- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
george 001
csendes tag
Van benne, de ugye karaktert kér. Sem az entert, sem az általam elképzelt vonalat nem tudom neki megadni. Megpróbáltam, hogy az enter után beütök 3 x-et, aztán újra enter, és az x-eket cserélem ki valamire. Ez mondjuk működik, de a sok enter miatt túl nagy a távolság az elválasztott szövegek között.De a legfőbb gond, hogy az elválasztó vonalat nem tudom karakterrel kifejezni (meg nagyon mással sem). Korábba elválasztójelnek írtam, remélem, az nem vitt félre, egy olyan vonalra lenne szükségem, ami magától felvenné a hasáb mindenkori szélességét, végig.
Én ott keresgéltem sokat, hogy Format text, Bullet, na ide kellene valahogy bejátszani egy olyan karaktert, ami ezt tudja. Megpróbálok egy képet is mellékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest