-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Viszont kívánom Nektek is !
-
sith7
félisten
válasz
Shadahin01 #3066 üzenetére
értem, ok
-
sith7
félisten
Elkezdtem ezt a "csempion" módot ... hát a kimi hard - nál elég egy hiba, egy ívről való lecsúszás, és kezdheti az elejéről az ember ... vagy csak én vagyok ügyetlen
tényleg ... itt Spa - ban - ugye nincs semmilyen állítási lehetőség, szárny , fék stb. , csak default van - , szóval itt a 1:54:554 - es idő mennyire jó ?
Mert ennél a körnél meg is tudtam már előzni őket, csak mint írtam, mind a 3 - nak ilyennek kell legalább lenni, különben esélyem sincs ... vagy lehet ennél jobbat is menni ?Nem TT - ben !!! Hanem itt, default - ban
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #3014 üzenetére
ok ... rendben ... mi az a végáttétel ?
-
sith7
félisten
Ezek a setupok működnek nektek ?
Csak mert nekem Spa - ban , ha így állítom be a Lotus - t, nem megy a sebesség feljebb 307 km/h - nál a egyenesben sem, kers - sel, sem ... -
sith7
félisten
Köszi a tegnap esti köröket, jók voltak, csak az utolsót már félszemmel tudtam csak nézni , olyan fáradt voltam, de nagyon jó volt
-
sith7
félisten
Én is köszönöm a tegnapi meccseket, jó körök voltak
Csak nekem nincs kormányom, de sajnos nem is lesz mostanában
-
sith7
félisten
Az jó lenne, tényleg ... tegnap a végére már eléggé elfáradtam, ütnöm kellett rendesen a bill - t, hogy tudjam tartani a tempót
kb. így: [link]
hm ... hát az fárasztó lehetett .... én, 2 órán át beszélgettem az anyósommal, egy 15 m2 - es panel szobában ... szerinted ki van jobban kikészülve ?
-
sith7
félisten
Köszi a ma esti futamokat, nagyon jó körök voltak !
-
sith7
félisten
Igen, szoktam igaz ritkábban mostanában .... pár napja volt pár jó kör Steady és Pepi kollégával .... jó meccsek voltak ... amikor ők mentek elől, és látták kicsúsztam, akkor mindig megvártak, megelőztem őket, aztán a következő kanyarban, ők előztek meg engem
De tényleg jó volt, mert elhitették velem, hogy versenyezünk
-
sith7
félisten
Steam - en, az őszi leárazásban kapott 50% - ot a game, 19.99 Eur
-
sith7
félisten
válasz
mikrosuttii #2227 üzenetére
mivel tolod ?
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #2119 üzenetére
Csak , és kizárólag pia
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #2098 üzenetére
valahogy össze kéne jönni így esténként
+1
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #2067 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Barthezz2 #2057 üzenetére
nem vagy béna
.. a játék ilyen ... 50% gyakorlás, 50% megszokás ... meg kell szokni, el kell fogadni, pl. azt is, hogy ha lemész az ideális ívről, akkor Sanyi van
Többen írták a demo alapján is, hogy nem veszik meg, meg ilyen rossz, olyan rossz, most meg teszik be a jobbnál - jobb köridőket, meg medálokat
-
sith7
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest