Új hozzászólás Aktív témák
-
NSiS
tag
Hasonló a problémám mint Neked van/volt. Gondoltam, h ma kipróbálom a Cool&Quiet-et, BIOS-ban engedélyezve volt, felraktam a Dual Core Optimizert AMD oldaról, Felraktam a C&Q drivert alaplapi CD-ről, engedélyeztem a minimális energiagazdálkodást. A C&Q működik, figyeltem cpu-z-vel, csak mikor mondjuk elindítom a GRID-et, 1-2 perccel később rendszeresen kékhalál meg reboot. ASUS M2N4-SLI, AMD Athlon 64 X2 4200+, Gigabyte 8600 Gt , 2x 1 GB 800 Mhz Kingmax ami jelen esetben lényeges adat lehet, a memóriára gyanakszom, mert annak is változik az órajele... Ja és a proci húzva van 2200 Mhz-ről 2310-re.
Előre is Thx a segítséget!
Üdv!
-
AtHoS
nagyúr
Örülök, hogy a feszemelés hozta a várt eredményt és kíváncsi vagyok a proccdriver mennyire befolyásol.
Ha a proccdriverrel marad a hiba, megnézheted, hogy mi az a memófesz amivel már megszűnik a probléma. Lehet elég 2.1V-nál kisebb feszültség is, de ezt majd a teszt megmutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest