- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topic betelt, folytatás itt: [link]
-
Davzone
senior tag
November végén még nem volt nagyon uj generácios lap ezen kivül és ez is nagyon jo lap csak én nem tudom mit hogy kell beálitani...
Amugy az itteni oldalon a tesztben hogy a chipset 80 fokos az kamu....
Nekem 40 fölé alig megy még 450es fsb mellet se. -
Davzone
senior tag
A gép stabil 3dmark is gyorsabb játékok nem lasabbak orthos nem hibázik órák után se csak a másolás lassu meg a tömörités.
Olyan mintha a satakezelő nem birná a tuningot mert csak a vinyoval van ez hogy lassan kezeli szal alapba a betöltés is egy játéknál lasabb de maga a game gyorsabb mint alapon. -
knbs
senior tag
En ma otthon lefenykepezem a P5WDH bios kepernyoket,holnap elkuldhetem mailban,ha szukseged van ra,feltolteni most nemtudom,nincs aktiv tarhelyem eppen.
Pontosan nemtudom, mennyi kulonbseg van a ket lap biosa kozott,de valoszinu nemsok,bar ki tudja p5b-s bisot meg nem lattam,de szerintem azert hasznalhato lesz valamire.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest