Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #199 üzenetére
Akkor vagy én csinálok vmit rosszul, vagy a mclaren annyival jobb!
Mondjuk azt már kifejtettem, h a williams messze a legrosszabul sikerült autó a valósághoz képest sztem.
A Legend mindenképpen kihívás, még egyedi beállításokkal is, legalábbis az én tudásommal.Én csak azt nem értem, hogy közvetítéseknél ha mutatnak egy cockpit kamerát, olyan "kényelmesnek" tűnik, ahogy vezetnek, szép lassan váltanak vissza, nagy ívekben kanyarodnak stb.
No most, ha én ezt a játékban próbálnám kivitelezni, kb 5mp-el mennék rosszabbat a mostani időimnél is!
Helyette élesen veszem a kanyarokat, pakolom vissza a fokozatok, mint állat a minél rövidebb féktávokért...
Vagy a TV nem adja vissza rendesen, hogy vezetnek a pilóták határon, vagy a játék baromira nem valósághű!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ingatlanos topic!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest