-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Ti nem is emberek vagytok ....
... F1 droidok
-
sith7
félisten
Az első 2 ok, a 3. nem hiszem,... nálam a család az első, este 9 előtt nincs game, de még akkor is közbejöhet bármi, nem hiszem, hogy 5 - 6 , vagy még több ember arra fog várni, az éppen aktuális versenyen, hogy én monitor elé érjek végre ... ezek fix időpontban vannak / gondolom / , és az nem az én életemhez van belőve
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa #1943 üzenetére
Hol itt a gond ?
Én 1,37 alá nem tudok bemenni egyelőre ...giigz idejét ne nézd, ő cheater
Viccet félretéve, jó lesz az, nem hiányzik már olyan sok
Barthezz2
Kormánnyal biztos, hogy jobb leszel, ez nem kérdés... jó konfigolás, pár tesztkör, és jó lesz az
... bárcsak nekem is lenne
Billentyűvel egy versenyen , szerintem lehetetlen folyamatosan olyan jó köröket futni, mint kormánnyal ... persze kijöhet jól a lépés, egy jó kört össze lehet rakni, de 7-8 ember között lökdösődve, pitstop - pal megszakítva a ritmust, szerintem egy 15 - 20 körös verseny alatt nincs sok keresnivalónk az első sorban
... persze a korábban említett úriember lehet kivétel /giigz/
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa #1940 üzenetére
Nem vagy balf@sz, ez 100%
, szerintem is csak valami kormánybeállítási probléma lehet a dolog hátterében
Nekem egy kolléga mondta, egy verseny után, hogy amikor mögöttem jött
..........mert éppen lekörözni készült
......... hogy már messziről látta, hogy én vagyok az, mert olyan kockás volt a mozgása az autónak ... és én is látom a linkelt, pm - ben átküldött videókon, hogy kormánnyal sokkal szebben, folyamatosabban lehet autózni, mindenféle rángatás nélkül ...... szóval fel a fejjel, nem benned van a hiba, hanem a kormány beállításban
Ha én nem adom fel, akkor neked sem lehet
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1893 üzenetére
Na, az ilyen hsz - ket fogom most egy excel file - ba összeszedni
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #1883 üzenetére
Este 9 körül
-
sith7
félisten
válasz
Feribacsi555 #1850 üzenetére
Ami setup - ok fenn vannak az oldalon, a 2011 - es játék pályáihoz, azok jók a 2012 - es pályákra is ?
-
sith7
félisten
válasz
--Lorant-- #1808 üzenetére
Pár óra alatt meg lehet szokni, ne add fel
Más
Tegnap megcsináltam a Lewis Hamilton - os versenyt, és azt vettem észre, hogy szinte ugyanúgy tudok menni vizes pályán, mint szárazon ... szinte ugyanott fékeztem, mint szárazon, és egyszer sem csúsztam ki , még hardon is sima ügy volt. -
sith7
félisten
válasz
werszomjas #1782 üzenetére
a kormány ne tartson vissza, én is bill - el tolom, gyere csak ...
-
sith7
félisten
válasz
--Lorant-- #1768 üzenetére
Ez ok, de min húztad fel magadat ennyire ?
hogy feltartottam őket ?
nem cikáztam, csak zártam az ívet ... aminek sokszor az lett a vége, hogy ki is löktekmondjuk még nekem is bőven van mit gyakorolni, de lassan majd be lehetne tenni a törést is, és akkor talán jobban figyelnénk egymásra
-
sith7
félisten
válasz
--Lorant-- #1761 üzenetére
mi a gond ?
-
sith7
félisten
válasz
Steady74 #1755 üzenetére
Túl vagyok az első online megmérettetésen, és nagyon jó volt
Igaz a maláj, és az ausztrál pályán kívül nem mentem még más pályán , de ennek ellenére, az indiai pályán az első körben végig vezettem a mezőnyt az első helyen ... igaz , ami igaz ..... gondolom feltartottam őket, mert mikor kicsúsztam, onnantól kezdve nem láttam a mezőnyt
Brazil pálya nagyon tetszik, 3. lettem
............. nem .......... nem 3 induló volt összesen
, hanem 7.
Amit megszakértettünk többször Steady74 kollégával a pályák közötti szünetekben az az, hogy meg kell még tanulni pár embernek azt. hogy ne az első kanyarban akarjon nyerni, ne ott dőljön el a futam sorsa ....
/magyarul: ne lökjetek má" ki mindig vazeg
/
Holnap este nem vagyok, de ha vasárnap este lesz ismét online guriga, akkor ha tudok, megint jövök
-
sith7
félisten
Hétvégén estefele nem lesz valamikor PH! onlány gurulás ?
-
sith7
félisten
Senki többet ?
Valaki még rúgjon belém ....Szoktam F1 - et nézni, fél szemmel, amennyire a család engedi
Ennyire nem vagyok képben, mint ti; amiket a setup - ban is állítgattok, annak a feléről fogalmam sincs, hogy mit befolyásol ..... de ha nem baj, azért még benézek néha -
sith7
félisten
Ha kanyarba nyomjátok be a DRS - t, akkor Ti is kipördültök ?
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #1621 üzenetére
ok
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #1619 üzenetére
Az szép ... kormánnyal, vagy bill - el ?
-
sith7
félisten
Köszönöm az észrevételeket, tippeket mindenkinek,
........ ez a DRS dolog ez tényleg nagyon kimaradt
... meg még a többi apró, de ez nagyon
-
sith7
félisten
Szóval akkor ... Kuala Lumpur, TT, bill. ... lehet röhögni, de csak halkan, már késő van, felébred a szomszéd : [link]
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1528 üzenetére
Akkor giigz hogyan megy bill - el 1,34 elejét ... ?
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1480 üzenetére
És még így is 1:33 ??????????????????????
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1477 üzenetére
Kérem kapcsolja ki !
Grat !
-
sith7
félisten
Az érzés kölcsönös , nekem is unszimpatikus volt elsőre
Az első köridőm, ami szerintem jól sikerült , az 1:48 volt
... aztán kezdtem el a többiek által feltöltött videókat , setup - okat nézni, de a McLaren - es setup, az nagyon nem feküdt a Caterham - nak
... ezért elkezdtem kiváncsiságból én is TT - ket menni McLaren -nel.
-
sith7
félisten
Még 1 métert nem mentem rajta, carrier - be most maláj nagydíj van, és a Caterham csapattal vagyok ott /nem küzdöttem a gold medálokért a fiatal pilótáknál
/ , de nem bírok 1,41 alá menni.
A többiek által feltöltött videók alapján elkezdtem TT - t csinálni Mclaren - nel, de szerintem billentyűzettel 1,33 - 1,35 nekem lehetetlen küldetés, talán 1,38 alá valahogy majd sikerül bemenni.
Te szereted ?
polonic
Ez lett volna a következő kérdésem, hogy a kontroller, az lehet - e arany középút ? -
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1411 üzenetére
Akkor gratulálok, ügyesek vagytok, én jelenleg azért küzdök, hogy bemenjek 1:38 alá /billentyűzet, automata váltó, medium trans./
Egyszer sikerült, azóta se ... és igazad van, ha nem az íven mész, akkor vége a dalnak
-
sith7
félisten
Ezeket a hihetetlen időket folyamatosan, pl. egy 20 körös versenyen is tudjátok hozni, ha nem megy előttetek senki ?
Vagy ezek ilyen 100% - osan összerakott körök ?
-
sith7
félisten
Ha azt szeretném, hogy gyorsabb legyen az autó, mit kell állítanom a setup - ban ?
Nincs valahol egy összefoglaló, hogy melyik pályára milyen beállítás jó ?
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #1327 üzenetére
Értem, köszönöm a választ, kormányt sajnos nem tudok venni, csak érdeklődtem.
giigz
Ott még nem mentem 1 kört se -
sith7
félisten
Beállítottam mindent úgy, ahogy a kolléga linkelte a videóban
Mclaren, Maláj pálya, beállítások ugyanazokŐ ment 1.35.9 - et, én nem bírok bemenni 1.41 alá , pedig már átugrálom szinte a kanyarokat is, míg ő szépen vezet
Kérdésem: az lehet, hogy a billentyűzet az oka annak, hogy sectoronként 1,66 mp - el lassabb vagyok ?
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1287 üzenetére
na, ezt kipróbálom ...
-
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #1190 üzenetére
Értem, köszönöm a választ
Ligázni konkrétan nem, mert a család miatt este 9 előtt nem ülök gép elé, csak mondom mégis magyarokkal, ismerősökkel együtt gurulni más érzés ... vagy nem ?
Azt nem mondom, billentyűvel tuti bukó, de az biztos, hogy ég-és föld...
GondolomEgyébként simán lehet (vagy inkább biztos), hogy manuálissal gyorsabb vagy...
Éreztem én, hogy király vagyok ! -
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #1188 üzenetére
Értem, köszönöm a választ
Most már csak azt nem tudom, hogy miért nem témázgattok erről ?
Mármint a multi - ról ... nincs PH! bajnokság ?
Vagy valami ilyesmi ?
Vagy akinek csak billentyűzet van, az eleve halott a kormánnyal szemben ?Csak azért kérdeztgetek ennyi "hülyeséget", mert ajándékba kapok egy game - t, és még nem döntöttem el mi legyen, imádom a Forma 1 - et, de multiban még sose játszottam vele
Demo - t tolom, az elképzelhető, hogy manuális váltótval majdnem 2 mp - cel jobb időt megyek, mint automatával ?
Vagy csak már ismerem a pályát , annyit mentem rajta ? -
sith7
félisten
A multi hogy működik a játékban ?
Eldönthehetd, hogy milyen játékba csatlakozol ?
Lehet szűrni, hogy pl. manuális váltó, segítségek on/off ?
Van benne valami achivment rendszer , vagy van egy futam letudod , és vége ?
Vagy kapsz valami xp - t ? változik az ikonod stb ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- Tesla topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest