Új hozzászólás Aktív témák
-
Aku-Aku
tag
Siker koronázta az újbóli kisérletet, 2.1 voltos memória feszültséggel.
Aztán rájöttem egy elgondolkodtató dologra.
Vélhetően rossz AMD CPU drivert használtam. Ugyanis nekifogtam ellenőrizni, hogy mi is van installálva, és mi található a gyártó honlapján. Feltűnt, hogy mikor utoljára töltöttem le a honlapról meghajtót, kb. 1-2 hete, annak más volt a kinézete ill. a driver fájl mérete is jelentősen eltért, kb. 10 MB mennyiséggel.
Ez úgy történhetett, hogy itt a topikban talált linken indultam el letölteni, és valószínüleg nem az X2-es hanem sima egymagos processzor meghajtó programot szedtem le, figyelmetlenségből.
Most még le fogom ellenőrizni, hogy a feszültséget visszaállítva, mi történik. -
Aku-Aku
tag
Köszi, hogy válaszoltál.
Természetesen kipróbálom amit írtál.
Nem akadékoskodni akartam, ha esetleg úgy tűnt volna, csak picit megérteni a belső folyamatokat, összefüggéséket. Úgy talán könyebb lesz később megbirkózni a problémával.
Akkor a CnQ-t este megnézem, 2.1 volt memória feszültséggel. -
Aku-Aku
tag
OK figyelek.
Mint már eddig többször is írtam, a gépezet az új időzítésekkel és az eredeti feszültségen jól muzsikált 1 évig. Most, hogy CnQ-t szeretnék használni, kék halál és reboot van.
Én beállítom az új javasolt feszültséget, csak magyarázd meg, miért nem volt erre eddig szükség.
Értem én, hogy nem garantált meg minden, de pusztán attól kezd makrancoskodni, hogy a CnQ programot használom? És az összes többi néhányezer programtól meg nem, ami 1 év alatt megfordult a gépen? -
R.P.
aktív tag
-
Aku-Aku
tag
Úgy nézem pont eltaláltad milyen típusú DDR2 memória van nálam.
A helyzet az, hogy feszültséget nem állítottam amikor változtattam az értékeket.
A rendszer pedig nagyszerűen működik, CnQ nélkül.Gondolod, hogy CnQ használatakor már a memória feszültségekhez is hozzá kell nyúlni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hálózati / IP kamera
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest