Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Én is így vagyok: ha olvasom az angol, akkor úgy-ahogy megértem, de beszélni 0. Ezért tanultam magyarul a CCNA-t is, amelyik rész meg nem volt világos, átállítottam angolra és no problém.
Hát ja, bár már ott tartanék, hogy milyen nyelven is szóljak a másik mérnökhözNehéz találni olyan munkát, ahol hasznosítható a CCNA-CCNP és mellette nem kell még lengyelül-japán felsőfokon tudni, mellette még 5 év tapasztalatod is legyen, persze mindezt önerőből
Németben is tudok segíteni
Visszatérve az angolhoz: nincs annál rondább, amikor magyar IT-s ember beszél másik IT-shez félig angol félig magyarul: most vagy mondja magyarul, vagy angolul. Engem legalábbis zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest