Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
turkishzoli
üzenetére
Én szívesen segítek, el van mentve pár jó beállítás, priviben el fogom küldeni hamrosan!
-
Steady74
addikt
válasz
turkishzoli
üzenetére
www.racedepartment.com, vagy kérdezd Vixent, vagy ftomit priv-ben, gondolom segítenek. Nagyon sok pályára megadták már ők itt a fórumon a beállításaikat.
-
fatal`
titán
válasz
turkishzoli
üzenetére
Vista/Win7 alatt:
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\XLive
C.\Users\felhasználónév\Documents\My Games\FormulaOne\
C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOneXP alatt:
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
Dokumentumok\My Games\FormulaOne (ezt nem tudom, hogy ide kerül e, nagyon rég használtam Xp-t s ott ha jól emlékszem nem volt még My Games mappa, ezért lehet hogy simán a dokumentumokban van)
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Codemasters\FormulaOneA harmadik mappában csak az utolsó replay van elvileg, de a másik 2-t töröld. Az Xlivenál figyelj, hogy ilyenkor az egész live profil törlődik, így azt hiszem a többi liveos játék mentése is. Elsőként próbáld meg, hogy csak a my gamesben lévő cuccot törölve, hogy reagál a játék.
Az AppData\Application Data mappák rejtettek.
-
ftomi74
tag
válasz
turkishzoli
üzenetére
Vedd meg a játékot

Új hozzászólás Aktív témák
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest