- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Én is azt írtam hogy procis a játék, de ettől függetlenül is durva hogy 3-ról 4ghz-re húzod és +100 fps. Hát persze hogy leeseik az fps ha túl sokmindent kell megjelenítenie, bár a flash az nemhiszem hogy sokat csökkentene, mondjuk amit írtál az nemhiszem hogy túl gyakori lenne 5 ellennél még nincs óriási csökkenés, inkább ha felmész dm-re és vagytok 20-30-an akkor alap hogy csökken egy szépet. Hát nemtudom szerintem ha van 100 fps-m és van 200 nemhiszem hogy nagyon durván más lenne a játék és sokkal jobb lenne. Alapvetően az egész hitbox rendszert kéne kijavítani, persze nem fogják mert így játszanak vele mióta kint van és így szokták meg, persze ez egyben nagyon zavaró pláne amikor már fal mögé húzodok és beadja neki, vagy amikor kilátszik a feje búbja de ő az egész testemet simán látja, nah meg a flash-el is jó lenne vmit kezdeni az is nagyon szar. Igazság szerint attól szoktam kész lenni hogy itt lövöldöznek össze vissza futás közbe is és beadja neki, szóval túl sok skill nem kell hozzá, meg hát vmikor a fején van a célkerszt és semmit nem ad be szóval lenne még jó sok javítani való. Sajnos skill szinten megse közelíti az 1.6-ot, (túl sok a kamm kill) mondom ezt úgy hogy 1.6-al nem játszottam sokat de ez teljesen egyértelmű volt számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest