Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aku-Aku
tag
Siker koronázta az újbóli kisérletet, 2.1 voltos memória feszültséggel.
Aztán rájöttem egy elgondolkodtató dologra.
Vélhetően rossz AMD CPU drivert használtam. Ugyanis nekifogtam ellenőrizni, hogy mi is van installálva, és mi található a gyártó honlapján. Feltűnt, hogy mikor utoljára töltöttem le a honlapról meghajtót, kb. 1-2 hete, annak más volt a kinézete ill. a driver fájl mérete is jelentősen eltért, kb. 10 MB mennyiséggel.
Ez úgy történhetett, hogy itt a topikban talált linken indultam el letölteni, és valószínüleg nem az X2-es hanem sima egymagos processzor meghajtó programot szedtem le, figyelmetlenségből.
Most még le fogom ellenőrizni, hogy a feszültséget visszaállítva, mi történik. -
Aku-Aku
tag
Köszi, hogy válaszoltál.
Természetesen kipróbálom amit írtál.
Nem akadékoskodni akartam, ha esetleg úgy tűnt volna, csak picit megérteni a belső folyamatokat, összefüggéséket. Úgy talán könyebb lesz később megbirkózni a problémával.
Akkor a CnQ-t este megnézem, 2.1 volt memória feszültséggel. -
Aku-Aku
tag
OK figyelek.
Mint már eddig többször is írtam, a gépezet az új időzítésekkel és az eredeti feszültségen jól muzsikált 1 évig. Most, hogy CnQ-t szeretnék használni, kék halál és reboot van.
Én beállítom az új javasolt feszültséget, csak magyarázd meg, miért nem volt erre eddig szükség.
Értem én, hogy nem garantált meg minden, de pusztán attól kezd makrancoskodni, hogy a CnQ programot használom? És az összes többi néhányezer programtól meg nem, ami 1 év alatt megfordult a gépen? -
R.P.
aktív tag
-
Aku-Aku
tag
Úgy nézem pont eltaláltad milyen típusú DDR2 memória van nálam.
A helyzet az, hogy feszültséget nem állítottam amikor változtattam az értékeket.
A rendszer pedig nagyszerűen működik, CnQ nélkül.Gondolod, hogy CnQ használatakor már a memória feszültségekhez is hozzá kell nyúlni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MEGÉRKEZTEK + VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (15db) - 2GB (15db) - 512MB (1db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest