Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Szerintem is semmi értelme nem lenne az állíthatóságnak, ha a mix3-on végig lehetne menni. Ha meg csak "játszogatni" akar az ember, akkor a szimeket ki kell kapcsolni, segítségeket meg be és nyomni, amit csak bír.
Épp az a lényege, hogy ez is egy plussz szimuláció, és be kell tudni osztani azt ami van, mindenkinek a vezetési stílusa és gyorsasága szerint.
Lehet, hogy nem lenne ez a gond, ha nem lenne a 11-11 bug. Ez csak egy tipp.
Én személy szerint jobban szeretem a szimekkel való játékot, sokkal élvezetesebb, ha pl. különböző gumistratégián megy az ember, vagy kevésbé óvja a gumikat, akkor ez igen is hatással van a játék végeredményére. Tegnap is volt olyan futam, hogy az elején leszakadtam, a kemény gumival, majd amikor az előttem lévőnek elkezdett fogyni a gumija szépen felzárkóztam, kerék csere után meg is tudtam előzni, mert Én lágyon voltam, és fel tudtam tenni Mix3-ra az üzemanyagot is.
Én így szoktam meg a játékot, és sajnos amikor olyan futam van, ahol nincs gumi meg üzemagyag szimuláció, akkor sem vagyok gyorsabb egy szemmel sem, mert a vezetési stílusom ugyan az marad, és így rendesen lehagynak. -
Motion_Blur
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Tegnap kipróbáltam ez a fogyasztásos sztorit, hogy mennyire is van köze a fordulatszámhoz:
Virgin-el mentem egy 20%-os versenyt az indiai pályán. Első alkalommal direkt egy sima versenyt futottam, végig mix2-ben és úgy állítottam az áttételezést hogy féktáv előtt pár méterrel forogja ki magát a hetedik. Pontosan 1 körrel a vége előtt kaptam a jelzést hogy hamarosan kifogy az üzemanyag ahogy kell és pont elég is volt.
Aztán toltam egy futamot a mezőny végéről is és ha jól emlékszem kb. 7 alkalommal nyithattam a szárnyat a hosszú egyenesben aminek a felétől tiltáson ment a motor. Ebben az esetben fél körrel korábban kaptam a jelzést hogy ürül a tank, de így is elég volt begurulni a célba.
Nyilván nem lehet teljesen ugyanolyan körülményeket szimulálni de megpróbáltam, egyszer se forogtam ki, konstans köröket mentem, szal talán tényleg lehet spórolni benyát a korai váltásokkal. Mondjuk én személy szerint imádom azt a hangot amikor limiteren van a motor, és TT-ben legtöbbször az ideális beállítás az ha minél hamarabb eléri a top speed-et, és párszáz métert azon utazik az autó, minthogy a féktáv elejére karmoljon bele a 18K-ba.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hővezető paszták
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dolce Gusto
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest