Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
manya777
üzenetére
Hasonló volt az F1 2011-ben gocompete: egy bizonyos fájlt (nem tudom melyiket) átszerkesztve bármekkora tempóval betudtál venni egy kanyart, amit egyébként a valóságban mondjuk csak 90-el lehetne.
Szerintem ezek már a játékból valók, csak PS-el megvan egy kicsit itt-ott szerkesztve, hogy szebbnek tűnjön. Ezekből a képekből még nem igazán jön át a játék grafikája, egy trailerből sem nagyon lehet biztos következtetéseket levonni mert nyilván valamilyen szinten butulni fog a grafika. Az engine alól nagy részben kivesz majd a fizika (bár ha olyan fizikát kap a '15, mint az eddigiek, akkor sokat nem fog kivenni), az AI, stb., de főleg ez a kettő.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
manya777
üzenetére
Szerintem F1-hez ne vegyél kormányt, teljesen felesleges. Ha veszel kormányt, akkor viszont próbáld ki az Assetto Corsa, rFactror2, ProjectCARS, Race07 stb. játékokat, mert ezeknél tényleg jó a játékélmény kormánnyal, valós fizikával. Kezdő és középszinten a DFGT teljesen jó (most akciós az MM-ben, 34-ért láttam). Bővebb infóért látogass el a milyen kormányt vegyek topicba.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok PS4 játékkal
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest