- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Most az fog jönni, hogy letagadod a korábbi hozzászólásaid és ígéreteid? Mondván, hogy azt valaki módosította csak azért, hogy veled kiszúrjon? Hova fogsz még süllyendi?
Amúgy a saját hozzászólásait mindeki változtathatja, de másokét nem. Minden hozzászólásod be volt idézve általam. Amiket rajtam kívül más nem módosíthat, kivéve a moderátor. Sőt, többek által volt idézve a hozzászólásod, így több példányban megvan az eredeti. Én emlékszem, hogy miket mondtál akkor és tudom, hogy nem lett azóta módosítva, még moderátor által se. Rajtam kívül még van pár ember, aki emlékszik. Ha azt állítod, hogy nem te írtad az ottani szöveget, akkor sok embert nevezel hazugnak. A helyedben nem tenném, ezzel csak magadat égeted. Én például személy szerint ki is kérem a gyanusítgatásod, hogy bármit módosítottam volna a hozzászólásaidban. Nem is fűznek hozzá érdekek, írsz te magadtól is valótlanságokat, nem kell még gyártani is.
Az ''IP-címes hekkelés'', ahogy te azt nevezed pedig arról árulkodik, hogy nem vagy tisztában néhány dologgal. Például, hogy nem IP-cím alapján van ott se azonosítva az ember, hanem azonosító+jelszó alapján. Felhívom figyelmed, hogyha azt állítod, hogy valaki a te azonosítóddal, jelszavaddal módosította a hozzászólásaid úgy, hogy közben a logban még az IP-címet is a tiedére állította, akkor valakit bűncselekmény elkövetésével vádolsz. Ami pedig bizonyítás hiányában rágalmazás!
Több, mint fél éve várom, hogy megmagyarázd az akkori állításaid, de hiába. Most pedig, mikor alkalmad nyílna rá, letagadod őket. Hát tudod mit? A magyarázgatásod nélkül is tisztában vagyok vele, hogy valótlanságokat állítottál akkor. De eddig úgy voltam vele, hogy ha tudod, bizonyítsd be őket, vagy ismerd be, hogy tévedtél. Most már nem áll fenn a lehetősége annak, hogy beismerd akkori tévedésed. Ezek tudatában sz@rjál a másik fórumra.
Viszont még mindig várom a képeket a konfigodról.
U.i.: A másik fórumot megtekintheti mindenki, aki akarja: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest