Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
Csaba_20_ #178 üzenetére
Na szal lenne egy klérdésem: Szeretnék építeni egy olyan áramkört ami pillanatonként küld egy impulzust egy 12V-os motornak, és egy potival lehessen állítani az impulzusok gyorsaságát!! Csak nincs ötletemm, én egy astabil multivibrátor félére gondoltam, csak hát az ledet villogtat!
Ja válaszokat: a ProcProblémába várom, mert hát ez a topik nem erről szól! -
Balint133
aktív tag
válasz
Csaba_20_ #174 üzenetére
Ő, szentem félreértetted: Én azt írtam, h. ''sokan lenéznek...'', nem azt, h. te konkrétan lenézel engem!
Én nem utasítottam el senki állításait, és sokat szoktam kérdezgetni!! Ok, megteszem!
Álltalában amit írok, és 1000%-ra biztos vok benne, azt tutira merem írni, amiben egy picit is nem, az után utánaolvasok!!!!
Ok, megfogadom tanácsaidat!! -
Balint133
aktív tag
válasz
Csaba_20_ #168 üzenetére
Azt most le kell, h. írjam, azt utálom a terminálosokban, h. megtudják hány éves az emberPl.:14; te hülye pcsfej vagy, és te akkor sem tudhatsz semmit, ha nagyon akarod akkor se!!! Legalábbis nekem akárhány topikot olvastam ott, nekem ez jött le!!
És mielőtt belémkötnétek direkt írtam rosszul egy szót, nehogy moderáljanak! -
Balint133
aktív tag
válasz
Csaba_20_ #168 üzenetére
Most írjam le?? Sokan lenéztek már az életkorom miatt, de ahoz képest, h. magam korú emberekhez képest azért sokat tudok!!! De még mindig nem mindent!! ugye milyen szerény vagyok??
Amúgy 14 múltam, és sokat olvasok a témával kapcsolatban!! (számtek, fizika, elektonika, matematika) -
Balint133
aktív tag
válasz
Csaba_20_ #167 üzenetére
Hát, nem is értek annyira, csak egy picit, de ezt leírtam előző hsz-emben!
Ok, inkább sezrintem is hagyjuk, h. mit írt és mit nem!!!
Bocsesz, h. megsdértettem a mittomisén hanyadik törvénykönyvet!!h. rosszul írtam a BIOS-szót, azt tom h. rövidítés, ezt azért már tanultam!
Azért írtam ''-jelbe, mert 1.: feltételezem(ami nem tuti) 2.: én speckó hardveres hibára gondoltam, nem szoftveresre, de lehet h. nincs igazam!nem tudom, de nem is érdekel mostmár
ok ezte elismerem, nem így kellett volna kifejeznem magamat, de én álltalában ezért szoktam ''''-jelbe rakni ami nem egyértelmű, esetleg átvitt értelemben értendő! -
Balint133
aktív tag
válasz
Csaba_20_ #152 üzenetére
Figy, az tény, h. nem vok a legprofibb a témában(elektronika), de azért láma se vok!!!!!
És a másik fórumra: Nem azt írta, h. Ferihegy 5-ről lopott egy Boeing 75687945[B/]-est, és minden nap 30percet repteti a háza felett körbe körbe, egy zil teherautó utasfülkéjébe ''bebugyolálva'', hanem csak azt, h. van egy lapja, ami sokat zabál, a ''balesete'' óta!! És tuti, h. nem eszik annyit a gépe, csak a Bioszába ''meghibásodott'' vmi, és csak bikaerős kakaóval, szal érted nagy amperszámmal indul el!! -
Balint133
aktív tag
Akkor ennyi erővel, mindenre lehet mondani, h. nincs (Pl.
jyuri barátom alaplapja amit még be kell vallanom, én nem is láttam boltokba, max rendelésre tudtak volna hozni, de qrva drágán) ma szereltük kocsinkat apummal, aztán a generátorba úgy be volt rohadva acsavar, és le kellett vágni, apum azt hite, h. szokványos csavar, de a nagy szart, még csak olyan méretbe se volt otthon(Pedig apumnak minden szar csavarja van) átrágtuk magunkat, méretbe még csak csak, de a menete, az vmi spéci menet!!!
Szal mia lényege itt az irkafirkálásomnak: Az h. semmi sem lehetetlen!! -
Balint133
aktív tag
válasz
Csaba_20_ #149 üzenetére
Ezt most kire értetted:
''...akik a villanyórát is összekeverik az automatabiztosítékkal, az Ampert és a Wattot pedig kisbetűvel írják. Azt pedig kifejezetten nem szeretem, amikor valaki olyan témába szól hozzá, amihez nem ért, de másokat néz hülyének, amikor el merik neki mondani a valóságot.'' -
Balint133
aktív tag
válasz
Csaba_20_ #145 üzenetére
''Majd ha bebízonyíthatom,akkor kamerára veszem a folyamatot és tíz tanuval megvisgáltatom a dolgot és úgy látják,hogy nem nekem van igazam,akkor személyesen is bocsánatot kérek mindekitől ha kell,de itt mindenféleképpen elnézést kérek mindenkitől és újra átveszem a teljes fizikát és vállamosságtant a kezdetektől máig....
De egyenlőre inkább tartózkodok a komolyabb vitáktól,amíg sem ők sem én nemtudunk bízonyítani a másiknak semmi kézzel foghatót.....
A két amperes hősugárzón én is kiakadtam egy picit,de inkább nem szólok semmit,mert lehet,hogy nem nekem lesz igazam...
Azt már kipróbáltam,hogy fogtam két 2200 wattos olajradiátort és egy házon belül kötöttem hálózatra és feltekertem maxra,akkor még nem oldott le a villanyóra,pedig az már elvileg több mint 16 amper..
Ugyhogy nemtom.....bár az bíztos,hogy nem fogyasztanak 2200 wattot fejenként,mert a haverom heggesztőtrafója még régen letudta oldani a villanyóránkat.....még tesztelgetek,úgyhogy ne veszekedjünk ilyeneken....Pl.: a játékoknál már megsem merem mondani,hogy a haverom brutal-brutal gépe egy asus radeon kártyával milyen teszteket hoz,mert hiába tenném fel ide a fényképet az eredményről,akkor úgyanúgy meghazuttolnának,hogy retusáltam a képet,pedig,amikor felküldjük a haverom gépét az internetre a tesz eredményével,hogy a 3dmark beírja az adatmázisba,akkor csak néznek,hogy stabil 10-fps-en megy a legkeményebb beállításokon is a tesz szerint,tehát több mint kétszer annyi az eredmény mint itt valakinek is...de nem kell megijedni,azért nem érte el a 8000-et....
'' Aha persze akkor ezek itt mik??hmminkább te(tik) baszogattátok őt vazz, és szabályosan elüldöz(tétek)ed őt onnan, nem is csodálom, h. nem csípi a terminált!
-
Balint133
aktív tag
válasz
Motion_Blur #117 üzenetére
Hát ha ennyire szeretnéd, h. zabáljon, akkor egészségére a procinak, én pl.: örülnék, ha keveset enne a procim, habáer most se fogyaszt sokat, de azért az amd-ékhez képest sokat!!
-
Balint133
aktív tag
Öm izé
Na szal: ''Egy 360-400W-os márkással az alaplapot-meghajtókat-VGA-t, és egy másik ''átberhelttel'' a többi 12V-os fogyasztódat'' És ha az ''átberhelttel etetné az alaplapját is?? Az nem lenne jó? Mert lehet, h. az alaplapja miatt nem jó neki a cuccos, és azt nekem nem meséli be senki, h. egy márkás tápnak, jó, ha egy olyan lapra van rárakva, amiben vmi nem klappol jól!! Szentem ott neki a lap lessz a hunyó, amikor már kezdte megzabálni az elemeket!! És pl.: hosszú távon a márkás tápnak azért szerintem, komoly teljesítménycsökkenést okoz, ez az alaplapos dolog!! Vagy nem
Na jó szerintem, qrva nyagy baromságot írtam! Nem?
Amúgy vizhütése van -
Balint133
aktív tag
Havernak is Codegánya van, van neki, 2 vinyó, egykik rackbe, 2400Mhz intel, dvd olvasó, meg cd író, meg Asus ati 9550Ge, amikor lecserélte a vidkaarit, a gép enyhén instabil lett, + a dvd olvasó, azt meg csak akkor nem kapcsol ki neki a gép, ha a másik cd íróba nincs cd(Nem használ szinte semmit a cd író), + amikor a +egy wincsit beledobta, olyan feszkóingadozások lettek neki, múlt héten mondta, h. az egyik wincsijét kinyírta neki a táp, azért mert vmi kiment a tápban, és xyA helyett, legalább a dupláját adta ki a táp, stzerencséjére a lapjában volt védelem, így csak az egyik vinyót lőtte ki neki, szal szentem, minél előbb cseréld le, de ha nem pakolod meg, akkor maradhat egy kis ideig, de azért, mondjuk egy chieftek 360W, v. esetleg 420W, az már azért minőségi táp, az biztos nem purcantja ki a gépedet!!
A fent leírt történetet nem rémisztgetésnek szántam!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged