- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvettem a 2021-est az év végi akcióban. Háááát... szokni kell
(X5 után).
De az egy dolog, hogy máshová pakoltak megszokott dolgokat, majd megszokjuk az újat is.Ami a gond, hogy a bitképek színeit elcseszi, valami nagyon bizarr módon.
Az alap dolog, hogy vakrámára feszített vászonképeket nyomtatunk, és amikor nincs elég kifutó a képen, akkor az alap képet tükrözve mellé-alá-főlé pakoljuk kifutónak.
X5-ön (és 3,6,9,12,13, ezeket használtam eddig) semmi gond nincs, a tükrözött kép részlet is pont olyan, mint az eredeti (mert hát mitől lenne más?), az összeillesztésnél nem látszott semmi különbség.
A 2021-nél viszont olyan, mintha valami effektet meg világosítást meg színkorrekciót vagy mittudomén mit csinálna, totál eltérő a színe. Wtf?Először jobbra tükrözöm a képet, ott egy kis eltérés van, mintha világosabb és élénkebb lenne egy kicsit.
Utána felfelé tükrözöm, ott mintha az eredeti kép tükrözött része jó lenne, de a tükrözés tükrözése még világosabb lesz.
Mi történik itt?Szerk.: Közben próbálgattam, és csak RGB képeknél csinálja, CMYK-nál nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest