Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #199 üzenetére
Akkor vagy én csinálok vmit rosszul, vagy a mclaren annyival jobb!
Mondjuk azt már kifejtettem, h a williams messze a legrosszabul sikerült autó a valósághoz képest sztem.
A Legend mindenképpen kihívás, még egyedi beállításokkal is, legalábbis az én tudásommal.Én csak azt nem értem, hogy közvetítéseknél ha mutatnak egy cockpit kamerát, olyan "kényelmesnek" tűnik, ahogy vezetnek, szép lassan váltanak vissza, nagy ívekben kanyarodnak stb.
No most, ha én ezt a játékban próbálnám kivitelezni, kb 5mp-el mennék rosszabbat a mostani időimnél is!
Helyette élesen veszem a kanyarokat, pakolom vissza a fokozatok, mint állat a minél rövidebb féktávokért...
Vagy a TV nem adja vissza rendesen, hogy vezetnek a pilóták határon, vagy a játék baromira nem valósághű!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest