- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Anyámékat felhívtam, mert azt hittem Ők akcióznak, hogy ne Gameljek itt éjjelente ..
De azt mondták hogy ez a Netes magánakciója ... mert Ők nem szóltak neki ..
Jajjj amit az holnap fog tőlem kapni, zsebre nem teszi b+Jah mindenbe belekötöl
Sorry srácok, de ma nem tudok jönni!
-
Genius007
őstag
Ti betudtok lépni Steam-be rendesen ?
Mert én elakartam indítani a CSS-t, erre nem indult, mondom biztos jött egy Update...
Ujra indítottam a Steam-et, erre ki írja, Steam Update .... dejo mondom ..
És nem akarja leszedni az Update-et!Most vagy az van, hogy meghülyült a Steam(nél valaki), vagy az a f*sz netes zárta be a porokat ... csak miért is tette volna ? Ma voltam kifizetni a netet, pingem is megjavult, (lehet tippelni miért?!?) erre a portot zárná be ... ?!
-
Djuree
félisten
nem, múltkor csajjal néztem de ő most otthon van vidéken, haver barátnője is otthon van vidéken így összeugrottunk kicsit dumálni meg filmezni, mindketten elég nagy filmbuzik vagyunk
nekem is úgy néz ki a 4 napos winem behalt valami vírussal. az asztalról folyamatosan tűnnek el az ikonok meg megőrült a win mappáinak beállítása. összevissaz állítja magának a mappabeállításokat
már volt egyszer ilyen és csak újrahúzás oldotta meg. én viszont most megint újranemteszem az hétszentség
-
illusiON
őstag
nekem meg úgy 3-4 méter hosszban és 2 magasságban sokszor egymás után
ugrálni való a bicikli nem túrázni
na akkor estefele (úgy nagyon estefele éjfél táján) tolhatnánk, Djuree meg fpeter már felvettek
snorh még végy fel te is friendsbe pharoahem vok azt akkor nálam megvan mindenki
-
Genius007
őstag
Te nem ugy volt hogy nyaralsz ?
Lehet tiplizni a net elöl
>>> [link] <<<
Bankkártyák
Mindenekelőtt szeretnénk elsőként felsorolni azokat a bankkártyákat, amikről tudomásunk van, hogy biztosan alkalmasak a Steam-en való vásárlásra. Amennyiben a cikk után sikerült a vásárlás a kártyáddal, kérünk küld el az info@lamas.hu-ra kártyád fajtáját, hogy végül teljes legyen a lista.Bankkártya (Lejárat) - Típus (Ezekkel mind jó)
ELLA Bank (01/08) – Visa Electron
K&H Bank - MasterCard (dombornyomott)
CIB Bank - Internet kártya
Erste Bank - Visa Electron
Unicredit Bank - MasterCard (Euro elszámolás) (dombornyomott)
Takarékszövetkezet - MasterCard (dombornyomott)
OTP Bank - Visa (dombornyomott)
OTP Bank Junior - Visa Electron
Raiffeisen Okos Kártya - MasterCard
Budapest Bank - Visa Electron
Erste Bank - Visa Virtual
MKB - Visa Electron
OTP Bank - Virtual Web kártya
K&H Bank - Visa Electron -
-
Genius007
őstag
És hogy legyen a Clan név ... ?
PH! CSS-Team - "player name"
PH! Team - "player name"
Prohardver.hu - "player name"
prohardver.hu - "player name"
ph! source - "player name"
prohardver.hu #css - "player name"
PH! #css - "player name"
ph!.css - "player name"Hirtelen ennyi variáció jutott eszembe
Én személy szerint a :
ph!.css - "player name" vagy a prohardver.hu - "player name"-re a szavazok!
Vagy még talán a PH! Team - "player name" -re!Vélemény?
-
Genius007
őstag
Mi rég nem arról beszélünk, de nem baj!
illusiON : Ismerek egy kettőt, de a Source TV demot kellene elkérni! Majd megkérdezem ...
Satomee : Hát jót tesz, de egy asztali gép nekem jobbat tenne!
Igaz ami igaz, 15ös notin nekem fura css-zni!Mod.:
Kiváncsi lennék, hogy mi lenne ha behoznám a nagy 21es CRT-t, csak lusta vagyok a másik szobából behozni, és felrakni az asztalraBár szerintem nálam nem "csak" a moncsi a gond, hanem hogy már asztalin is mindig az volt, hogyha nem volt meg a stabil 140FPS-em, akkor nem tudtam lőni! Nem tudom miért, de már 80-90FPS-el sem adta be a dolgokat, amikor 140 felett volt, akkor " mindenkit belőttem ". Nem értem ...
-
-
csimav
őstag
CFG-t nemtok adni ,de segíteni tudok.
GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések
• Hogyan hozzuk elő a konzolt? (2verzió)1. lehetőség
# Indítsuk el a Steam-et
# Jobb gombbal kattintsunk a tálcán az ikonra, és válaszuk ki a Games menüt.# A felugró ablakban keressük meg a Counter-Strike Source-ot, és ismét használjuk az egér jobb gombját, a felugró menüben pedig válasszuk a „Properties” (legalsó) menüt.
# A felugró ablakban válasszuk rögtön a „Set launch options” gombot. A megnyomásával előugrik egy ablak.
# Ebbe az előugrott ablakba kell a következő szöveget beírni: -console 1, ha kész nyomjunk az OK gombra.
Bezárhatjuk az alatta lévő ablakot is, hiszen készen vagyunk. Nincs más dolgunk, mint elindítani a játékot és ügyelni arra, hogy ne zárjuk le a console ablakot. (ha véletlenül mégis beváztjuk játék közbe akkor a megoldás a konzol eléréséhez: játékból kilépni és vissza)• 2. lehetőség:
1. Először is zarándokoljunk el a gépünkön a Steam\SteamApps\SteamNeved\counter-strike source\cstrike\cfg mappába.
2. Itt található a config.cfg nevű fájl ebbe kell megkeresnünk a következő sort: bind "`" "toggleconsole" és módosítani az általunk kívánt gombra. Például: bind "F12" "toggleconsole" ekkor az F12-re kerül a konzol.
3. Mentsük el a módosításokat és zárjuk be a config.cfg-t
4. Rögtön mellette található egy valve.rc nevű fájl. Ne ijedjünk meg, hogy nincs semmihez rendelve ez is sima szöveges állomány, tehát jegyzettömbbel megnyithatjuk.
5. A megnyitás után írjuk bele (ha nincs még benne) hogy: con_enable 1, ezzel aktiváltuk is a konzolt.
6. Ha kész vagyunk, mentsük és zárjuk be a valve.rc fájlt.
7. Indíthatjuk a játékot és F12-vel bármikor, felnyithatjuk a konzoltRATE:
A konzolba kell beírni...:cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100
rate 25000 -
Genius007
őstag
De várj ...
Ha a netje lenne szar, akkor a bix.hu -t vagy a szolgáltatót pingelve, is szar lenne a pingje!
De neki csak CS-S -be szar a ping ...
Ezért is gondoltam arra, hogy rakjon ujra mindent!
Nekem volt hogy a 2napos XP-m volt virusos, mert valami szar oldalról lejött, vagy mi.Mod.: Pl. múltkor ..
Minden oldal bejött, csak a google nem! Vagyis bejött, de amint keresni akartam valamit, nem keresett, csak ugy tett mintha töltene, de mégse .. azt hittem meghalt a google, közben pedig valami virus volt ! (de mondom minden más oldal ment! ) 8-) -
mindfreak
őstag
Nekem MS IntelliMouse Explorer 3.0-ám van, elötte MS IntelliMouse Optical 1.1A volt. Mindkettőben ugyanaz a 400 DPI-s optika van. Alacsony sensihez tökéletesek. Előzőleg nekem is voltak Razer meg Logitech egereim, de azok közül egyik se jött be igazán fogásra, bár optikával ott se volt semmi kivetnivalóm.
-
mindfreak
őstag
Nos, lehet... a vezetéknélküli egerek még rosszabbak. Azokról szót sem érdemes ejteni, ha játékra akarjuk őket használni. Folyamatos késést lehet érezni alattuk. Ez alól kivétel nincs. Sajnos...
Az Explorer 4.0 nem egy jó sikerült egér lett az MS részéről. Nekem is volt olyan, de a fogása nincs olyan jó, mint az elődjének a 3.0-nak! És nem hajlandó 125 Hz-nél magasabb frissítésekre se, holott a 3.0 működik 1000 Hz-en is. Mindenképp próbáld ki mielőtt újat vennél, hidd el megéri!
-
mindfreak
őstag
-
mindfreak
őstag
Azért ez kicsit összetettebb dolog, nem kell bedőlni a technikai paramétereknek.
A maximális sebességük az kb. vicc. A Logitech G5-nek 1,35 m/s, amíg optikai társának, az MX518-nak 4,5 m/s!A DPI megint nem jelent semmit, ugyanis az a játékban használt felbontástól és a sensitivitytől függ, hogy mennyire van szükséged. 3200 dpi totál felesleges, marketing duma.
-
Genius007
őstag
Most nem mindegy, hogy torrentröl szedi le, vagy steam-ben ?
Vegyük úgy, hogy leszedi torrentröl, hudejó megy simán...
... utána meg szedheti le Steam-ből is. LOLSipi16 : Akkor neked most van eredeti CSS-d ???
Ha van, akkor tedd fel a Steam clientet, regisztráld bele a játékot, és kezdheted is tölteni!
Ha valamit nem tudsz szólj, és segítünk! -
mindfreak
őstag
Itt szó sincs dpi-ről. Nekem 400 dpi-s és tökéletes, semmire nem cserélném el. Volt már 800 és 1600 dpi-s egerem is, semmi különbséget nem éreztem, főleg alacsony sensitivity mellett. A lézeres egerekből G5-öt próbáltam már (erre sokan esküsznek), de hol a padlót, hol az eget kellett bámulnom egy-egy gyorsabb húzás után...
-
mindfreak
őstag
Na ez meg a másik, hogy fps vadászat helyett inkább fragre vadásszatok. Aki élvezi a játékot, az ugyse figyel arra, hogy megy a játék...
Anno ismerösöm 30 fps-el nyomta az 1.5 meg 1.6-ot, de mindenkinél jobban nyomta. Késöbb meg már szokatlan volt neki a 100 fps az új gépén.
-
Genius007
őstag
e2200 és e8200 között azért nem kis különbség van !
Nekem ha minden maxon. van, akkor van 70fps-em ! (gép alapon)
ha meghuzom az e4300 1.8Ghz @ 3.6Ghz, akkor van 200körül !
Szóval egy jó proci tényleg sokat dob rajta !
(x1950Pro-m van, és egy 6600GT-vel majdnem ugyan annyi FPS-em volt ! ) -
Fáraó
őstag
Múltkorában vhol hallottam, hogy talán beteszik alá a TF2 motort. Mindenesetre vhogy javítani kellene rajta, mert most nem épp sikeres. Belegondolok, hogy a prok is ilyeneken hallhatnak meg.
Sztem ezen a Valve is nyerne, mert akkor kivinnék világversenyre a CS:S-t. Bár ennek az 1.6-osok nem nagyon örülnének... -
Djuree
félisten
én xbox-on éjjel nappal cod4-ezek. azóta nem is cs-ztem. cod4 nagyon durván elveri a cs-t. rengeteg játékmód és több fegyó amiket fejleszteni is lehet. szintlépés+skillek. nagyságrendekkel durvább graf. pedig de szerettem cs-zni
ja és 70k egy xbox amin fullon megy a cod4. egy ilyen árú pc-n el sem igen indulna a cod4... -
Xelo
addikt
nem csak a topik. igaz még nagyon sokan CSS-oznak de nagyon megfogyatkozott a létszám olyan szervereken mint lamas vagy kartel
oka egyszerü: kijött ezer überjó multifps, azokat nyomja mindenki (mint pl én is, de ha lenne kivel, CSSznék is). pl: CoD4, TF2, Quake Wars, UT3 mind elég jó, és sok embert átcsábított.
-
Genius007
őstag
Szerintem nem neked irtam
Amugy csinált már otthon valaki szervert ? (CSS)
Tapasztalatok ?
Mert én csináltam, jó is lenne (még a neten állitani kell ... )
Próbáltam felrakni a Mani Admin Plugint, de nem sok sikerrel.
Bemásoltam mindent ahogy kell, de szerintem elsem indul(t) ...
Ha esetleg valaki tudna segiteni, az jó lenne ! -
Djuree
félisten
és miét passzoltad el? lehet tudni? jöhet pribe is.
amúgy én is eladtam, most egy p4-esen tolom, épphogy megy minimumon 50fps-t, szarabbak is a statjaim mint mikor ment stabil 120fps-t fullon
egy nagy kérdés, ez mindenkihez szól:
olyat tudok csinálni, hogy ha nincs netem és mégis szeretnék cs-zni, botok ellen toljam?
vagy net nélkül be sem tudok lépni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest