- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Havernak is Codegánya van, van neki, 2 vinyó, egykik rackbe, 2400Mhz intel, dvd olvasó, meg cd író, meg Asus ati 9550Ge, amikor lecserélte a vidkaarit, a gép enyhén instabil lett, + a dvd olvasó, azt meg csak akkor nem kapcsol ki neki a gép, ha a másik cd íróba nincs cd(Nem használ szinte semmit a cd író), + amikor a +egy wincsit beledobta, olyan feszkóingadozások lettek neki, múlt héten mondta, h. az egyik wincsijét kinyírta neki a táp, azért mert vmi kiment a tápban, és xyA helyett, legalább a dupláját adta ki a táp, stzerencséjére a lapjában volt védelem, így csak az egyik vinyót lőtte ki neki, szal szentem, minél előbb cseréld le, de ha nem pakolod meg, akkor maradhat egy kis ideig, de azért, mondjuk egy chieftek 360W, v. esetleg 420W, az már azért minőségi táp, az biztos nem purcantja ki a gépedet!!
A fent leírt történetet nem rémisztgetésnek szántam!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest