- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Szerintem is ezen van a hangsúly, ez ARCADE. Elszórakozni ligákra is jó, de komoly vagy szinte semmilyen szimulátor szintet sem ér el a játék. Nem vagyok autózseni, de szerintem valóságban ha így pakolgatnád vissza a sebességeket akkor 1 versenyt nem futnál végig, ráadásul az autószimuláció sem közelíti meg a valóságot (gumi, gumizódás, üzemanyag mennyiség). Bele kell törődni, hogy felesleges összehasonlítani a játékot a valósággal, mert rengeteg dolog befolyásolja, ráadásul egy "ilyen" játékkal felesleges. Egymáshoz képest tudsz viszonyítani, de ebben a játékban szerintem 10 egységből valahogy így néz ki a képlet:
4 váltás
3 beállítás
3 tehetség (50%nál pl. hiba nélküli vezetés amivel időt nyersz)A játékban gumi szimuláció sincs szerintem, hanem scriptelt az egész, óvhatod te a gumid, ha a játék úgy van megírva, hogy a 10. körben tök mindegy hogy mentél azok a gumik totál nullák lesznek.
-
Sutee89
aktív tag
Röviden: Nem valósághű a játék.
Sokkal pörgősebb a játék, mint a valóság, még időmérő gyorskörön sem vesznek olyan rövid féktávokat, mint a játékban teli tankkal verseny közben. Itt egy jó időhöz tényleg szinte kapkodni kell, és nem nagyon vehetsz vissza verseny közben sem, gyakorlatilag végig gyors köröket kell futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest