom magam a dolgon.
Így hát Ali/case/favella közül kedvencemet, favella-t kaptam.
Nagyon jó csapat verődött össze mind a két oldalon. 4-4 jó játékos és 1-1 kezdő.
Sehol egy anyázás, egy csalással vádolás semmi. Csapatmunka, kommunikáció és végül siker.
-
Mate
nagyúr
Most is volt önuralmam
Kaptam megint egy zsák *art a nyakamba 3 játékos képében. Dawntown-t dobta most épp a gép. Mondtam nekik, hogy ne rusholjanak. 3 mindig kifutott.
Mentek szépen el a körök, hiába öltünk jó pár embert 2-en.
Megkértem őket, hogy rúgjanak ki, mert nincs kedvem végignézni az alázásunkat amiért 2v5 van.
Nem tették meg. Mondtam, hogy ok, akkor én is rusholok ész nélkül. Onnantól csak bukás és még ők szólnak, hogy reportoltak amiért idióta vagyok.....
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #8770 üzenetére
Az érzés, hogy miután 3-an könyörögtök a 4-nek, hogy rúgjátok ki az 5-et mert egy idióta, ám 8 körön keresztül nem teszik meg és végül mag7-el szétlövöd a fejét a rohadéknak.... Felbecsülhetetlen!
-
Mate
nagyúr
Elkövettem egy hibát és meg is fizettem érte.
Agency-t is kipipáltam és 10 pálya közül persze, hogy azt dobta a gép...
4 orosz és én vs. 5 fős klán.
A csapatom idióta, rusholtak T oldalon végig.
Ellenfél annyira béna, hogy még így is 12-3-al fordultunk.
Ct oldalon hoztuk az első két kört, majd harmadikat is. Ellenfélnek semmi pénze, mi tele.
15-3. Drágalátos ruszkik elköltötték az összes pénzüket majd jött a pofon. futnak késsel bele T rushba. Ezután 9 kört nyertek T-k.... vége 16-12, de hajszálon múlott.
Ja és a legjobb. Ellenfél végig ugat, hogy csalunk és szidnak minket angolul. És elhangzott a szó: Anyád. Megnéztem és mind magyar.....
-
kiszi07
senior tag
válasz
Az érzés amikor csgoloungen 92% van a NiP-en és elbukod a 17 euro értékű fegyvereid felbecsülhetetlen!
-
horush
addikt
válasz
Túl sokat mész randomokkal gondolom.
Én nem is tudom, hogy leléptem-e már warról magamtól.
Egyszer volt abandon, de akkor is csak a ratyi non steam logon error miatt.
-
Vismajor01
addikt
Az érzés amikor úgy ragelsz le warról, hogy tudod hogy 1 hét bannt kapsz
totally worth it -
mijos
senior tag
Ez a vacak eltiltott egy napra MM-tol mert kileptem. Valojaban megszakadt a net es mivel haverommal egyutt toltuk nalunk, igy neki se volt net, valoszinuleg a maradek 3 ember feladta, pedig az enemy csak 2 korrel ment. Elotte en leptem ki mert nagyon ostoba tarsakat dobott ( relativ ostoba, mondom en akinek 50 jatekoraja van ). A kozeljovoben ha kilepek akkor egyre szigorubban veszi es mindig eroteljesebb bunteteseket fog alkalmazni?
-
tDr1v3r
veterán
...ééés kijött az MW2-es Favela átirata is. Szerintem megvan hogy min fogok legtöbbet játszani.
-
Arkennys
addikt
válasz
BTminishop #8746 üzenetére
Te adtad az előbb soroltakat? Mert akkor jah, jól jártál.
-
SamS20
senior tag
Haverommal mentünk Versengőbe, neki 3 egymást követő meccsen : egy skin, egy cs go láda, meg egy phoenix. Mondjuk ő nem olyan aktív játékos.
De tegnap én is rendesen kaptam, sticker, skin (ami már meg van) meg egy csgo ládaValamelyik nap meg a háttereim cseréltem el kb 10 skinre
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok,ma sikerült 2arany ládát 1kék ládát és egy Mp7 skull fieldtestedes statraktos cuccot egy phoenix kulcsért elcserélni
-
PeL
addikt
Nekem megint jól kezdte a heti dropot. Két kapszula... Köszi Valve
-
Slystyle
őstag
Pedig az van a Steam Store kezdőoldalán is a banner képen. A CT Spitfire skin-es Famas-t tart.Én már láttam, de annyira nem fogott meg. Igazából egyik sem eddig, talán egy Teardown vagy Sergeant jobb lenne, de egyelőre ennyi jött ki a szerény kis wallet-ból.
Hexane azért tetszik, mert tetszenek a hexák.
Lehet a Crysis miatt (a sok-sok óra benne), ugyebár Nanoruha felülete hexagonos.
-
Slystyle
őstag
Nem merem megmutatni.
Amúgy így fest most:
Ami még jön ide, az egy Glock, AK, talán Bizon, Galil és P250 cserés lesz, ha lesz belőlük olyan, ami nagyon tetszik meg persze végezetül megfejelem egy késsel. Többi fegyvert úgysem használom, azokra nem kell skin.Xero: Délután nem tudom, hogy fogok-e tudni játszani, még át kellene néznem édesanyámhoz is meg itthon is lenne mit csinálni, de semelyikhez sincs kedvem belekezdeni.
-
SamS20
senior tag
nem tudom kinek van még ati kártyája de az alábbi "problémával" szembesültem :
ha át akarnám állítani a felbontást, akkor olyan lesz a játék mint ha képkeretben játszanék.próbáltam nézegetni az ati driverét hogy mit hogy tudok állítani de nem igazán akart működni, pedig teljes képernyős módba van a játék (a tv-m felbontása ugye Full HD) viszont ki akartam próbálni 1600*900 felbontásban is hogy hátha úgy több fpsem lenne.
találkozott más is ezzel a hibával, illetve ha igen akkor hogyan lehet orovosolni ?
köszi
-
Xero
nagyúr
válasz
Slystyle #8734 üzenetére
Bizony. Ugye eldöntöttem, hogy ebből aranyat csinálok.
Eddig van benne 12 győzelem és 20 óra.
Ma délután egészen korán lesz időm már játszani, szóval mindenképpen lesz cache.(#8735) mate3553: Nekem P90-ből ez tetszik vagy a trigon. Mivel ez utóbbi még piszok drága, így maradt ez. Nem olyan vészes az ára már. 0.7€ a MW.
Drop szinten nálam a csúcs a Pit Viper WP volt. Az olyan 4-5€ között volt amikor dobta. Buta fejjel elbuktam fogadáson, de van ilyen.
szerk: Jut eszembe még valami értelmes Famas skint veszek.
-
Mate
nagyúr
-
Slystyle
őstag
Nekem év eleje előtt mindig szombatonként kezdte el dobni az item-eket, hiába volt reset és hiába mentem naphosszat idle-re vagy MM-re.
Év eleje óta pedig már csütörtök-péntek is dobál, szóval a fene se érti, de nem is zavar. Amit dob, azt felírom dátummal és ennyi, aztán majd jó lesz valakinek statisztikát csinálni belőle.Akkor hajrá, első Phoenix ládából vettem az M4 Guardian-t, most pedig az USP-t a másodikból, így már teljes a két darabos "kollekció".
ZeroDK: Igazából engem nem zavar, ha kicsit kopottas, még jobban is mutat sok skin-nél, ha az. Feldobja a fegyvert és nem lesz annyira vízipisztoly hatású.
Xero: Látom fejlődik az a Phoenix coin. Majd ha mentek Phoenix-re és beférek, akkor küldj inv-et.
-
Xero
nagyúr
Én pedig tapasztaltam és még mindig tapasztalom, hogy szerda éjfél reset és csütörtök hajnalban jön az első drop.
Amúgy én is szerintem egy A1 guardian-t fogok venni. Igazándiból egy urban ddpat lenne jó A1-ből is, de nem sok esélyt látok rá.
Ha az megvan, akkor el lehet nevezni az M4-eket és készen is vagyunk.
-
Mate
nagyúr
Én írom azt is
Ebből is látom, hogy nálam, tesómnál és családban lévő 3. acc-nál is egy nappal később resetel
Mondjuk volt Cs fórum, ahol írták, hogy phönix óta megváltozott a rendszer és már nincs fix. reset időpont, hanem mindenkinek az első phönix update utáni első drop lett a reset időpont. Hogy ebből mi igaz, azt nem tudom. Nálam egybeesik a kettő, de lehet csak véletlen.
Slystyle: Én is guardian-ra várok
M4A1 már megvan, már csak USP-S kell
-
Slystyle
őstag
Felesleges írni az időpontot. A mostani heti első drop-om olyan hajnal 2 körül lehetett csütörtök-ön (szerdáról).
Na, csak megvettem az FT Guardian-t, kicsit kopott, de nekem így is tetszik, még talán jobb is, mint az MW vagy FN. Még majd az A1-re meg erre veszek 1-1 Black Dog sticker-t és öröm-boldogság van.
-
Mate
nagyúr
Ma kezdett el dobálni mindenkinek? Most akkor mikor is van a drop reset?
-
Xero
nagyúr
válasz
Slystyle #8722 üzenetére
Ezek a csapat matricák engem sem érdekelnek. Igazán már csak a WP matricáját akarom lecserélni és a többi marad ilyen. Még a két M4-t elnevezem és kész.
A phoenix drop nekem valóban relatív szerencsés. Ez volt a negyedik ha jól számolom és jócskán 10€ fölött járunk már.
-
Slystyle
őstag
És tényleg, nem is figyeltem a dologra. Akkor már egyszerűbb, ha megveszi az adott matricát az ember, bár én amúgy sem vagyok az a nagy matricás, skin-eknél is most kiválogatom az általam gyakran használtakat és megveszem őket drop-okból. USP hiányzik, veszek még majd egy AK-t (még nem tudom milyet) meg majd talán egyszer egy kés.
Akkor látom nektek adja rendes a Phoenix ládát.
Az előző hetem az valami katasztrófa volt. 3 esport láda, 2-3 P250, matrica kapszula és kb ennyi is.
-
Xero
nagyúr
válasz
Slystyle #8720 üzenetére
A kék kapszulát nem dobja. Azt csak venni lehet. Gondoltam szólok.
Amúgy nekem is kidobott megint egy phoenixet. Most elkezdtem vezetni a droppokat csak kíváncsiságból.
A phoenixből pedig lett új P90, Glock és nyitottam egy kettes kapszulát. Ez utóbbi visszahozta az árát, de csak nem akar arany koponyát adni a WP-re. -
Slystyle
őstag
Gondoltam felnézek idle-re kicsit, hátha dob új kapszulát, de végül kidobta a második Phoenix ládám, lassan jöhet az az USP | Guardian - MW.
Az új változások meg nem rosszak, pl Mirage-nak kifejezetten örülök, de a D2-es kis rés eltüntetésének annyira nem. Elég jó kis spot volt, de így a retake CT oldalon könnyebb lesz talán valamivel.
-
törölt tag
Tudod én piacolással kerestem össze rá a pénzt. Ami felkapott skinek vannak, azokat figyeltem mikor a legolcsóbb megvettem belőlük sokat, és eladtam drágán. Lehet hogy pár centeket kerestem rajta, de megvettem vagy 50-50 USP-S, meg Glockot, az új skinekbő. 50 centem volt, 1 hét alatt csináltam belőle 15€. Idővel egyre több lett. Okosan kell csinálni
-
horush
addikt
válasz
BTminishop #8711 üzenetére
Nyitottam is egyet, szerencsére csak 3 centet buktam rajta XD Asszem' nekem ennyi épp elég volt ebből a kapszulából is.
Amúgy felvitték a kulcsok árát is, úgy tűnik eddig túl olcsók voltak. Igaz csak 2 centtel.
-
Lacccca87
addikt
Pl a disconnect üzeneteket. Sourceban-s mod/plugin be is fagyasztja a szervert ha nem a legfrisebb beta SM-et használjátok.
Elviekbe azért kellett megváltoztatni mert valami exploit ot ki lehetett használni vele.Én már cska nevetek ezeken a frissítési változási jegyzékeken. Olyan mintha nem lenne projekt manager és a programozók kényükre kedvükre dolgoznak.
Van ezer hiba apróbb bug, de ők a visszajátszásokkal foglakoznak meg egyéb felesleges hülyeséggel.Mondjuk legalább a pályák kiegyenlítésével meg hibamentesítésével kicsit foglalkoznak.
-
BTminishop
aktív tag
Vannak klán matricák
-
Mate
nagyúr
Release Notes for 3/6/2014
[EMS One Katowice 2014]
- Added EMS One Katowice 2014 CS:GO Championship Sticker Capsules:
- Each capsule contains a single EMS One Katowice 2014 participant sticker. A portion of each capsule's proceeds is shared equally among the included organizations.[Misc]
- Fixed a bug where the sticker peel animaton played when opening the apply sticker panel.
- Centered the names of stickers.
- Demo highlights now show a "Fast forwarding to next highlight..." message while fast forwarding.
- Demo highlights now include bomb plant and bomb defuse.
- Fixed dsp canceling and a few other exploits.
- Added competitive match scores to in-game friends list status display.
- Added rich presence display in friends game details in Steam Overlay.
- Fixed a hitch on stattrak kills for players with large inventories.[Maps]
- Mirage:
-- Made it easier to peek short from B apartments
-- Made cover at back of B bangable
-- Horizontal metal bars on catwalk no longer block bullets or grenades
-- Made corner to the right on Bombsite A scaffolding bangable- Overpass:
-- Added more cover in Bombsite A
-- Widened gate at back of Bombsite A
-- Blocked fence completely at back of Bombsite A
-- Color coded tunnels under A
-- Removed dropdown into water near bombsite B
-- Made cement bags around bombsite B easier to climb
-- Added cover near construction
-- New connector between upper park and bathrooms
-- Widened tunnel near T spawn
-- General polish and optimization- Dust2:
-- Fixed tiny gaps between boxes in Bombsite A
-- Fixed killer box in Bombsite B -
SamS20
senior tag
na megjött a frissítés szép nagy 84 megás
-
PeL
addikt
Ahogy gondolod
Én igazából azt se bánnám ha az ilyenekkel megoldanák valahogy, hogy ne is tudjanak visszajönni játszani. Főleg a többszörös visszaesőkkel. Ezek egyszerűen nem valók a játékos társadalomba, a közösségbe. Ha ilyenekkel találkozik az ember felborul az egész játék, elveszti a célját, és csak felidegeli az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest