Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Genius007

őstag

válasz BalaNce87 #7496 üzenetére

Megsúgom neked, hogy ha hiszed - ha nem, nagyon de nagyon sok múlik az fps-en, és ha hiszed - ha nem, 150 - 250 fps között óriási különbség van! Amíg nem tapasztaltad ?! addig lehet nem tudod, de én E8500 3.16Ghz 6mb prociról váltottam E4300-ra 2Ghz 2mb, ha nem húznám fel a procit 3.2Ghz-re, akkor szerintem megőrülnék, és tényleg van kb. 100fps javulás! De ez nem minden procira igaz, ezalatt azt értem, AMD procit hiába fogsz húzni ... (annyit meg nem is lehet azokon, amennyit az inteleknél ... )

Arról nem is beszélve, hogyha több az fps-ed, akkor kevésbé vagy a "flash hatása alatt"
    Én hallom jön a flash, elrántom az egeret 1sec-re, nézek vissza, és majdnem tökéletesen látok! Haverommal ellentétben, aki rángathatja ide - oda az egeret, akkor is vakul vagy 4sec-re minimum ...

Na meg ott van pl. az inferno ... futsz középre, T lépcsőről jönnek vagy 5en feléd, füst, flash, gránát, akkor jócskán lecsökken az fps-ed, és hiába tudsz?! pontosan lőni, nem fogja beadni neked ...

Röviden tömören ennyi lenne.

cellpeti:

console -> net_graph 3 (ezzel ki írja az fps-t, és más hasonló okosságokat)
    console -> fps_max 100 (ekkora maximum 100fps-el fog "futni" a játék, ajánlatos fps_max 0 -t beírni)

Net problémára meg nem nagyon van ötletem, gép resi, net resi, CSS Re-Install, stb ... 1próbát megér, de akár egy txt-be is elmentheted a kedvenc servereidet, pl így

SkillSeries War Server
    connect 80.249.173.104:27037

és csak ki - be copyzod, és megy is. (Ez itt a reklám helye volt) :DDD

• GabN73

addikt

válasz BalaNce87 #7496 üzenetére

én 1.6-oztam is,még ma is néha de már szinte semmit (jólmegezaztmegmondtam :DDD ) a fal mögül kilövős cucc meg csak skill kérdése / ping kérdése. Ha túl nagy az MS-je akkor szokott laggolni az ember ugyebár és később adja be neki,ő is később láttja,te meg csak annyit h fal mögül kilő // a másik hogy a-d-vel játszik és közbe pontozva lő. Így is lehet fal mögül lőni :)))
    igen ez a motot egy nagy rakat...mint ahogy az első kommentben.Itt mint mondtam majdnem mint a cod2-ben az fps az egyik ami most itt nagy szerepet tölt be

Új hozzászólás Aktív témák