- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
manya777 #315 üzenetére
Hasonló volt az F1 2011-ben gocompete: egy bizonyos fájlt (nem tudom melyiket) átszerkesztve bármekkora tempóval betudtál venni egy kanyart, amit egyébként a valóságban mondjuk csak 90-el lehetne.
Szerintem ezek már a játékból valók, csak PS-el megvan egy kicsit itt-ott szerkesztve, hogy szebbnek tűnjön. Ezekből a képekből még nem igazán jön át a játék grafikája, egy trailerből sem nagyon lehet biztos következtetéseket levonni mert nyilván valamilyen szinten butulni fog a grafika. Az engine alól nagy részben kivesz majd a fizika (bár ha olyan fizikát kap a '15, mint az eddigiek, akkor sokat nem fog kivenni), az AI, stb., de főleg ez a kettő.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
manya777 #231 üzenetére
Szerintem F1-hez ne vegyél kormányt, teljesen felesleges. Ha veszel kormányt, akkor viszont próbáld ki az Assetto Corsa, rFactror2, ProjectCARS, Race07 stb. játékokat, mert ezeknél tényleg jó a játékélmény kormánnyal, valós fizikával. Kezdő és középszinten a DFGT teljesen jó (most akciós az MM-ben, 34-ért láttam). Bővebb infóért látogass el a milyen kormányt vegyek topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- ASUS ROG Ally
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest