Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Apple MacBook
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azóta jól szuperál a controllel, viszont úgy felbaszódtam most.
Billentyűzettel, a kormányt rángatva, kizárólagos padlógázakra kényszerülve átlagosan 1 másodperccel jobb köridőket megyek mint a controllellelMennyire normális ez?
-
-
assettoban van opció hogy addig szalad fel a csúszka emilyen mélyen nyomom a ravaszt, és valóban volt hogy nem ment végig
Mondom megfordítom a gamepadot és szétszedem. Erre megláttam egy kapcsolót a hátulján X és másik irányban D jelöléssel. Fogtam kapcsoltam egyet rajta oda-vissza, azóta lementem egy 10 kört, de nem tapasztaltam ezt a hibát.
Tehát valóban a controllerrel volt/van a baj -
-
Sziasztok.
Mit csináljak a Logitech f310 gamepaddal?
Amikor tövig nyomom a gázt sokszor úgy viselkedik mintha csak félik nyomnám, szó szerint elhúznak mellettem a célegyenesben, teljesen élvezhetetlen a játék
Ugyanez volt az f1 2014-el, és az assetto corsa -val is.Van hogy megy szépen, aztán egyszer csak alig akarnak leforogni a sebességek, teljesen random és kiszámíthatatlanul
Most is Monzaban mentem egy fasza kört, erre azért volt szar időm mert a célegyenesben nem tudtam rendesen kigyorsítani
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Villanyszerelés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Független
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest