- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #4253 üzenetére
Még előfordult az előbb is, hogy megállt a kép fél percre és mindenkit szétszedett külön szerverre. Mindenki első lett a saját szerverén miután befejezte a versenyt. Ez is érdekes. Megjegyzem itt voltak betéve AI ellnfelek és nem is úgy ment a játék ahogy kellett volna. Érzésem szerint, ha AI van berakva online, akkor ott valami gubanc lesz nálam is.
-
Rolly Dy07
senior tag
CSAK SZÓLNI SZERETNÉK AZOKHOZ, AKIKNEK FAGYOGAT A JÁTÉK ÉS DX11-ET HASZNÁLNAK!
PATTYOGJATOK SZÉPEN VISSZA A CONFIG XML FÁJLBA ÉS AZ ELEJÉN HASZNÁLT TRÜKKEL ÍRJÁTOK VISSZA A DX9-NÉL A FALSE SZÓT TRUE SZÓRA. EZZEL KI LESZ KAPCSOLVA A DX11, DE NEM ROSSZ EZ DX9-BEN SEM. HISZEN EZEK UTÁN NEM FAGYOTT LE EGYSZER SEM. BUGGOS MÉG MINDIG A DX11, AZÉRT FAGY, AKAD MEG HASONLÓK.
BENT VAN A POCSOLYA FIX IS ÉS KIVÁLÓAN FUT, SOKKAL STABILABBAN, SIMÁBBAN FUT, PONT ÚGY AHOGY A GRID.
ÉN IS CSAK LESTEM.
TEHÁT: - JÁTÉK FELTELEPÍT
- MINDENFÉLE PATCH FELTELEPÍT
- POCSOLYA BERAK
- DX11 KIKAPCSOL
TÖKÉLETES RECEPT 1 ÚJABB JAVÍTÁSIG! -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4235 üzenetére
Remélem holnap délután és este felé is ráértek, mert akkor tudok jönni. Akkor is legyen már 1 jó kis Hungaryan Team! Jó csaták ígérkeznek.
Van ahol még le vagyok maradva Rotottitól, de azért szoktuk marni egymást.
Egyenlőre csak az időmérőn, mert a futamon a sok barom mindig szétválaszt minket. Engem rendszerint az első kanyarban tolnak meg, vagy ha ott nem akkor később, mert a dirty air-t nem számolják bele a féktávba, meg a teli tankot.
Szoktam is anyázni. Pole-ból utolsónak lenni és még büntit se kapnak érte.
-
Rolly Dy07
senior tag
Ha a szerver úgy van beállítva, hogy választhatsz autót, akkor az autók rangsorát a RANK(1-50)-hoz igazítja. Tehát azért vette el tőled, mert ő nagyobb rangú és azt választotta. Te csak kisebb rangú embertől tudsz autót elvenni. De nem számít többnyire ha equal car be van kapcsolva. Csak Force Indiával ne menjél ,mert a boxban szar. Lassan megy be-ki.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem mértem sajnos se előtte se utána.
Az biztos, hogy néha exe hibával kilép a játék, az online fagyásokat egyenlőre meg betudom a szar netnek is.
Képzeld még mindig nincs net és azt mondták ma: Lehet hogy december, lehet hogy január. De szeretnék karácsony előtt bekötni.
Jajj de rendesek-mondtam- úgy látom másik szolgáltatót kell keresnem. Persze megijedtek, de csak ez volt a szándékom.
Addig bekötik a mikro hullámú netet 4/256 9100Ft-ért. Höhöhö, lópicsát elment emi nem volt ember.
Úgyhogy így állok. De írt 1 bennfentes hátha olcsóbban jutok hozzá a cucchoz addig, amíg nem lesz optika.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pincer01 #4161 üzenetére
Nem tudom pontosan mi lehet. Nekem is szokta váratlanul, inkább online. De lehet, hogy a ratyi net miatt van. Még olyat is szoktam csinálni, hogy a Win7 Aero-t leváltom sima skinre, hogy több grafikai erő álljon készen, dehát 5870-nél majdnem mindegy lenne.
Szerintem valami buggos még, főleg a DX11 miatt, remélem 1 újabb kis ráncfelvarrás megoldja, mert szerintem nem csak mi szívunk vele. Igaz pocsoja fix bent van, rem nem az a bűnös, mert anélkül nem szép az eső. Ja és 3 esős versenyből 2 lefagyott online. Gyanús.
Kár, hogy ma neked távoznod kellett a német futamról. Kíváncsi voltam rád. Legközelebb.
Még annyi, hogy több hűtést adtam az egész gépnek, hátha csak melege van.
Úristen!!! Most esett le.
Lehet hogy annak a fránya USB modemnek van melege! Hát persze!!
Na azt is lehűtöm valamivel! Jó hogy eszembe jutott. Basszus.
Na léptem futni, meg kondiba, aztán jövök. Leszek olyan 4 körül TS-ben is.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4156 üzenetére
Én úgy mentem volna, de ez a kib...ott mobil net annyira szar lett. Csak EDGE hálózat volt, amitől még a mobilom is gyorsabban működik. Még a googlét se töltötte be. Az optikait még nem kötötték be így szívás van. Most úgy ahogy megy és remélem délután 3 után te is jössz. Team Speak-en fennt leszünk és közben dumálunk.
Persze bármikor kifagyhatok a szeróról, meg hasonlók.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4137 üzenetére
Sajnos ez gyakori nálam is. Ma is tegnap is meg mindig van volt lesz ilyen. Gyűjtöm a köcsögök listáját, amit szívesen megosztok majd és lehet kifele rugdalni a szerverről.
Ja és persze én kapok áthajtásos büntit, mert neki szorít a falnak meg hasonlók. Szánalmas köcsögök!!! Mennyi versenyemet elba..tak már.Holnap összehozhatnánk akkor házi szervert én ráérek majdan olyan 3-tól, meg délelött picit.
Eddig ezeket írtam fel, mert még nem régen kezdtem a listát:
Rino 2M
champrao
TRX450EX -
Rolly Dy07
senior tag
Tegnap Koreában versenyeztünk, 20%-ot futottunk. Megszereztem a pole-t, majd vezettem is a versenyt 4 körön át, mert ugye lefogyott a lágy gumi. Ezzel nincs is semmi baj, úgyis jönnek a többiek is ki majd. Visszatértem körözgetni, szépen faragtam is a hátrányom, hogy a boxkiállások után ismét első legyek. De eleredt az eső úgy a 7. körben. Kimentem vizes gumiért. Ugye így már 2 kiállásom volt és a 3. helyen álltam. És így is futottunk be, hogy nekem volt 2 kiállásnyi 47 mp hátrányom.
Kérdés: Ha ők kemény gumin rajtoltak, és még a csere előtt elered az eső, nekik nem kell kiállni a boxba? Merthogy az 1. helyen kocsikázó kb ezt csinálhatta. Azt meg nem akarom elhinni, hogy nem mentek keresztbe a slic-kel, mert az utolsó 3 körben rendesen szakadt.
-
Rolly Dy07
senior tag
Elmondanám, hogy vannak szándékos balfékek! Vagy csak én futok velük össze? Szánalmas kis köcsögök, akik nem bírják, ha megelőzik őket. Amikor hátulról belém bombáznak, azt meg ne is említsem.
Persze vannak normálisak is. Ha nem normális a társaság és én vagyok a szeró, akkor coll off és el vannak intézve az ilyen esetek.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3921 üzenetére
Nem csak annak tűnik, hanem jó is ez a gumi javítás. Kipróbáltam és nagyon tetszik. Asszem még cicomázom majd a fordulatszám mérőt is.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3964 üzenetére
Én nem tudok regelni arra az odalra, ahonnan ezt a kerék efektet le tudnám szedni. Egyszerűen nem tudom mi a franc baja van azzal a kérdéssel, hogy Can you spell? Amit azért kérdez, hogy ember vagyok e. De mi a francot kell rá válaszolni?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3921 üzenetére
Most akkor ez hivatalos frissítés? Valaki kipróbálta már? Engem is érdekel!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #3847 üzenetére
Már fut szerencsére.
Mindig tanul az ember valamit.
Ha a fagyások is megszűnnek, akkor nagyon boldog leszek! Friss rendszer, friss telepítés. Ha nem akkor lehet, hogy lelövöm ezt a dx11-et. Nem éri meg az eldobált 1. helyeket online.
De valószínű, hogy a dx11 buggos még mindig annyira.
-
Rolly Dy07
senior tag
Eddig jól állok, el se indul a játék!
Puci lenne a rendszer neki?
Felteszem előbb a Mafia2-t.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3841 üzenetére
Egyenlőre rendszer Backup van, mert már 1 ideje volt hogy a Firefox se válaszolt, most meg végképp kékhalál lett I/O hibára hivatkozva. Pedig látja rendesen és működik is a HDD. Feltöltöm a particiót, felrakom a játékot és reménykedek egyenlőre.
Pedig olyan jó meccseket kellett a fagyások miatt eldobnom ,hogy a szívem szakadt meg.
-
Rolly Dy07
senior tag
Ma eddig minden versenyen lefagyott online!
Egyszerűen megáll a kép és viszlát!
Nem tudom mit csináljak vele.
Próbáltam az újabb drivert 10.10, de azóta minden versenyem lefagy pedig visszaállítottam az előzőt, amivel legalább csak néha csinálta. De most már ezzel se jó! Húzva nincs a gép!
Ötlet? Kapcsoljam ki a DX11-et? Most felteszem az 5870-es eredeti driverét. Hátha.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
"Infinity" #3760 üzenetére
Igen nálam is sajnos!
Állandóan executable hiba. F@s ki van már!!!!!
Erről írt már valaki a CM fórumán? Aki vágja az angolt frankóra megnézné nekünk ezt a hibát jelezték e már?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3651 üzenetére
Gratulálok!
Szép munka!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3623 üzenetére
Ahogy sejtettem. A fraps-al néha microlaggol meg kiakadozik a hang.
Akkor mi a fenét kéne használni képet és videót lopni?
Van valami más progi erre a célra, ami már bizonyított?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3621 üzenetére
Tévedtem! Vannak micro laggok pl Singapurban is!
Nem értem! Javíthatnák ezeket is. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3619 üzenetére
Szerintem akkor nem!
De, ami eddig negatív az csak az esős verseny volt nekem. Remélem csak ideiglenesen vették ki, hogy rendbe rakjanak valamit.
Amúgy érezhetően jobban fut, nincsenek micro laggok, amit remélek hogy nem a grafikai "butítástól" van. Bár hozzáteszem nagyon szép lett, hogy belőtte a DX11-et, kimondottan szép. A prockóm húzva volt kicsit visszavettem, de szerintem nem az okozta a fagyásokat. Vannak még hibák. Hiszem és gondolom és remélem nem ez lesz az egyetlen tapasz a gémhez!
-
Rolly Dy07
senior tag
Szerintem nem jó a visszaváltásod ritmusa. Nekem is előfordul, hogy ha lemaradok, akkor már picit később enged lentebb váltani. Természetesen ha már manuallal mégy, akkor az ABS-t kapcsold ki. Lehet, hogy amiatt is van ez a jelenség. Majd rájössz, főleg esőben ha túl gyorsan pakolod vissza kivágja a hátulját!
Jó az gyakorolj! Ja meg nem mindegy melyik autóval milyen módban mégy, mert változnak az autók! Kis csapaté karrierben nagyon szar is lehet!
Pöfög csühög húú de kafa!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #3613 üzenetére
Ja nekem se tetszik!
Karrierben most futottam le Balcelonát esőben, de valami szarul néz ki így.
Semmi tócsa az úton, csak guminyomok. Nem tudom, hogy látszani fog e valaha így a száradó ív? Minden esetre az esős versenyen nem akkora már a feeling. Csak a boxutca kivezetőn, meg a bukótereken látni a régi vizes effekteket
. Nekem nagyon hiányzik az aszfaltról!
Barcelonában 2x fagyott meg a gém, majd 1 perc után bejött a pause menü és tudtam folytatni!
Szerintem valami nem fasza ezzel a peccsel!
Ja és a TV-n nem látszik a 3. szektoridőm, erről ennyit!
Várom a következő 2. és 3. patch-et!!!!!!!!!!!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3434 üzenetére
Jó lesz ez!
Gr
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3431 üzenetére
A tiedet láttam, mert feltetted YouTube-ra. Majd megnézem, mert fejből nem megy. Hoz a lassú részen a nagyobb szárny, de ahhoz nagyon kell érezni segítségek nélkül. Mindegy, mert, ha versenyzünk, akkor derül ki, hogy melyik a jobb.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3424 üzenetére
A Brazil időmmel elszórakoztam 1 1,5 órát, de amint elállítottam valamit nem tudtam utolérni azt a Ghost cart amit te kergetsz. Szal lehet, hogy marad az a beállítás. Az ha jól emlékszem kicsit nagyobb szárnnyal van, azért vered az 1. szektorban, de utána meg elhúz. Ezért nem mindig a kisebb szárny a jobb!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3424 üzenetére
Köszi!
Hát majd szétszakadtam a tegnapi időmérő végén is, mert feltartottak. 2 tizeddel voltam gyorsabb, de mivel nem álltak félre, csak a 2. hely lett az enyém:
Mégis csak jó lesz ez a beállítás.
Szerintem a közepestől a legkisebbig kell variálni a szárnyakkal. Ettől nagyobb csak esőben kell. Tehát nyugodtan hangolj nagyobb szárnyakkal, ha úgy érzed, nem biztos, hogy top speed a gyorsabb!
Lásd Korea! 320-325 Km/h-ra hangoltam a szárnyakat: -
Rolly Dy07
senior tag
Mi a sz..r tart ilyen sokáig a patch ellenőrzéssel kapcsolatban?!
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #3325 üzenetére
Hosszú hétvége jön, majd "ütközünk" akkor multiban.
De az az igazság sokat tesztelek, mert fontos a jó beállítás.
Nem fogok unatkozni, mert tesztnek kiváló! Ha meg lesz elég előnyöm, akkor még egy megforgás is belefér, ha véletlen bepróbálok valamit. Mondjuk tényleg elég gyenge itt-ott az AI, de majd meglátjuk a patch után.
Amúgy jöhetne már! Nem olvasok már vissza, de mikorra várható kb.? 1-2 hét?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #3323 üzenetére
Én is a patch után megyek majd 100%-os versenyt.
A LOTUS-al kezdtem experten a 4. versenynél tartok. 3. vagyok a világbajnokságban és kezdett zöld "tortaszelet" nőni a csapatom neve mellett, de lenyilatkoztam, hogy várom mikor kapok más csapattól szerződést és valahogy nem tetszett nekik. A zöld eltűnt, ami azt jelentette volna, hogy 1. számú pilóta lettem volna, ha betelik. Dehát most is az vagyok
. 3 dobogó 1 győzelem. Trulli meg a béka segge alatt.
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
szab.tam #3284 üzenetére
Ja azért nem csak "ráncát" varták föl!
Pontosabb optika, ferde fogazású fogaskerekek(kb. negyed olyan hangos a G25-nél) pontosabbak, ledsort kihasználom a játékban(ez alapján is váltok), masszívabb H váltó(de nincs szekvenciális bot), pedálok állíthatók jobbra balra(spec a kuplungot kapásból balra kellett tolnom, mert a 43-as cipőm mindig beleakadt fékezéskor), több gomb azért nem árt a kormányon.
Tavaly karácsonyra rendeltem 69k volt!
Utoljára márciusban vesztegették 65-ért. Aki nem vett így járt!
Ja és nyűhetetlen!
-
Rolly Dy07
senior tag
Még véletlen se lehet össze keverni ezt az igazival! Ég és föld a kettő. Szempillantás alatt el tudom itt is dönteni és meg tudom változtatni, hogy bal- vagy jobb láb féket használjak. De előnyösebb a ballal fékezni, mert időt lehet vele nyerni, már ha nem nézi be az ember. Mert azért jobbal mégis csak jobban lehetne érezni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
"Infinity" #3207 üzenetére
Szerintem nem viszel elég sebességet be a kanyarba és pontatlan lehet a kigyorsításod. Gyakorolj! Kanyargós részen carrierben a legendek experten nálam úgy lemaradnak egyenesbe meg persze hogy gyorsabbak a Lotusomnál. De mivel figyelek a kigyorsításra, pont nem érnek utol az egyenesek végére.
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
LSL1337 #3084 üzenetére
Ezt megbeszéltük és nincs harag részemről.
De pl. én azt cáfolnám, hogy itt nem blokkolnak a kerekek. Pont a kanyarok 85%-ban az apexig kell fékezni folyamatosan visszaengedve. És ez az amit sokat kell gyakorolni, ami ha a váltásokkal nincs szinkronba, akkor két dolog történik. 1. minden áron be akarsz kanyarodni, akkor blokkol a kerék 2. érzed hogy késő, de nem változtatsz a fékfelengedési ritmuson és lesodródsz.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
szab.tam #3075 üzenetére
Mindenki azt hisz amit akar. GTR2-tem amíg meg nem untam. Nincs akkora feelingje. Setupolod a kocsit hónapokig aztán 100%-os verseny felénél megkotlik a motor! Hát olyat nem kérek többé köszönöm. Valóságos, ha nem figyeltem volna oda a gépre, de azt hiszem ez 1 kicsit túlzás volt. Poénnak jók a GTR2-ben az ilyenek. Ja és G27-tel nem olyan rossz H váltóval menni, de úgy meg nem megy vele sok ember. Szóval azt se mondhatnám, hogy szar a kormány vazz.!
Ja és be nem mesélje már nekem valaki, hogy esőben úgy csúszik az autó, mint a jegen! Mert a GTR2-ben, mint a taknyon! Zéró tapadás! Effektek sokkal jobbak amit fel tudok hozni pozitivumként! rFactorban úgy lehet átmenni a sóderen, mint az aszfalton. Viccnek is rossz!
Én magasról le..om az rFactort én nem írkálok a topicjába, akinek meg ez nem tetszik az meg legyen oly szíves ne írkáljon ide negatív véleményeket!!!
Köszönöm a témát lezártam, no comment!
-
Rolly Dy07
senior tag
Kíváncsi lennék melyik F1-es "szimulátornak" nevezett játékot használta már igazi pilóta? Na lehet szépen sorolni: ...........ló...art! Egyiket se! Mert azt csak elhitették a néppel, hogy minél nehezebb vele menni, az annál "szimulátorosabb"! Hát régen ezt még én is benyaltam! De ha egy kicsit utána olvasna valaki a dolgoknak azonnal képben lenne.
Had kérdezzem már meg, hogy a GTR2 az szimulátor? Mert abban is valahogy nem akar megcsúszni az autó! Ja vagy, akkor az nem az? Akkor melyik? rFactor? Az anyját! Nem is gondoltam volna, hogy az az idétlen grafikájú nyomvájúban haladó, szerencsétlenül ide-oda rángatózó nem valós érzésű "autós" fostalicska annak számít! Én kérek elnézést!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
LSL1337 #3061 üzenetére
Vezettél már F1-es autót? Én se. De honnan ez a nagy kritizálás?
Nem véletlen a többi szimulátornak nevezett játék van jól elcseszve? Nem feltétlen kell úgy mennie az autónak, mint ha taknyon menne! Gondolom ezt a fajta viselkedését az autónak nem kútfőből vették a programozók! Meg ahogy én szoktam kigyorsítani, úgy nem mindig jön ám össze ez az összeszedősdi!
Úgy látszik még mindig van aki elfelejti: F1-ES TESZPILÓTA SEGÍTETTE A PROGRAMOZÓK MUNKÁJÁT!!!
Köszönöm a figyelmet!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Metal213 #3023 üzenetére
Köszi!
Egyszerűen csak a játékból. Ha online vagy akkor a TT menüben leaderboards-nál. Ha nincs meg origibe nem fogod látni és nem is tölti fel ezeket a köridőket! Már pedig az időd nincs fenn és ha valamikor meglesz eredetibe ezeket újra kell futnod, hogy fenn legyél!Én meg azt az oldalt nem ismerem. Ott hol kell keresgélni?
Konkrét link?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Metal213 #3003 üzenetére
Gondoltam én is gurulok pár kört Malájban. Nevetséges ez a TT. Mindenféle segítség nélkül a világ ranglistán 28. vagyok ezzel az idővel. Ha bekapcsolnám az ABS meg TC-t biztos első lennék, mert 2 mp-el jobb lenne, de az már nem az én érdemem lenne. Ez ugyanaz az időm lenne GP-ben ha kikapcsolnám a gumi- és üzemanyag szimulációt, de ennek mi a franc értelme lenne? 6-7 mp-el gyorsabb legyek a legendeknél? Nem élvezet.
Maradt még benne 2 tidezed tuti: 1:29:773
Ennyit a TT-kről!
-
Rolly Dy07
senior tag
Kivéve a feelinget amikor semmilyen segítséget nem lehet használni, mert az asistokat használók számára nem hiszem, hogy olyan élmények várnak mondjuk Singapore-ban szakadó esőben, mint arra aki nem.
Kinek mi okoz kihívást. De annak mi értelme, hogy minden segítséggel rommá verem a mezőnyt és elöl unatkozok, mert tuti nem tudom elfékezni magam és nem farol ki a gép? Onnantól meghalt a játék. Aki meg használja egészségére, vele biztos nagyon ritkán fogok versenyezni!
Nem TT-ben kell megmutatni milyen ügyes valaki, hanem nyílt sisakos versenyeken asistok nélkül!!
De természetesen mindenki maga tudja.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem tudom miért túlórázik mindenki a TT-ben? Semmi értelme az ott futott időknek, meg versenyen soha az életben nem lehet olyan időt futni! Akkor minek? Erőfitogtatás?? Max csak arra jó, hogy megismerd a pályát.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #2857 üzenetére
Nem tudom mit vagánykodnak TT-s körökkel!? Annyira látszik még az is hogy TC-t használ.
-
Rolly Dy07
senior tag
TT-ban tudnék menni legalább 5 mp-el jobbat is, mert ott nincs szimulálva a gumikopás és nincs üzemanyag és tökély az autó tapadása. Becsapós a TT, ezért inkább a GP a reális. Csak annak az idejével hasonlítom az enyémet, aki ugyanolyan feltételekkel futott mint én.
TT-ben álomszerűen tapad a kocsi, ezért ott nem is szoktam menni.
Tehát a GP nehezebb!!Egyébként THX!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2716 üzenetére
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2701 üzenetére
Tévedtem! SEMMIT NEM LEHET FELTÖLTENI!!!
JAVÍTSA AZ ILLETÉKES!!
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem tölti fel az adatokat a képpel együtt az "Új eredmény feltöltése" című táblázatba a gép!
Kép nélkül gondolom beveszi, de van hozzá képem!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #2668 üzenetére
Nem lehet
, hacsak fel nem veszed fraps-al!
-
Rolly Dy07
senior tag
Elnézést attól, aki velem gurul és nincs segítség! De egyszerűen nem olyan feelinges segítségek bekapcsolásával. Tudom, hogy aki nem kormánnyal megy meg stb......Tudom.
Kösz mindenkinek az esti csapást!!
-
Rolly Dy07
senior tag
Holnap jövök majd multizni, nem túl sokáig, mert reggel meló!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2218 üzenetére
Köszi a meccseket!
Azért rázódik összefele a csapat időben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest