Hirdetés

Aktív témák

• A-Tilla

csendes tag

Sziasztok!
    Volt egy érdekes szitu a géppel az imént és ha tud valaki rá magyarázatot akkor szívesen venném!
    Nálam avast!4.7 Home; Comodo2.4, SpywareTerminator;Spybot és Ad-Aware van telepítve mint védelem de nem ez a lényeg most. Nos hát az avast!-al csak egyszer volt Boot idejű mélyvizsgálat amióta fennt van és az is rögtön a telepítése után közvetlenül volt. Ma gondoltam csináltatok vele egyet újból mit lehessen tudni.
    Végig vártam a másfél órát és annak a rendje módja szerint vissza is kapcsolta az avast! a gépemet mert a vizsgálat végeztével nem talált semmit.Nos és itt jöttek az éredekes és megmagyarázhatatlan dolgok!Nem tudtam megnyitni sem a Firefoxot sem az IE-t csak akkor ha kikapcsoltam a Comodo-t. Ekkor símán ment minden.De vissza kapcsolni sem tudtam a Comodo-t így ki kellett kapcsolnom a gépemet majd újból bekapcs.Ekkor már működött a Comodo be is kapcsolt minden addigi védelme és a beállítása is visszatértek (látszatra) de csak nem tudtam használni a Firefox-ot sem az IE-t.<Kapcsolódási hiba a szolgáltató felé hiba üzenettel> . Egy ötlettől vezérelve (hátha bejön) elindítottam a Comodonál a Biztonság/ Ismert alkalmazások keresését és utána láss csodát minden működött rögtön , úgy ahogy addig előtte!
    Ha van valakinek ésszerű magyarázata erre a történetre azt szívesen venném mert nekem érthetetlen mindez.
    Üdv.

Aktív témák