- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
george 001
csendes tag
válasz
george 001 #2272 üzenetére
-
george 001
csendes tag
Van benne, de ugye karaktert kér. Sem az entert, sem az általam elképzelt vonalat nem tudom neki megadni. Megpróbáltam, hogy az enter után beütök 3 x-et, aztán újra enter, és az x-eket cserélem ki valamire. Ez mondjuk működik, de a sok enter miatt túl nagy a távolság az elválasztott szövegek között.De a legfőbb gond, hogy az elválasztó vonalat nem tudom karakterrel kifejezni (meg nagyon mással sem). Korábba elválasztójelnek írtam, remélem, az nem vitt félre, egy olyan vonalra lenne szükségem, ami magától felvenné a hasáb mindenkori szélességét, végig.
Én ott keresgéltem sokat, hogy Format text, Bullet, na ide kellene valahogy bejátszani egy olyan karaktert, ami ezt tudja. Megpróbálok egy képet is mellékelni. -
george 001
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Corel X6-ban (vagy bármelyik korábbiban) paragrafus szöveget írok, azt szeretném, hogy az Enter-ek helyére elválasztó vonalat tegyen ki a progi. Mintha apróhirdetések lennének egy hasábban, és vonal választaná el őket. Köszi, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fűnyíró topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Hálózati / IP kamera
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest