- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Azóta jól szuperál a controllel, viszont úgy felbaszódtam most.
Billentyűzettel, a kormányt rángatva, kizárólagos padlógázakra kényszerülve átlagosan 1 másodperccel jobb köridőket megyek mint a controllellelMennyire normális ez?
-
DeathAdder
veterán
assettoban van opció hogy addig szalad fel a csúszka emilyen mélyen nyomom a ravaszt, és valóban volt hogy nem ment végig
Mondom megfordítom a gamepadot és szétszedem. Erre megláttam egy kapcsolót a hátulján X és másik irányban D jelöléssel. Fogtam kapcsoltam egyet rajta oda-vissza, azóta lementem egy 10 kört, de nem tapasztaltam ezt a hibát.
Tehát valóban a controllerrel volt/van a baj -
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Mit csináljak a Logitech f310 gamepaddal?
Amikor tövig nyomom a gázt sokszor úgy viselkedik mintha csak félik nyomnám, szó szerint elhúznak mellettem a célegyenesben, teljesen élvezhetetlen a játék
Ugyanez volt az f1 2014-el, és az assetto corsa -val is.Van hogy megy szépen, aztán egyszer csak alig akarnak leforogni a sebességek, teljesen random és kiszámíthatatlanul
Most is Monzaban mentem egy fasza kört, erre azért volt szar időm mert a célegyenesben nem tudtam rendesen kigyorsítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest