- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
BalaNce87 #7496 üzenetére
Megsúgom neked, hogy ha hiszed - ha nem, nagyon de nagyon sok múlik az fps-en, és ha hiszed - ha nem, 150 - 250 fps között óriási különbség van! Amíg nem tapasztaltad ?! addig lehet nem tudod, de én E8500 3.16Ghz 6mb prociról váltottam E4300-ra 2Ghz 2mb, ha nem húznám fel a procit 3.2Ghz-re, akkor szerintem megőrülnék, és tényleg van kb. 100fps javulás! De ez nem minden procira igaz, ezalatt azt értem, AMD procit hiába fogsz húzni ... (annyit meg nem is lehet azokon, amennyit az inteleknél ... )
Arról nem is beszélve, hogyha több az fps-ed, akkor kevésbé vagy a "flash hatása alatt"
Én hallom jön a flash, elrántom az egeret 1sec-re, nézek vissza, és majdnem tökéletesen látok! Haverommal ellentétben, aki rángathatja ide - oda az egeret, akkor is vakul vagy 4sec-re minimum ...Na meg ott van pl. az inferno ... futsz középre, T lépcsőről jönnek vagy 5en feléd, füst, flash, gránát, akkor jócskán lecsökken az fps-ed, és hiába tudsz?! pontosan lőni, nem fogja beadni neked ...
Röviden tömören ennyi lenne.
cellpeti:
console -> net_graph 3 (ezzel ki írja az fps-t, és más hasonló okosságokat)
console -> fps_max 100 (ekkora maximum 100fps-el fog "futni" a játék, ajánlatos fps_max 0 -t beírni)Net problémára meg nem nagyon van ötletem, gép resi, net resi, CSS Re-Install, stb ... 1próbát megér, de akár egy txt-be is elmentheted a kedvenc servereidet, pl így
SkillSeries War Server
connect 80.249.173.104:27037és csak ki - be copyzod, és megy is. (Ez itt a reklám helye volt)
-
GabN73
addikt
válasz
BalaNce87 #7496 üzenetére
én 1.6-oztam is,még ma is néha de már szinte semmit (jólmegezaztmegmondtam
) a fal mögül kilövős cucc meg csak skill kérdése / ping kérdése. Ha túl nagy az MS-je akkor szokott laggolni az ember ugyebár és később adja be neki,ő is később láttja,te meg csak annyit h fal mögül kilő // a másik hogy a-d-vel játszik és közbe pontozva lő. Így is lehet fal mögül lőni
)
igen ez a motot egy nagy rakat...mint ahogy az első kommentben.Itt mint mondtam majdnem mint a cod2-ben az fps az egyik ami most itt nagy szerepet tölt be
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged