Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shuta
csendes tag
Szia Potn!
Nekem is ilyen Notim van már lassan 4 hónapja és csak jót tudok róla mondani.
Ár/érték arányban nagyon jó vételnek számít...
Az akksi kb 3óráig bírja, de ez terheléstől is függ, 2 filmet végig lehet nézni akksival, az tuti...
Én nem sokat használom akksiról, de amikor igen akkor még sosem hagyott cserben.
A tükröződést nem tudom hogy érted, ha rásüt a nap akkor nem olyan élénkek a színek, meg egy tft monitornak azért jobbak a színei meg nagyobb szögből látszik, de a felbontás az kárpótol mindenért.
A proci oks, memó bővítés nem árt, vinyó pörög de halk és hőfoka tűrhető, az integrált vga-val is kibékültem már. (Haegemonia, NFSU2; (CS 1.6-> megy 1400-ban 30-40Fps-el...))
A szofver támogatás nem egy HP, Dell szintű, de ha megy minden, akkor nem is kell hetente bios frissítés...
A kártyaolvasó hasznos, a bill kényelmes, az USB portok jó helyen vannak, a hang lehetne kicsit jobb.
A súlya pont jó, az anyaga egy kicsit gagyi műanyagos, de nem olyan rossz, megszokható.
Én vettem alá egy Cooler Master NotePal Coolpad-ot, így a kezemnek is kénylmesebb, feljebb is van a szemem elött a kijelző, és aulról is igen meggyőzően hűti a notit(4-5 fok minusz) még az igen álló levegős koleszban is.
Azt javaslom hogy mielött ilyet választanál mindenféleképp nézd meg, nyomogasd egy kicsit a boltban.
Még mindig várom mások jelntekzését is akiknek ilyan típusú notijuk van.
Ha valaki ilyen notit nézett ki magának, szívesen válaszolok a kérédsekre, képeket is küldök ha kell.
Üdv:
Shuta
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest