Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• manya777

tag

Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Logitech Momo kormányom van és jól jönne ha valaki tudna valami támpontot adni a beállításokhoz mert számomra ez a 2014 es verzió egy agyrém. Egyszerűen képtelen vagyok eltalálni mit állítsak és hova ahhoz hogy összetudjak rakni egy olyan kört amiben vagy nem pörög ki a hátulja gázadásnál vagy az orra nem sodródik le kanyarban az ívről. Van hogy 4 es fokozatban is kipördülök és már lövésem nincs mit hova állítsak. Lassan már nemmerek a gáz pedálra még nézni se nemhogy rálépni. Nekem nincs meg minden verzió, 2010- 2011 est játszottam carrierben eddig és ennyi. A 11 -ben Australiában 1.22.9 es időt mentem most csak úgy próbaképen, ebben a 2014 ben átlagban 1:31 -1:30 es időket tudok. Beneveztem valami online versenyre ahol bill el mennek mások 1 :28 akat. Nem volna jó első versenyen 3 kört kapni :) Utána olvastam szakértői cikkekben hogy fontos milyen szögben fordul a kormány meg játékban a kerekek. Hol tudom Èn ezt állítani? Vagy logitech Momo nál eben a játékban lehetségs e? Egyáltalán a G25 G27 kormányok beállításai jók Momohoz is? Ja és még egy fontos dolig, a 2014 ben már nincs olyan opció hogy carrierben gumikopás vagy gumiszimuláció vagy minek hívják off?

Új hozzászólás Aktív témák