Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

válasz GabN73 #7495 üzenetére

Én is azt írtam hogy procis a játék, de ettől függetlenül is durva hogy 3-ról 4ghz-re húzod és +100 fps. Hát persze hogy leeseik az fps ha túl sokmindent kell megjelenítenie, bár a flash az nemhiszem hogy sokat csökkentene, mondjuk amit írtál az nemhiszem hogy túl gyakori lenne 5 ellennél még nincs óriási csökkenés, inkább ha felmész dm-re és vagytok 20-30-an akkor alap hogy csökken egy szépet. Hát nemtudom szerintem ha van 100 fps-m és van 200 nemhiszem hogy nagyon durván más lenne a játék és sokkal jobb lenne. Alapvetően az egész hitbox rendszert kéne kijavítani, persze nem fogják mert így játszanak vele mióta kint van és így szokták meg, persze ez egyben nagyon zavaró pláne amikor már fal mögé húzodok és beadja neki, vagy amikor kilátszik a feje búbja de ő az egész testemet simán látja, nah meg a flash-el is jó lenne vmit kezdeni az is nagyon szar. Igazság szerint attól szoktam kész lenni hogy itt lövöldöznek össze vissza futás közbe is és beadja neki, szóval túl sok skill nem kell hozzá, meg hát vmikor a fején van a célkerszt és semmit nem ad be szóval lenne még jó sok javítani való. Sajnos skill szinten megse közelíti az 1.6-ot, (túl sok a kamm kill) mondom ezt úgy hogy 1.6-al nem játszottam sokat de ez teljesen egyértelmű volt számomra.

Új hozzászólás Aktív témák