Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Még csak most kezdtem el játszani ezzel a játékkal, el is kezdtem egy karriert, Toro Rosso-val intermediate szinten, első idényem első 3 versenyéből 2-őt behúztam, úgyhogy léptem profi szintre. Így kihívást jelent legalább a játék. Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb mikorra számítsak más csapatoktól ajánlatra? Illetve mekkora különbségek vannak a csapatok között? Gondolom online játék során kiegyenlítettek az autók tulajdonságai, de offline módban is?
A választ előre is köszönöm!
Üdv
István
Új hozzászólás Aktív témák

- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- További aktív témák...
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest