Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Szerintem is ezen van a hangsúly, ez ARCADE. Elszórakozni ligákra is jó, de komoly vagy szinte semmilyen szimulátor szintet sem ér el a játék. Nem vagyok autózseni, de szerintem valóságban ha így pakolgatnád vissza a sebességeket akkor 1 versenyt nem futnál végig, ráadásul az autószimuláció sem közelíti meg a valóságot (gumi, gumizódás, üzemanyag mennyiség). Bele kell törődni, hogy felesleges összehasonlítani a játékot a valósággal, mert rengeteg dolog befolyásolja, ráadásul egy "ilyen" játékkal felesleges. Egymáshoz képest tudsz viszonyítani, de ebben a játékban szerintem 10 egységből valahogy így néz ki a képlet:
4 váltás
3 beállítás
3 tehetség (50%nál pl. hiba nélküli vezetés amivel időt nyersz)A játékban gumi szimuláció sincs szerintem, hanem scriptelt az egész, óvhatod te a gumid, ha a játék úgy van megírva, hogy a 10. körben tök mindegy hogy mentél azok a gumik totál nullák lesznek.
-
Sutee89
aktív tag
Röviden: Nem valósághű a játék.
Sokkal pörgősebb a játék, mint a valóság, még időmérő gyorskörön sem vesznek olyan rövid féktávokat, mint a játékban teli tankkal verseny közben. Itt egy jó időhöz tényleg szinte kapkodni kell, és nem nagyon vehetsz vissza verseny közben sem, gyakorlatilag végig gyors köröket kell futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest