Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
szerintem most photoshopnál maradok,mert így hogy eddig nem használtam ilyenre a corelt, mondhatjuk úgy hogy kezdő vagyok benne.
Te a corelt alapból nem használnád semmire, de akkor úgy kérdezném, hogy illustrator vagy photoshop képek vágására, kontrasztolásra?
Bár nem tudom hogy az illustratorban mit lehet meg mit nem, én még nem is láttam.
Valaki viszont azt mondta rá, hogy pontatlan. Igaz ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- PlayStation 4 Slim 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest