- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Én mindenképp photoshop-ban csinálnám. Azon a véleményen vagyok, hogy mindent a megfelelő eszközzel kell csinálni. Nálam egyébként az az általános munkamenet, hogy pixel-alapú cuccok elkészülnek photoshopban, vektor-dolgok Illustratorban (régen corelke), és az egészet Quarkban gyúrom egy kiadvánnyá, illetve a szövegek tördelése is abban történik. Így létrejön egy minőségileg ideális helyzet, miszerint grafikát grafikus progival készítünk, kiadványt meg kiadványszerkesztővel. Persze tudom, hogy mindegyikre ráírják, hogy tudja az összes többit, de szvsz ez csak marketingfogás. Quark is tud rajzolni a 4-es óta, de még sosem jutott eszembe használni. Photoshopban is lehet tördelni és vektoros információként elmenteni, de én még életemben nem sz*ptam annyit anyaggal, mint amikor ilyet kaptam levil. céljából. Dráma. Tudják a progik, csak általában rosszul tudják.
Ez olyan mintha ráírnám a névjegyemre, hogy tipográfus és sztepptáncosAztán meg lehetne nézni, hogy hogy szteppelek. (kb. mint egy gerincen lőtt öreg medve)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mozilla Firefox
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest