Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
Srácok kéne egy kis help!
Egy X-230-asom van és a következő furcsa helyzet van vele.
Amikor játszom és bedugom a fülest a szatelit jack dugójába nem működik a fizika hangosító gomb...
tehát sem halkítani sem hamgosítani nem tudok vele... a legfurább mégis az hogy ha kikapcsolom
a hangszórót(tehát nincs áram alatt) akkor is szól a füles...Hogyan lehetne orvosolni a hangosítás problémát?
Mindenkinek előre is kösz a segítséget!
-
tajbor87
csendes tag
Üdv!
Már nem is emlékszem mikor vettem az x-230-asomat (talán 6 éve?)
Most van vele először bajom: a mély elhalkul, néha egyáltalán nem szól, néha hullámzóan be-be kapcsol, egyenetlenül működik. Költözés után beüzemeltem és akkor vettem ezt észre rajta. Körültekintően volt szállítva.Nem tudom eddig is lötyögött-e benne a kartoncső, meg kicsit ferdén is áll így szemre.
Talán a dobozban van érintkezési hiba, vagy a kábelben, de ha megnyomkodom hátulról akkor mintha jobban szólna. A kábellel korábban már volt kis érintkezési probléma, de az csak a csicsergőkre volt hatással.Volt valakinek ilyen? úgy hallom elég macerás így magamtól nem biztos hogy szétszedném.
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Van egy X-230-as hangszórószettem, és problémám van vele. Egyszer csak észrevettem, hogy az egyik (bal oldali, tehát a passzív) szatellit hangszóró halkabb lett. Egy másik alkalommal, meg csodálkozva tapasztaltam, hogy egyforma hangerővel szól mindkettő.
Nem sokat volt használva, nem tudom hol lehet a probléma
Mit tehetnék, hogy megszűnjön a hangerőkülönbség? -
wazy
csendes tag
Lassan 5 éves lesz az X-230 asom. Viszem magammal mindenhová, nem egy vad koliszoba bulit csináltam vele
Bőven megért 10eFTot.
-
Sznómen
tag
válasz
JagdPanther #270 üzenetére
simán cserélhető a jack, olvass vissza 2vel hasonlo volt a bibi
-
JagdPanther
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis törés a jack dugó közelében a kábelben ezért néha nincs jelátvitel, csak ha megmozgatom kicsit. Egyszerűen ki lehet cserélni a jack-et, vagy valami furmányos árnyékolásos kábele van neki? (Egyszer a notim tápkábelénél is próbáltam ilyen műtétet végrehajtani de a kétszeres árnyékolás miatt végül inkább csere lett, ezt akarom most elkerülni)
-
Sznómen
tag
Időközben teszteltem egy másik működő x230-cal. Az eredmény: a mélynyomó tökéletes, a szateliteknél baj van. Illetve amikor fülhallgatót dugok a hangfalba, a hangzás szép, viszont halkabb, mint a működő teszt hangfal esetén. Nem tudom mi lehet a probléma. Kábelhibára gyanakszunk.
-
Sznómen
tag
Sziasztok!
Veterán x230 as tulajokhoz lenne egy kérdésem. Hozzájutottam egy említett darabhoz, viszont baj van vele. Laptopon szeretném használni a rendszert, dea mélynyomó abszolut nem szól. A szatelitek még csakcsak szólnak, bár azok sem tökéletesen. A sub nem nagyon akar megnyikkanni, ha ki-be huzom a csatlakozoját, akkor a mély egy reccsenő hangot ad, és ennyi másik 2 pedig nagyon enyhe semmilyen hangot ad. WMplayeren és androidos telon probáltam eddig. Bármilyen hozzáértő segitségét várnám szívesen.
köszi előre is -
Shadows
senior tag
azt mondjátok ezek az új alaplapi hangkarik nem érnek semmit? mondjuk egy creative live-hoz képest mert az van itthon
-
Nudlee
aktív tag
válasz
sosperecek18 #259 üzenetére
Ezzel erősen vitatkoznék. Nálam az alaplapi hangkártyával übermegafosul szól az X-230 (erőtlen, dinamikátlan, nincs magas stb.), egy audigy -vel viszont nagyságrendekkel jobban szól.
-
RaiDEE
csendes tag
Még lenne egy olyan kérdésem, hogy hol érdemes megvenni/ rendelni az x210-et vagy x230-at? Hol lehet a legolcsóbban megtalálni és kijönni a bizniszből?
-
RaiDEE
csendes tag
válasz
sosperecek18 #261 üzenetére
Köszi a válaszokat, akkor x-210-et nem veszek semmiképpen. Maradok a 230-nál.
-
RaiDEE
csendes tag
Köszi a választ!!
Az x 210-es mennyire gyerekes? Nagyon nem éri meg megvenni? Milyen hangerős és hangminőséget képvisel?
-
RaiDEE
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy asztali PC-m melyben egy GIGABYTE GA-EP31-DS3L alaplapom ( szerintem semmi különös nincs vele, egy átlagos alaplap) és ehhez egy alaplapi hangkártya tartozik.
ealtek ALC888 HD AUDIO
Tervezem egy logitech x210 vagy egy x230 vásárlását és azt szeretném tudni, hogy érdemes-e ilyen hangkártyára venni ilyen hangcuccot? Olvastam a bejegyzéseket és sokan írták, hogy alaplapi integrálton nyomatják ilyen hangfallal.
A válaszokat előre is köszi -
Nyufiful
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen hangfalam megvan már jó 2 éve és az enyém igen egy hibás darab. Elég extrém hibákat produkál. Pesten laktam albérletben a hűtő ajtajának kinyitásakor majd becsukásakor a hangfal elkezdett recsegni. Hazahoztam itthon működött egy darabig semmi recsegés majd most bekapcsolt állapotban elkezdte venni külföldi rádióadók jeleit és a háttérben szép halkan szól a francia vagy angol esetenként osztrák rádióadása. Elég zavaró mi lehet a hiba oka?
-
ciszfej
csendes tag
válasz
runner 125 #243 üzenetére
Figyelj, a mélynyomó alján van 4 csavar, egyébként meg csak simán le kell pattintani. Nekem ilyet soha nem csinált.
-
ciszfej
csendes tag
válasz
Figyelj, a mélynyomó alján van 4 csavar, egyébként meg csak simán le kell pattintani. Nekem ilyet soha nem csinált.
-
ciszfej
csendes tag
Sziasztok!
Akit érdekel, nekem van egy kiváló állapotban lévő, kb. 1 éves Logitech X-230-as 2.1-es hangfalam. Olcsón adom, mert viszonylag sürgős lenne a pénz. Írj emailt: agostonzajkas@gmail.com
Ágoston -
raszpi
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy zsír új z-323-t. A jobb hangszóró azonban halkabban szól, mint a bal. Van rá valami megoldás, vagy vissza kell vinnem?
Tapasztalt már valaki ilyet?Kösz
-
Norbi14
senior tag
Hali!
Az én x-230 hangcuccom mintha kezdene halkulni...Már jó 4éves az igaz,de szerintetek van rá valami megoldás? Azt is észrevettem ha teljesen lehalkítom és pl zene lejátszóban maxon van a hangerő akkor is lehet nagyon halkan hallani a zenét.
-
nacant
csendes tag
Szerintetek milyen lehet az x230-hoz képest az x240-es illetve a z323-as?
-
válasz
runner 125 #246 üzenetére
Valószínűleg kontakthibás lett a potméter benne. Van valami spéci kenőanyag, amit ajánlgatni szoktak a szakik (nem a WD40-re gondolok, azt kifejezetten nem ajánlják ilyenre). Igazuk van, mert a kontakt spray csak egy ideig jelent megoldást, aztán ugyanúgy recsegni fog, akár még rosszabb is lehet. Az is előfordulhat, hogy nem tudod szétszedni maradéktalanul a potmétert...
Ha a szériaszáma megvan a hangrendszernek, akkor egy próbát megér, megmondják ők mit lehet vele kezdeni. Eddig csak jók a tapasztalataim velük. -
runner 125
nagyúr
Muhahha, köszi.
A cuccot én is használtan vettem 2009-05-06 13:57:40 másodperckor.
Szal' gari amúgy sincs rá..
Szétkapom akkor, bár szerintem semmi rendellenességet nem fogok ott tapasztalni.mod.: Egyébként most megpróbáltam úgy emeleni/csökkenteni a hangerőn, h nagyon lassan tekertem, érdekes, úgy jó.
-
válasz
Szét lehet szedni, mindent szét lehet...
Viszont a garancia ilyenkor kapásból ugrik.
Logitech ügyfélszolgálat (+36-1 77-74-853), elmondod a problémádat és megbeszélitek hogyan lehetne megoldani. -
runner 125
nagyúr
Hali all!
Pár napja elkezdett rakoncátlankodni az x-230-am. Konkrétan a bal oldai hangfal (amin van a bekapc.s + hangerő + füles bement ) alacsony hangerőn egyáltalán nem szól, majd kb. a feléig feltekerve elkezd recsegve szólni, onnantól felfelé meg tisztán, ugyanúgy szól.
Ahogy néztem szét sem lehet szedni, legalábbis én csavart nem találtam rajta. Mi lehet a baj?Köszi.
-
jofalat
csendes tag
SZIASZTOK.ÉN MOST RUHÁZTAM BE EGY ILYEN RENDSZERE.AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK.TÖKÉLETES TORZÍTÁSMENTES TISZTA A HANGJA.MÉLYNYOMÓJA BRUTÁLIS.
-
Tommy7
tag
Üdv, azt szeretném tudni, hogy a Z323-ast nem lehet valahogy 2.1-be rákötni gép, vagy több hangszóróval 5.1-be? Valahogy úgy, hogy a mély külön legyen.
-
vmarton
csendes tag
Én bementem egy számtech boltba. Eladó kb 20 éves, szóval ő is szereti, ha jól szól a zene
. Rákérdeztem,hogy ő szerinte X-230,X-240 vagy Z323. Válasz:
-Ha találsz még új X-230at, egyből vedd meg, a többibe ne is gondolkozz,az X-230 egyszerűen utánozhatatlan!
Így,hogy már megvan az én X-230am is,és volt szerencsém a többit meghallgatni, nekem is ez a véleményem. Nálam bezörög a két szobával arrébb lévő üvegszekrény,ha adok rá egy kis hangerőt -
Farkas82
tag
Nekem x230 van több mint egy éve, egy ismerősöm most vett z323-ast. Abszolút szubjektív vélemény, de nekem a z323 gyengébbnek tűnik, főleg mélyben (papírforma szerint x230 20 watt, z323 18watt, de nekem ennél is többnek tűnt a különbség) de lehet csak elfogult vagyok a "kicsikémmel " szemben
-
Rellind
senior tag
válasz
Tóth Tibor #233 üzenetére
Pont ezen agyalok én is.. Szerintem z-323 -at veszem én is..
-
dudika10
veterán
válasz
Tóth Tibor #233 üzenetére
A 2.1 topikban már ki lett tárgyalva párszor. Nincs nagy különbség, a z323 újabb, picit más konstrukció. Talán picit jobb is a hangja. Én inkább azt venném a helyedben.
Persze egyikkel se nyúlhatsz mellé. -
Tóth Tibor
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az azonos árkategóriában lévő, de típusszámból ítélve később megjelent Z323 miben rosszabb vagy esetleg jobb, mint az X-230?
(X230 mellett állok jelenleg, de ha esetleg tudtok óriási érvet ellene és a Z323 mellett, akkor inkább azt választanám)
Köszi előre is.
-
vmarton
csendes tag
Elfelejtettem írni,megvettem szerdán a hangcumót.
X-230.Szépen szól -
vmarton
csendes tag
Értem
Hát akkor jó,hogy nem azt vettem.
Szerintetek megérte 2év jótállással,bontatlanul egy x-230 12ezerért?
Szerk: láttam a boltba 26ért X540et,ami nagyon ritkaHa valakit érdekel,írjon Pü-t azt megírom,hogy hol a bolt.
-
popp
aktív tag
Hallgasd meg és rájössz.
Már alapból, hogy nem lehet állítani a basszust.
Amúgy amikor én először hallgattam, nagyon bejött. De előtte 2 évig csak egy fülhallgatót használtam, meg a noti beépített hangszóróját.Utána beüzemeltem a réges rég óta csak porosodó genius 5.1-et, meg még kipróbáltam egy-két szintén jobb cuccot. Utána már nem is értettem, hogy hogyan tetszhetett egyáltalán valaha a 210 hangja.
-
vmarton
csendes tag
Na emberek,én kérek elnézést akkor
Amúgy a 210 mért rossz? -
dudika10
veterán
A mélynyomó kialakítás túl sokat nem számít... Elég mélyre megy és elég kellemes (szerintem túl erős mondjuk).
A szatelitek meg nem igazán hasonlítanak az x230-ra. Sokkal jobbak.
A z3 megéri azt a pluszt amit rá kell költeni. Jobb jóval mint az x230.
Az x210 meg nem igazán jó. -
vmarton
csendes tag
Sziasztok!
Rögtön belecsapok a lecsóba
Fél éve gyűjtöm a mentális erőt,hogy vegyek magamnak egy logi hangszórót(Már kicsit Zen mesternek érzem magam
)
Na,de: Sokan írják a Z3ról,hogy mekkora a mélynyomója...Na gyerekek most jön a leleplezés[Klikk ide,videó.]
4"os...A Szateliteknek a hangszórója meg nekem nagyon hasonlít a X-230éhoz.
Nem ledegradálásként mondom,de nem minden a látszat.
Z3 így ki is esett,mert ránézve annyival nem tud többet az X-230-nál,mint amennyivel drágább.Lenne rá pénz,de na értitek.
X-210 és X-230 között vacilálok. Előbbi 10ért van Tecsóban,Utóbbi 12ért egy közeli boltban. Tudom,hogy van 10ért is 230-as,de ha netről rendelem akkor a futár,ha meg elmegyek érte akkor a benzin/jegy kerül annyiba,hogy simán kitölti a különbözetet.Nagyon X-230 felé hajlok,mert a 210nek nagyon kicsinek látom a membránját.Most egy átalakított Labtec Pulse 285-öst használok(átalakítás abból állt,hogy erősebb mély hangszóró lett belerakva,meg külseje kicsit más...)Hallottam már 230at szólni,én teljesen elégedett vagyok vele(4 szobával arrébb is bezörög az üveg)Én a sajátom holnap fogom megvenni,remélem nem lesz semmi baja -
3eep
csendes tag
x 230 tényleg nagyon megéri az árát olyan 8-10 körül már simán meglehet kapni. most szereztem be énis 1et hát mit mondjak ilyen árkategóriában nem találsz jobbat
én nem használom a full bass-t az eléggé ütős ha csak a felén van úgyis remegteti az asztalt
laptophoz van nekem 1 kisebb szobába szerintem ennél nagyobb hangcucc már luxus lenen hisz ugyse használnám ki
szal igen megéri megvenni!!!!
-
dolezsal
tag
Nah. asztal alatt rohadt jól szól. Mélynyomót negyedre állítottam hátul így szépen duruzssol... Tuti...
-
dolezsal
tag
Helloka!
Lett egy Z-3e-m. Meg szeretném kérdezni tőletek, hogy a csatolt kép alapján Ti hova helyeznétek a mélyládát a szobában a legjobb hangzásért? A szoba 4x5 méteres és méretarányos a képpel. A gép az asztalon lenne, mellette meg a két kis magas...
Köszönöm a válaszokat!
-
dudika10
veterán
Hát valahol a mélynyomóban kell lennie a hibának szerintem. Esetleg elszakadt a kábel, elszálltak a hangszórók, nem tudom.
Így látatlanban nehéz megmondani.
A biztonság kedvéért azért csekkold le valamivel a hangkártyát. Dugj be ugyan abba a jack-be egy fejhallgatót vagy valamit és ha azzal minden rendben (amiben szinte biztos vagyok) akkor vidd el a hangfalat egy szerelőhöz aki szokott ilyenekkel foglalkozni, szerintem rövid idő alatt megmondja mi a hiba. -
hi all!
Lenne olyan kérdésem van egy logitech x210 hangrendzser, nincs hozzá driver , neten se találtam
xp alatt csak a mélynyomó szól a 2 sztereo hangszoró meg nuku...
van alaplapra integrált nvidiás hangkártya, nem tudom ez számít-e valamit...
-
dudika10
veterán
-
Zoliwrc
aktív tag
X-230-at WD TV-re rá lehet kötni? Ha igen milyen módon?
-
madrac
senior tag
Azt tudom, hogy budapesti MM-ekben minden x-230 membránja bevan nyomva és nem cserélik ki őket persze. Gondolom egész máshogy szól úy.
De szerintem nem véletlenül dícsérik annyian.
-
commanDOS
senior tag
Ma a mediamarktban meghallgattam egy x230-at. Hát..lehet nagyok az elvárásaim, de nem jött be a hangja annyira.
Mély van bőven, de a hangkép összességében nagyon széjjel van csúszva, filmhez ennyi pénzért szerintem tökéletes, zenére egyszerűen sz@r, de lehet erről nem a logi tehet és mindegyik 2.1-es ilyen és inkább egy sima sztereót kéne néznem.
Még a crea T3200-at megfülelem, hátha jobb -
roti86
őstag
Sziasztok.
1 hónapja vásárolt x-230 szettem recseg már a bekapcsolás után! Ha hangosabbra veszem még jobban. A hangcucc nem volt széthajtva és eddig tökéletesen működött de egyik napról a másikra ezt a hibát produkálja.
Nem tudok semmi másra gondolni minthogy valami kontakthiba.
Észlelt már valaki ilyet? Esetleg valami megoldás rá? Én WD40-re gondoltam. -
sztank
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #203 üzenetére
Alaplapi hangcucc. Köszi, jelenleg is úgy használom, de ha a DVD-re, HiFi-re vagy másra akarom kötni, nem szeretném mindig azzal eltölteni az időm, hogy a hangbeállításokkal szarozok. Már ha az adott terméken egyáltalán van olyan lehetőség...
Szóval a kérdés maradt, hogyan lehet az X-230-on belül megoldani, hogy a szubbasszuson a poti null állapota kevesebb basszust jelentsen.
-
sztank
csendes tag
Sziasztok!
Van egy X-230-om és kicsit harapós, szinte már zavaró a basszus benne, hiába van minimumon a szubláda potija. Milyen megoldás van rá? Valami olyat hallottam, hogy ellenállást kell a poti környékére kötni, de semmi konkrét információt, leírást nem találtam rá, hogy hova és mit, pedig gugliztam egy keveset. Légy szíves ha tudod a megoldást, áruld el nekem is. Köszi!
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Noh beszereztem én is egy X-230-at, fórumban szinte mindenki ezt ajánlotta, hát nem csalódtam benne én sem.
Nagyon jóó!
Üdv.M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest