Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2185 üzenetére
Azért vagyok lemaradva még 1-2 mp-el tőled. Kb. ennyit jelent a TC. Akkor nem is megyek olyan rosszul segítségek nélkül!
-
Rolly Dy07
senior tag
Ha végre helyre áll a netem, akkor indítok olyan szerót, ahol nem lehet semmilyen segítséget igénybe venni. Sajnos nem mindig lehet felvenni a tempót, ha nem egyformák az irányítások.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #2043 üzenetére
Én is köszi mindenkinek!
Hát nagyon rá fogok gyúrni, mert itt-ott eléggé le vagyok maradva, főleg úgy, hogy a segítségeket nem használom ami hozhatna ugye. Vagy valami ilyesmit dumáltunk. Azért óvatosabban kell a pedálon lépkednem. Keresgélem még az autó beállításokat.
-
Rolly Dy07
senior tag
Már egyszer leírtam, mert annyira idegesít!
Aki még egyszer fikázza a fizikát, az hagyja békén a játékot és húzzon a búsba!!! Soha nem vezetett még ilyen autókat, és miért is kéne ezeknek úgy menni a pályán mintha taknyon csúsznának??? Pont a tapadás a lényege, amit ha érzel tapadsz, ha nem mehetsz a kavicsba!!!
Nem ide kéne írni a fikázós beszólásokat, hanem menj el újságírónak és írjál ott olyan dolgokról, amit azt se tudsz milyen valójában!!! Kész!!!
És fejezze be mindenki a pocskondírozást!!!!!
Mi játszani szeretünk, problémákat megoldani ezzel a játékkal kapcsolatban és békében jókat szórakozni. És bőven megérte a pénzét, még ha sok hibája is van, mert mi mindannyian szeretjük az F1-et!!!
Nem kell fikázás!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
Elvileg mindegy melyik autóval mégy. De az a tapasztalatom, hogy nekem nem minden autó jön be. Máshogy viselkedik mindegyik. Nem tudom megmondani pontosan miben, de van amelyik nekem könnyebben vezethető. Ja meg a tudat, hogy nem top autóval mégy, amit el kell viselni. Volt ahol a Force Indiával nem tudtam úgy menni, mint mercivel. De lehet tényleg csak beképzeltem, vagy elbénáztam.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #1906 üzenetére
Én is köszi mindenkinek!
Majdnem bepisáltam a röhögéstől Valenciában!
Soha nem mentem még ott, estünk keltünk, meg amikor a 3 körös versenyen az 1. kör végén becsúsztunk a boxba, hát ott nagyon kész lettem
.
Visszatérve Canadára. Ott is először mentem még, de mikor nem voltál azért összejött végre 1 gyors kör nekem is. 1:15:4-et mentem, a fotó a másik gépen van.
Steady, Rototti: Én csak saját beállítással megyek, mert azok a vezetési stílusomnak megfelelnek. Alapnak kiválasztom a felajánlottat, aztán 1 kicsit átprogramozom. Van némi tapasztalatom. Nem mindegy, hogy nagyon a határon van meg az az idő ami kell, vagy kicsit nyugodtabban. Persze nem mindenhol tökéletes még, de alakul.
Ja és ma este én is jövök, ha a netem is úgy akarja!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #1755 üzenetére
Ja hogy te ABS-el mentél? Akkor légyszi GP szabadedzésen futott körödet nézd meg milyen, mert TT-ben nem valós annyira. GP szabadedzésén 24 elejénél tartok segítségek nélkül, de még nem volt elég időm. Ma meg holnap nincs áramunk 8-16-ig, szal most itt szívok.
Hétfőtől dolgozok végre, és a műszakolás majd felborítja az online ráérőségemet, de majd csak összefutunk gurigázni.Tehát nem mentem még Monzában TT-ben, mert aztán megszokom és szívok a GP-n. Inkább menj már te GP-n. Az sokkal másabb érzés. Ja és kapcsolj ki minden segítséget, a benzin és gumi szimulálást meg kapcsold be!
Ugye mondtam, hogy sokkal jobb DX11-ben.
Mintha nekünk lenne optimalizálva. Pár bugot leszámítva elmegy.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1712 üzenetére
Na végre dumáltam Guruval!!
Ezt akartam már a GRID-nél is, hogy ne kelljen állandóan gépelni, de akkor senki nem akart csatlakozni. Mekkora feeling lesz, ha nyomatjuk a multit!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #1709 üzenetére
Hát ja! Azt nem értem, hogy miért nem kell elengedni azt aki gyors körön van?
Meg ha kicsúszok nem kezdek el tolatgatni az ideális íven. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1642 üzenetére
Nem nem! Tudjátok mi van? Ha azt akarod visszatekerni, ahol kaptál büntit, akkor nem engedi!
Zsivány ez a gém!!
Nem baj 5 kocka bünti.
-
Rolly Dy07
senior tag
Valaki meg tudná mondani melyik a Flash BAck gomb? Még az optionban sem találom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #1614 üzenetére
Az ülés Seat Toledóé és bontóból van, a többit én terveztem meg hozzá és a faterral legyártottuk. Csak van 1 kis bökkenő. Nincs lefestve. Mikor kész lett -12 volt kint és nem tudtam lefesteni, de nem bírtam ki, hogy ne állítsam be a szobába. Most meg már azt nem bírnám ki, hogy kivigyem lefesteni. Nem győzném kivárni mire megszárad. De lehet, hogy most jött el az alkalom. Holnap és holnap után 8-16-ig nem lesz áram
és kihasználhatnám.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #1593 üzenetére
Gurulok 1 pár kört úgy is mindjárt, de az a tapasztalatom, hogy TT-ben kb. 3mp-el jobb időt futok. Most GP-ben 24 elejénél tartok, de lesz jobb is csak valahol mindig belehibázok.
Ízelítőnek néhány on board videó többek kérésére:
Néhány hiba azért belcsúszik
Mindenhol segítségek off, és legendek ellen megyek! Ezen nem változtatok soha!
Ausztrália
Lotus-al karrier szabadedzés: [link]Ferrarival GP szabadedzés: [link]
Ferrarival GP szabadedzés esőben(Itt a legendek 46 valamennyit futottak: [link]
És ettől biztos lehet gyorsabban menni még, mert ezek csak 1. szabadedzések voltak és folyamatosan javul a pálya tapadása.
Jó szórakozást hozzá!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #1480 üzenetére
Jól mentél Bahreinben.
Ahogy néztem a videód olyat vettem észre, amire már gyanakodtam. Én még nem mentem GP-ben Lotus-al, csak karrierben, és azt vettem észre, hogy gp-ben jobb az autó irányíthatósága. Gondolom karrierben fokozatosan javul a kocsi, ahogy kapod a fejlesztéseket, GP módban pedig már fullon van. Azért gondolom ,mert neked jobban tapadt a gép és megvolt az egyenesben a Top autók speedje, engem meg állva hagytak egyenesben, hiába a kis leszorító erő.
Szóval reálisan tényleg megnyerhettem volna én is a futamot Lotussal, csak nem karrier módban.Gratula!
Jókat fogunk meccselni online az biztos, csak előbb minden pályára belövöm a kocsit!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #1568 üzenetére
Megyek futok ott 1 pár kört, legalább beállítom oda a kocsit. Előbb utóbb ott is lesz verseny. Majd fellököm a köridőt. Ferrarival megyek GP szabadedzést.
Csináltam Ausztrál videókat Lotussal és Ferrarival + a Ferrarival szakadó esőben is. Nem visszajátszások. Lököm majd a linket. Hát a legendek elég gyengék esőben kb. 6-7 mp-et vertem rájuk.
Remélem lesz valami NINJA vagy VETERAN fokozat is mert elég gyenguszok.
-
Rolly Dy07
senior tag
Akkor már nincs senki multizni?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1377 üzenetére
Rendben, kérésed parancs! Csinálok játék közben is videókat. De a versenyen máshogy jönnek a köridők, mert megvannak tankolva a kocsik + vigyázni kell a gumikra. Ezért majdnem jelentéktelen versenyen az idő, mert ha állandóan harcolsz lassabb vagy. Ha meg nincs előttem senki unalmas a felvétel.
Nem baj azért csinálok neked majd olyat is. Vagy 1 kvalifikációs kört felveszek még előtte!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #1361 üzenetére
Osztom!
Annyira szerencsétlenkednek néha, hogy hihetetlen. Meg azt én is utálom, hogy gyors körön vagyok időmérőn és nem nagyon húzódnak le. Rendesen leállnak velem versenyezni és feltartanak.
Szóval még egyszer leírom a kétkedőknek!
-G27-el megyek
-minden segítség kikapcsolva
-legend ellenfelekAzért én is bele hibázok néha, de lehet látni azért hogy vezetek:
A HD felbontáson lehet még dolgoznak.Jó tanulmányozást és szórakozást!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
DigitXT #1343 üzenetére
Nem késik az irányítás! Legalábbis a kormányzás és a pedálok nem. Csak úgy érzed. A váltások, meg igazából se abban a szent minutumban ugranak. Nem lehet itt össze-vissza dobálni a sebességeket. Ha nézel igazi belső kamerás felvételeket, látszik rajta amikor vált felfele, hogy rácsap az ujjával a pillangóra és csak nagyon apró késés után kapcsol a váltó.
Itt meg ha nem vagyok elég gyors féktávon a visszaváltással, akkor 1. nem tudok elég rövidet fékezni 2. picit késleltetve tudok visszaváltani, mert leesett nagyon a fordulat!
Tehát meg kell érteni ezeknek az autóknak a működését! Én se vagyok profi benne, de mivel F1 rajongó vagyok elég sok mindent tudok már. -
Rolly Dy07
senior tag
Én nem tudom, hogy Ausztráliában a 2. LOTUS-os versenyem hogy fog alakulni, de az 1. versenyen nem volt semmi gond. Most állítottam be a kocsit az Albert park-ra, de eddig semmi különöset nem tapasztaltam.
Ezek nem bugok amiket írtok, ezek azért vannak, hogy tanuljátok meg rendesen használni a kocsikat!
Lehet rázózni meg ilyenek, csak oda kell figyelni. A boxba befele meg fékezzetek le a vonal előtt, ahol ott van a kis tábla, mert elbassza tényleg az idődet. Ja meg amikor a szerelőkhöz értek akkor is nyomjátok a féket. Én átlag 3.8 mp alatt leszervizelek és GO 1000-el.
Érdekes nekem normálisan működik minden versenyzés alatt. Eddig!Kop-kop!!
Bahrain-ben LOTUS-al segítségek nélkül legendek között 4-nek behajtani 20 kör után azért nem olyan rossz. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1303 üzenetére
Egy szezon alatt nem szednek össze ennyi defektet a való életben, mint amennyit a játék egy féltávos futamon össze tud neked fabrikálni.
Persze igazad van!
Ez amolyan idegesítés benne, vagy az érem másik oldala, hogy új helyzetek jönnek. Kihívás elé akar állítani "sajnos".
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1286 üzenetére
Nem szar szerintem. De én is kaptam szimplán defektet időmérőn, de még biztos fogok is. Ezzel színesebbé teszik nekünk a játékot, persze jó lenne mindig nyerni, de elöl menni 60 kört úgy, hogy nem történik semmi, elég unalmas lehet.
A gumik élettartama arányosan nő a választott versenytávval alapból, de persze hamar le is lehet harcolni őket.
Pillanatra visszatérve: Ez a játék pont annyira szimuláció, mint amilyennek lenni kéne minden szimulációnak. Nagyon figyelni kellett folyamatosan így minden segítség nélkül. De legalább nincs olyan érzése az embernek, hogy állandóan taknyon autózik és minden kanyarban retteg, hogy jajj meg ne csússzon az autó. Olyan ez mint a GTR2 csak ezek az autók jobban tapadnak.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #1275 üzenetére
Akkor csak a 2 magvas proci miatt lehet. Itt viszább is írták, hogy elég proci gyilkos a gém!
Nekem Phanom II X3 720 BE van. Ez jól muzsikál.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #1269 üzenetére
Az a konfigod, ami az adataidnál van? Ha igen, akkor 2 dolog jut eszembe. 2 magvas procid van és nem DX11-es videókarid.
-
Rolly Dy07
senior tag
Lefutottam életem első Lotus-os versenyét!
Beállítások a karrier módban:
-minden segítség kikapcsolva
-expert fokozat
-AI legendek ellenIdőmérőn igyekeztem lehető legkevesebb körrel a legjobb pozíciót elérni. Maradt még benn idő, de nem volt annyira fontos, mert bőven a 18-on belül voltam. A 8. rajthelyet kaparintottam meg.
A versenyen végül LOTUS-al a 4. helyen értem célba és 20 kört mentünk.Rototti kérdezte, hogy G27-el hogy bánok a gumikkal. Sokan panaszkodtak a defektekre, pedig csak vigyázni kell a gumikra!
Ezért a befutó előtti körökben készítettem fotókat, hogy lássátok milyen állapotuak a gumijaim. 7 kört kellett mennem a lágyon aztán a többit a keményebben.Íme a képek, amelyek bizonyítékok arra, hogy aki jól bánik a kocsival egyben, akkor nem érheti meglepetés. Vagyis de, csak ritkábban!
És természetesen a visszajátszásból felvettem 1 kis részt főleg az elejéből, amikor előzgetések voltak, és felteszem ide ha elkészült. Persze annak aki látni akarja, hogy én hogy terelgetem a LOTUS-t!
-
Rolly Dy07
senior tag
A karriernél nem találom az időjárást beállítót!Hogy hogyan alakuljon az időjárás. Valaki megmondaná hol tudom beállítani!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Karajev7 #1204 üzenetére
Valószínűsítem hogy a segítségek miatt van. Billel nyomod és te akkor is nyomnád a gázt amikor nem lehetne, mert kiforognál. A gép dolgozik helyetted. Te csak a gomb lenyomásával jelzel neki, hogy amikor lehet meg amennyire lehet gyorsítson. Menj kormánnyal és kapcsolj ki minden segítséget! Akkor rájössz mi a késés oka!
Én mindent kikapcsolva megyek és expert fokozaton. Nagyon ász mikor a boxból kijövet a 2. kanyarban nem voltam elég óvatos a hideg gumikon és keresztbe csaptam. Na ez az amit billel nem lehet érezni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #1182 üzenetére
Én rögtön észre vettem hogy paddocban is más a kidolgozás. A riportereket elválasztó kordon lepedői is szebbek. A pályán még nem láttam változást. De ami miatt hagyom így az a töltési idő. Idegesítően sokat tölt dx9-ben.
-
Rolly Dy07
senior tag
Valaki elárulná hogy kell LIVE-on ismerőt keresni? Vagy csak az itt megadott neveket barátként felvenni és kész? Keresni a felhasználók között nem lehet?
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
Észrevételek:
Ha átállítom DX11-re, akkor nem töltöget olyan sokat csak pont annyit amennyit a GRID-ben szokott(5-10mp). DX9-ben töltöget akár 2 percet is.
Sokan voltunk a pályán és lehet emiatt is kicsit talán kevesebb volt az FPS, de DX9-ben volt néha 45FPS körüli bizonytalanság, ami eltűnt és sokkal stabilabb lett. (HD 5870 DX11)
DX11-ben a jobb alsó sarokban nem látszik a fordulat mérő futó piros csík, de kárpótol a hangja illetve a G27 ledsorja.Time Trial-ban teljesen máshogy viselkedik az autó itt-ott. Ezért maradok a GP gyakorlásoknál.
Gumikopást még csak most elemzem a G27-el.
-
Rolly Dy07
senior tag
Csak arra értem, hogy ma jelent meg hivatalosan a gém. Ezért reggel felhívtam, hogy van e még belőle? Mondták persze van. De mondom úgy értem nem csak 2 db van már meg és mire oda érek elkapkodják. Mondja a srác : Neem van bőven, de el is teszi nekem estig. És a boltba is csak én voltam egyedüli vevő, amikor bementem. Szóval arra számítottam, hogy majd verekedni kell érte és hiánycikk lesz.
Halkan jegyzem meg ez életem első eredeti gaméja, ez is csak azért, mert F1 fan vagyok és úgy érzem eltalálták, így kötelező darab. Meg persze a multi miatt is.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #947 üzenetére
Gondolom a kocsi használatától függ az idő. TT-ben minden mindig tökéletes. Nincs túlmelegedett fék, motor, gumi, üzemanyag kopás meg hasonlók. Időmérőn meg már tényleg számít hogyan vezeted az autót.
Azért úgy érzem az időmérőn se leszek azért annyira lemaradva.Most megyek megvenni a gémet, majd segítesz beállítani a LIVE-ot?
Jövök kb. 1-1,5 óra múlva. -
Rolly Dy07
senior tag
Sokan fikázták már a fizikát, amit szeretnék kicsit helyére tenni. Igaz még csak 60 kört mentem Spa-ban mindenféle segítség nélkül, de állíthatom, hogy nem vagyunk azért olyan messze a valóságtól.
Azt nem értem, hogy emberek kritizálják a fizikát, miközben még életében senki(vagy nem tudhatom) nem vezetett még ilyen autót. Tehát ezeknek az embereknek, és természetesen azoknak, akik szeretnék tudni, hogy mi is történik, amikor kihajtasz a pályára.
Érdemes végig olvasni, aki még nem tette!!!: [link]
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
Na majd megnézem, ha jó net közelbe kerülök. Csinálnék már én is videót.
De van 1 kis bökkenő. Az alaplapom driverével, jobban mondva a csipkészlettel kínlódok, mert nem akar feltelepülni. Lehet emiatt sincs az Everestben GPU hőfok? Nem tudom. De kezdek lassan begolyózni.
Januárban letöltött Win7 64bit driver most nem fut. Lehet azért mert a Win7 már telepítette? Everest szerint alaplap ismeretlen, valami csipkészletet felhoz, de akkor is hiányolom a GPU hőfokot és a ventijének a fordulat számát.
A gyártó oldalán lévő nem jó, mert az csak az alaplap VGA-t telepíti.
Alaplap: AsRock M3A785GXH/128
Socket: AM3Ha lenne valami ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest