- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Nem tudom mindet végigolvasni; nekem volt Acorp, Codagen, Azona és Chieftec tápom. Ez az erősorrend is. Acorp felejthető, nekem 2 db wincsi esetén már hibázott a videokártyám. Codagen addig jó, amíg nincs benne GEF2 MX400- nál nagyobb videokártya, túl sok ram, ...stb. Ha megnézed a Codagen specifikációját, abban különbözik az Azona, Chieftec, Sirtec tápokétól azonos névleges teljesítmény esetén, hogy utóbbiakban a külön külön definiált névleges feszültségekhez tartozó áramokat egy időben is ki tudod venni, a Codagenből pedig az árnyékát sem. De pl a wincsi fordulatszabályozós motorja a 12 Volt+ fesznél kisebb esetben is ki akarja venni a teljesítményt, feljebb szabályozza az áramot, egyre több Amper folyik át egyre kisebb fesz mellett, amíg valami le nem ég. Acorp tápot a biztos garancia hajhászok, Codagent pedig a becsületes, és rendkívül bátor emberek használnak. A codagen házak szépek, tartsd meg, a tápot pedig szvsz cseréld le...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest