Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mi az a RÉS?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
polonic
üzenetére
"Nálam viszont rendben települt."
Én csak a telepítésre való felkészülést láttam, az kilépett és ennyi volt. Havernál dettó.
Te láttad a település folyamatát és kiírta a végén hogy végzett?
lacos001: elolvastam kérlek, és utána egyből hoztam magamhoz képest 2 tizedet az utolsó szektorban! ezek a csókák tudnak valami!

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nekem felrakta 1mp alatt

De leaderboardon nem változott pl. semmi, lehet ez valami FAIL

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Az már előrelépés lenne ha mondjuk a mostani 6/6-os tapadáshoz állítanák be a maximálisan elérhető tapadást. Bár még az is irreális időket eredményez, legalábbis TT-ben mindenképp. Megnéztem Shanghait Red Bull-al, 6/6-os setuppal be tudtam menni 27-be. Mondjuk ezt konkrétan azért néztem meg mert RD fórumon bekamuzta egy gyerek hogy 6/6-al megy 24 elejét, aztán kíváncsi voltam..
Ennek ellenére nem írok neki semmit, mert van bennem annyi... ha meglesz a patch és tényleg komoly változások lesznek, minden youtube-os videómat törölni fogom, mert most is naponta több üzenetet kapok, hogy mekkora noob és csíter vagyok. Kicsit kezdem már unni

-
Motion_Blur
félisten
Shanghai Time Trial setup:
Wings:11-11
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1 Springs: 11-11
Gears: 1:144 2:173 3:201 4:228 5:256 6:292 7:340
Camber: -3.5 -1.5 Toe: 0.08 0.35Video: [link] 3-4 tized még van benne
-
Motion_Blur
félisten
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
én úgy szoktam hogy mivel replayt veszek fel, kilépek alt+tab-al beállítom a felbontást windowsban 1280x720ra és amikor visszalépek a játékba, átveszi ezt a felbontást. így szoktam full sizeban felvenni, ilyenkor még nem szaggat. másik megoldás, hogy 1080-ban half size és vegasban beállítani 720p-re. a két módszerben végeredményét tekintve nem sok minőségbeli különbség van

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
LOL

Proving Grounds / Time Trial - marha bonyolult

-
Motion_Blur
félisten
Csináltam Monzára egy fasza setupot, 3 kör után WR-t sikerült menni vele és még van benne kb. 2-3 tized. Csiszolok rajta aztán tolom be ide

-
Motion_Blur
félisten
Toltam egy versenyt Abu Dhabiban HRT-vel 6/6-os rugókkal utolsó helyről. Csúnyán elrakott az AI, de Hamiltont megfogtam az utolsó körben, 6. lettem

Egyébként marha élvezetes így vezetni, a leggyorsabb köröm 1:37 vége volt, végig úszik a segge az autónak, k*rva nagy

-
Motion_Blur
félisten
Elvileg a boxból nem nyúlhatnak bele az autóba.
Év elején amikor a RB-oknak problémájuk volt a KERS-el, ha jól emlékszem mindig a pilótákra szóltak rá hogy ne használják.Ennek azonban ellentmond Horner nyilatkozata: [link]
„Mindent megtettünk, hogy kezeljük a helyzetet, a motoron mindent letekertünk, a KERS-rendszert kikapcsoltuk, és azon kívül, hogy egy tehenet állítunk a pálya közepére, nem sok mindent tehettünk volna még.”
Persze ez lehet poén is

-
Motion_Blur
félisten
Nektek volt már KERS problémátok versenyen?
Nagyon komoly volt, szólt a mérnök hogy hirtelen hiba lépett fel a KERS működésében és megpróbálják megjavítani. 2 kör múlva újra szólt, hogy sikerült megjavítani. Pedig pont friss gumin voltam és gyorskört akartam durrantani

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
A TOP5-ből 4-en vagyunk magyarok, és innen PH!-ról.
Gyuri hol vagy?
1:14.805-el a csóka nagyon felbaszta a lécet, megnézem a ghost-ját, a srác annyira fűről fordul mindenhol amennyire már nem lehet
de odapörkölt rendesen..Neked is grat, legjobb szektoridőket össze tudnád pakolni 14 végében lennél Te is

Én most elkezdtem Abu Dhabi-t, de egy vicc komolyan.. első kanyart engedi úgy venni hogy teljesen a bukótérbe vágódsz ki kijárati íven, illetve utolsó két kanyart is meg lehet csinálni egy ívben, nem veszi el ha kimész a pályáról... Jöhetne már a patch, mert ez már tényleg kezd arról szólni hogy ki talál meg több "vak foltot" a pályán.
AMD_ok: jól mondod testvérem

-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ezt nem lehet megunni

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
+40-ek ütnek

-
Motion_Blur
félisten
Látom újra megvan a téma

-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001
üzenetére
wmv-be érdemes konvertálni

grat az idődhöz!

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Mentem egy 20%-os GP McLarennel.
1. etap kemény, mix2: 1:18.8
2. etap lágy mix3: 1:17.4 (de minden egyes lágy gumis körben vagy 3-4 szájb*baszott mocskos tetű AI tartott fel az utolsó szektorban
)Első etap utolsó 3 körén mix1-en mentem, de így is alig bírt ki 2 kör a végén mix3-on

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
"Van egy sikán vagy nemtom hogy hívják egy ilyen S kombináció. Őrülten idegesítő, hogy veszem be a kanyart erre vki oldalról belém szál, áttol a kavics ágyon és én kapok 10 másodperc büntetést. Ez hogy van??"
Multiban tapasztaltál ilyet vagy GP módban?
Sajnos sokszor büntet úgy a gép hogy Te vagy a szenvedő fél

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ezek a beállítások Time Trial csapatásra vannak elsősorban, de ahogy én tapasztaltam GP-re se kell sokat "butítani" a setupon.
Ami minden pályára fixen alkalmazható szimulációtól függetlenül (szárazon):
Brakes: High-Large
Ride height: 1-1 Springs: 11-11
Camber: -3.5Szárnyak: Monza kivételével minden pályán 7-es első szárnytól érdemes gondolkozni, de inkább 9-10-es az optimális, lassú pályákon meg 11. A hátsó szárnyat minden esetben jobban kell dönteni mint az elsőt (pl: 7-10, 9-11), de pl Hungaroringen a 11-11 a legjobb, ahogy Monacoban is.
Fékek: 48-52 és 43-57 között állítandó szerintem
Váltó: A kanyarokhoz kell állítani a fokozatokat. A végáttétellel vigyázni kell mert ha DRS-hez beállított fokozattal mész futamon, 7-ben erőtlen lesz az autó és nem lesz top speed-ed. Fordítva pedig nyitott hátsó szárnnyal az egyenesekben hamar eléred az RPM limitet. Érdemes viszonylag hosszú első és utolsó fokozatokat választani és a középső fokozatok lehetnek rövidebbek (4-5-ös)
Camber: -3.5 dőlésű első terpesztés az fix, de nekem a hátsó is -1.5 szinte mindenhol
Toe: ez a kerékösszetartás, ahogy észrevettem annyira nem oszt, nem szoroz, érdemes semleges értékeket használni
Remélem segített valamit, ez persze nem minden de kezdésnek jó alap.
-
Motion_Blur
félisten
Kipróbáltam India TT-t 6-6-os rugókkal és kereken 4mp-et buktam vele

S1-ben csak 4 tized, aztán ahogy beérünk a kanyargós részre, szem elől veszítem a ghost car-t... és a végére épphogy bekerültem 19 alá.
Sokkal élvezetesebb így menni, mert nagyon túlkormányzott az autó, végre küzdeni kell vele. Kár ezért a bug-ért

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Játék közben húzd kis dugd be újra az USB kábelt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Az egyik akkor világít ha be van üzemelve a kormány, a másik akkor villan ki ha elindítasz egy játékot ami használja.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MC HOBO
üzenetére

Megnéztem Spa-t is, nekem itt is a nagyobb leszorító erőt hozó csomag jön be, nem kell levenni Steady setupját, de azért közzéteszem hátha bejön valakinek (apró módosítással GP-re is f*sza szerintem):
Wings:7-10
Brakes: 47-53 High-Large
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:144 2:173 3:203 4:232 5:264 6:303 7:340
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.10 0.29Onboard: Spa Francorchamps TT 1:35.407
Köszi a munkádat HOBO

-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Tegnap kipróbáltam ez a fogyasztásos sztorit, hogy mennyire is van köze a fordulatszámhoz:
Virgin-el mentem egy 20%-os versenyt az indiai pályán. Első alkalommal direkt egy sima versenyt futottam, végig mix2-ben és úgy állítottam az áttételezést hogy féktáv előtt pár méterrel forogja ki magát a hetedik. Pontosan 1 körrel a vége előtt kaptam a jelzést hogy hamarosan kifogy az üzemanyag ahogy kell és pont elég is volt.
Aztán toltam egy futamot a mezőny végéről is és ha jól emlékszem kb. 7 alkalommal nyithattam a szárnyat a hosszú egyenesben aminek a felétől tiltáson ment a motor. Ebben az esetben fél körrel korábban kaptam a jelzést hogy ürül a tank, de így is elég volt begurulni a célba.
Nyilván nem lehet teljesen ugyanolyan körülményeket szimulálni de megpróbáltam, egyszer se forogtam ki, konstans köröket mentem, szal talán tényleg lehet spórolni benyát a korai váltásokkal. Mondjuk én személy szerint imádom azt a hangot amikor limiteren van a motor, és TT-ben legtöbbször az ideális beállítás az ha minél hamarabb eléri a top speed-et, és párszáz métert azon utazik az autó, minthogy a féktáv elejére karmoljon bele a 18K-ba.
-
Motion_Blur
félisten
Asszem ma megfutottam eddigi talán legerősebb TT körömet a játékban:
Circuit: New Delhi - Buddh International Circuit
Laptime: 1:14.965 WR
Setup:
Wings:10-11
Brakes: 44-56 High-Large
Gears: 1:145 2:182 3:209 4:235 5:271 6:300 7:336
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.10 0.35Onboard:
Megjegyzés: nekem ennyi volt a pályában, többet meg se próbálom

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Érdekes amiket írsz mert 2010-ben szerintem minden szempontból hátrány volt a segítségek használata. 2011-ben lehet előny akár a nyers tempót nézve is?
Mondjuk nekem nincs ebben személyes tapasztalatom mert legalább 5-6 éve segítségek nélkül nyomom minden játékban. 2011-ben engem az lepett meg hogy kerékcsere után a hideg gumin mennyire kiszámíthatatlan az autó. Nagyon hirtelen dobja el magát és lehetetlen megfogni. Multin ezzel párszor "be is égtem" amíg meg nem szoktam. A kopott gumi már sokkal kezelhetőbb mert ott csak az orrát tolja és minden kanyarban 1-el jobban vissza kell váltani

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ha 2 éve porosodik és nincs széthajtva akkor megéri.
Csak készülj fel arra hogy egy idő után mindegyiknél megadja magát a pedál rész, és otthon házilag kell megszerelni. Nem bonyolult, de ha már egyszer megcsináltad kb. fél évente újra meg kell.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Szvsz SC inkább AI által okozott baleseteknél van, vagy ha úgy fekszel meg hogy elzárod az utat és érzékeli a gép hogy a mezőny egy része megáll.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Hamar felvetted a ritmust, nekem több karika kellett hogy betaláljak.
Vixen idejét szerintem meg lehet futni, de itt is elég magasra tette a lécet
Előbb mit találtam: Monza 2011, Red Bull blown diffuser pfff... kegyetlen baszki

-
Motion_Blur
félisten
Nekem meg pont ma javították meg a netemet szóval többet leszek online, heti 3-4x de max. este 10ig

minden este 7 óra körül szakadt fél órára kb. és utána random óránként vagy félóránkét éjfélig... és csak 6-7mbit volt meg a 15-ből... ma végre megoldódott minden gond

-
Motion_Blur
félisten
-
-
Motion_Blur
félisten
Nem akar valaki kreálni?
Én a szakadozós netemmel nem akarok host lenni..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Szingapúrban a legdurvább a helyzet, ott 20mp-el lehet jobbat menni mint az idei pole...
És ezt a problémát semmilyen patch nem fogja megoldani sajnos.
Vixen: ezt nagyon szomorúan olvasom, de megértelek! a legtöbb pályán igencsak feltetted a mércét, szóval egy darabig meglesz a motivációm
sok sikert mindkét területen 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi
üzenetére
"ha olyan versenyt látna ahol a legpuhább gumi a lágy ,ott valaki a piros szuperlágyal külső íven körbeautózná"
sírok!!

Hasonlót csináltam egy gyerekkel a Hungaroringen aki verseny előtt lecsíterezett. Amikor úgy a 8. kör környékén leköröztem direkt megvártam mögötte az utolsó kanyart és külső íven körbeautóztam. Ráadásul ő a lágyabbik keveréken volt, de hát a csúszka ugye mindent megold

-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Suzuka videó még úgy nézem hiányzik a repertoárból és a setupot is frissítettem, legalábbis nekem sokkal jobban fekszik a nagy leszorítóerőt generáló csomag:
Laptime: 1:21.572
Setup:
Wings:9-11
Brakes: 46-54 High-Large
Gears: 1:147 2:177 3:203 4:230 5:258 6:295 7:340
Camber: -3.5 -0.6
Toe: 0.11 0.29Onboard:
Megjegyzés: 1:21 'nagyonelejét' lehet menni, shortcutokkal 20-at is
-
Motion_Blur
félisten
Többet unknow niemandokkal biztosan nem fogok játszani az biztos...
Rámírnak qual után olyan cifrákat hogy a belem kifordul
Aztán versenyen persze meg egy a céljuk, lekörözésnél megtörjenek

-
Motion_Blur
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Azt gondolod hogy akik "űridőt" mennek TT-ben azok nem tudnak jól menni szimulációkkal versenyen?
11/11-el meg mindenki tisztában van, aki egy kicsit komolyabban játszik..
-
Motion_Blur
félisten
Mivel senki nem akarta bevállalni Szingapúrt, így feláldoztam magam

Laptime: 1:25.872 (WR)
Setup:
Wings:10-11
Brakes: 47-53 High-Large
Gears: 1:134 2:163 3:191 4:220 5:249 6:284 7:327
Camber: -3.5 -0.8
Toe: 0.11 0.29Onboard:
Megjegyzés: mivel csak ma délután álltam neki, elég sok hiba és tized van még benne, nézzétek el nekem

-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Vixen, Steady, köszi a tippeket, már töltődik is fel Silverstone TT

-
Motion_Blur
félisten
Valaki megmondaná nekem hogy hogyan lehet fraps-el úgy felvenni hogy a gyorskör közepén nem akad meg az egész és nem esik le 60-ról fix 30 fps-re?
Sajnos így nehéz lesz videót rögzítenem... a legújabbat is felraktam és az is szar..
Vixen: gratula a WR-hez

-
Motion_Blur
félisten
Nincs is annál szebb, mint amikor multiban verseny közben jön rá az ember hogy laggol a kormány és félre kell állni beállítani.... mert sz@r a játék...
Vagy én csinálok valamit rosszul hogy minden indítás után laggol a kormány és újra ki kell választani a G25-öt és beállítani a gombokat?
pedig kormánnyal nyomok "press enter to start-ot" és látszólag minden rendben, csak brutál módon laggol..
-
Motion_Blur
félisten
Ha jól be tudod gyakorolni a pályákat és keveset hibázol, akkor már jó vagy, a köridő szinte mindegy.
Egy átlag multi futam úgy kezdődik hogy az első kanyarban elszáll a társaság kb. fele, ezért jobb is a végéről indulni vagy óvatos lenni és előre menekülni. Sokan azt hiszik hogy roncsderbin vannak, és azért ha a futam elején kiforgatnak és 10mp hátrányból indulsz a mezőny ellen, az nem kellemes. De általában sokat hibáznak érdemes megvárni, mert ha simán kifékezed őket, 10-ből 9 rád húzza vagyok kövi féktávnál 200m-ról fék nélkül beléd száll. Nem akarok nemzeteket kiemelni és általánosítani, de a németekre különösen figyelj.
Magyarokkal nekem még nem volt problémám

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)