- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- ASUS notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
polonic #5166 üzenetére
Megjártam pár 100%-os versenyt, de én sem támogatnám, mert ha 20%-os futamoknál is alig vannak szoros befutók, akkor 100%-nál mindenki bealszik.
Persze vannak hasonló képességű emberkék, akik szorosan tudnak menni, de ilyen hosszú távon, tizedekre menni egymástól eszméletlen fárasztó. Egy szervezett bajnokságban oké, de ilyen összeröffenésre sztem nem éri meg.Még vmi: 100%-nál már a benzinre nagyon oda kell figyelni. Tekintve, hogy a játék nem rendelkezik azokkal a képességekkel, amelyekkel a benya beosztása/figyelése megvalósítható lenne, így ebből a szempontból sem jó a 100%.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest