- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sanya595 #3578 üzenetére
én valenciában néztem reggel
meg is lepődtem, hogy még hamilton is úgy félretakarodott, ahogy kell... tudja, hogy hol a helye
...viszont hiányolom, hogy csomó dolgot nem tudtak kitenni a képernyőre: szívesen látnám, ha a boxkiállások is ott lennének a nevek mellett
mértem benchmarkot is: 1280-ban fullon az adatlapomon levő konfiggal, minimum 31, átlag 38fps... szerintem tökéletesen játszható
valenciára visszatérve: ahhoz képest, hogy asszony kedvenc pályája, mentem rajta egy 1.45.02-t, amikor a többiek 1.47 alá nem voltak képesek menni
...nem szeretem ezt a pályát... (gondolom rámvertek pár másodpercet, mert csomó helyen érzem, hogy van még idő bőven)
jah, monaco-t is leküldtem tegnap: rühellem... de azért egy 8. hely összejött... (itt 1.21 alá nem tudok menni, mert béna vagyok még nagyon... a tiszta kör itt egyelőre csak álom...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- Windows 11
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Parfüm topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest