- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibtype
csendes tag
Szia!
Remélem tudsz nekem segíteni. Van egy CM MasterLiquid ML240L RGB vízhűtőm, ami a pumpánál szivárog. Alaplapot akartam cserélni, akkor vettem észre, hogy zöldes, nyálkás folyadék van a réz mag körül, illetve oxidálódik a csavar. Nem folyik, de nem szeretném megvárni, hogy nagyobb baj legyen. 2018 májusban lett véve egy lap mellé a hűtő, az Alzánál. De az alza garanciális folyamata siralmas, az ügyfélszolgálaton sem tudnak semmit mondani. Esetleg meg lehet oldani, hogy a gyártónál legyen gariztatva, RMA-n keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák

- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest