-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
szunyog199 #6721 üzenetére
Szia!
Packet Tracertől sajnos érzékeny búcsút kell venned, mert sajnos nem tud sokat, bár a régebbi CCNA-hoz még elég volt, anno én is azon "nyomultam". A GNS3 jobb, az valódi IOS-t szimulál, de csak routert képes így kezelni, switchet felejtsd el egyelőre; CCNA-hoz saját eszköz nem nagyon kell (saját vélemény).
A 640-802-t már nem tudod letenni, már az új 200-120-as vizsga van csak!
Az, hogy valaki ICND1 + ICDN2-vel szerzi meg a CCNA-t, vagy kapásból CCNA-t tesz le, az embere válogatja. Elvileg mind a kettő ugyanaz, nyilván ICND1 + ICND2-vel kétszer annyi kérdésre kell válaszolnod, árban viszont ugyanaz.
Én anno csak az akkori CCNA Discoveryből készültem fel, mégis meg lett a papír. Szóval hozzáállás/egyéb ízlés kérdése az egész.
Válaszolva a 2. hsz-edre, az ICND1 + (ha jól tudom) 3 éven belül ICND2 az = CCNA-val. Tanfolyam az pénz kérdése, nélküle is meg lehet csinálni
Szerk: 3. hsz: a 200-as kezdetűek az új vizsgák, a régi, 640-es kezdetű vizsgákat már nem tudod letenni. Az új vizsgákkal új tananyag is került a CCNA-ba, eléggé megváltozott, nehogy a régi 640-802 vagy más vizsga anyagát tanuld!
-
szunyog199
tag
válasz
szunyog199 #6721 üzenetére
Még egy kérdés: Ha tanfolyamot is el szeretnék végezni, akkor ahhoz az ICND1+2 tanfolyamot kell külön-külön megcsinálni? Ha Egymás után más időpontba teszem le az INCD1+2-höz tartozó vizsgát akkor azt úgy is vehetem, hogy a két bizonyítvány kitesz egy CCNA-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest